Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przerabianie ogródka pod swój gust

Przerabianie ogródka pod swój gust

KasiaBawaria 14:43, 20 wrz 2019

U mnie takich nie ma Tzn. te po sasiedzku niestety nie maja wogole kwiatow w ogrodzie. W sklepach sa tylko nowosci.Czasem sie trafi jakis zapomniany rarytas
Dominika11 14:49, 20 wrz 2019

to u mnie podobnie

A szukałaś na necie ???

ja miałam ta "starą" bergenię, ale teraz jak zaczeli robić szopę to mi to wszystko zniszczyli, bo nie wiedzieli co to jest i uznali, że to chwast - ale miałam nerwa
Gosiek33 15:42, 20 wrz 2019

Bergenii naprodukowali całą masę odmian, sporo im ma Dana ...uDany ogród, może coś pomoże

Czytam z oburzeniem o obronie ślimaka nagiego, pełno ich w naszych ogrodach, wcinają co smakowitsze młode roślinki, aż w końcu znalazłam wpis o pożytecznym ślimaku - Pomrów czarniawy następnym razem zostawię go w spokoju. Tępić będę tylko te rude śliniki luzytańskie
KasiaBawaria 19:42, 20 wrz 2019

W necie sa te bergenie, ale zawsze zapominam je zamowic

Ten slimak jest u nas coraz rzadszy, niestety.Moj to ten Pomrow wielki Po polsku jest tylko wspomniane kanibalizmie a na niemieckich stronach jest napisane, ze niszczy tez inne nagie slimaki.
KasiaBawaria 14:02, 23 wrz 2019

Wczoraj pieknie swiecilo slonce i popracowalam w ogrodzie, wiec i troche fotek cyknelam.

Dorota123 21:20, 24 wrz 2019

KasiaBawaria napisał(a)
Wczoraj pieknie swiecilo slonce i popracowalam w ogrodzie, wiec i troche fotek cyknelam.

Piękna ta różyczka Podziwiam szerokie kadry z ogrodu, i te małe figurki betonowe nadziane na patyczki.
gogo 00:19, 25 wrz 2019

Wiedziałam gdzie przyjść przed snem, żeby obejrzeć piękny ogród i mieć kolorowe sny
Moje jeże mieszkają w środku budynku i też ciężko zrobić zdjęcia.
Mają doskonały słuch i na byle szelest chowają się.
Eddie z butem rewelacja
KasiaBawaria 07:12, 25 wrz 2019

Gogo- na szczescie coraz rzadziej zdarza sie ze kradnie buty Na poczatku kradl co chwila i najgorsze, ze dziury pozostawial. Na szczescie oduczylismy go kradzenia rzeczy. A jezeli juz w zabawie cos mu odbije o pobiegnie po buta czy szal, to poprostu przenosi delikatnie nie wyrzadzajac juz szkod
U mnie jez byl w tamtym roku w szopie- znalazlam w grudniu 500g malenstwo i do 700 g podtuczylam i w koncu zasnal u mnie w szopie, w kartonie wypelnionym sloma Na kamerce go obserwowalam.

Dorotko- witam i dziekuje
Anda 07:16, 25 wrz 2019

Cudności I pięknie sfotografowane na dodatek. Co to za piękna róża i jaka to odmiana Astrantii?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
KasiaBawaria 08:27, 25 wrz 2019

Astrantia to astrantia major Abbey road a roza to Mary Rose

Pokaze wam, jak chodzi Eddie na spacery gdy jest bloto

Tak podrozujemy

Moje