Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przerabianie ogródka pod swój gust

Przerabianie ogródka pod swój gust

KasiaBawaria 16:39, 21 sty 2018

Anda, musze zagladnac do ciebie

KasiaBawaria 16:43, 21 sty 2018

Aktualnie jest tak
Anda 17:12, 21 sty 2018

Wow jaki okaz

U mnie bezśnieznie, ale to mi na razie nie przeszkadza, bo mrozu nie ma. Szklarnia
Muszkę mam jakąś inną, z głogu nieopodal rosnącego przychodzi. Mimo to czosnek też posadzę, a co
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
KasiaBawaria 18:12, 21 sty 2018

Anda, sprobuj, a nuz pomoze.
A do tego zwiazku Bylin to trzeba wstapic by brac udzial w wycieczkach?Bo widze, ze jest w miescie obok, a zasieg maja 100 km, wiec 17 km ode mnie to rzut beretem. To niedaleko miejsca, gdzie jezdze konno
W maju maja wycieczke do München, do ogrodu botanicznego. Nie wiem co z dzieciakami zrobie, ale chetnie bym tam pojechala.

U was tez w miescie 1 cm sniegu i juz autobusy nie jezdza? Pamietam w Essen, ze ani metro ani nic nie jezdzilo, jak odrobine sniegu spadlo.
My dzis 3 godziny na sankach.Niedaleko nas jest stok narciarski ale tym razem ze wzgledu na 4 latka na narty nie wsiedlismy.
Anda 18:41, 21 sty 2018

Tak, zeby brac udzial w wycieczkach musisz byc czlonkiem tego zwiazku. Ale na jakis wyklad/referat mozesz przyjsc jako gosc i zaplacic tylko za wstep. Mozesz wiec najpierw pojsc na rekonesans

U nas autobusy jezdza, jak troche sniegu spadnie, ale sa opoznienia, zwlaszcza jak jest slisko

Na sankach juz dawno nie bylam. Chyba do Eifel bym musiala z dzieckiem pojechac

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
KasiaBawaria 19:42, 21 sty 2018

Na sanki to u moich tesciow tez da sie wybrac A oni po Kolonia.U nas ulice dalej jest szkola i plac sportowy i nawet tam spore gorki do zjezdzania.Ale my na ponad 600m.p.p.m wiec co roku masa sniegu
KasiaBawaria 19:44, 21 sty 2018

Jak 7 lat temu, pod koniec listopada bylo sporo sniegu jak na Essen, to byl totalny chaos w miescie. Wypadki, bo ludzie nie przyzwyczajeni do jazdy po sniegu, ludzie nie mogli dojechac do pracy, bo opoznienia 3 godzinne. Pamietam, bo wtedy noca rodzil sie moj syn i szlam w zamieci o 1 w nocy na porodowke
Anda 19:56, 21 sty 2018

O rany
Teraz podczas tego orkanu w Kolonii kobieta rodzila w osobowce z pomoca meza, bo tak ich przewrocone drzewa zablokowaly, ze nawet karetka do nich sie dostac nie mogla. Strazak przez telefon im mowil co maja robic. Matka i dziecko zdrowe cale szczescie

W Kolonii i Bonn ludzie opon czesto na zimowki nie zmieniaja i potem jezdzic nie moga
KasiaBawaria 20:13, 21 sty 2018

My w Essen zmienialismy, bo jezdzilismy do tesciow 100 km dalej a oni zawsze snieg maja.
O tej kobiecie nie slyszalam. Ja dziekuje, mam nadzieje, ze ogrzewanie mieli wlaczone
nicol21 15:31, 25 sty 2018

Witam się ponownie... pamiętam tego fenomenalnego klona, przyszlam znów i widzę że półtorej roku temu byłam u Ciebie.

Bardzo fajne zmiany wprowadzasz i pokazałaś ogródek w szerszej perspektywie co mnie ucieszyło . A nie myślałas żeby dać podwójnie graby w tym posadzonym ekranie? Szybciej osiągniesz mocny efekt rozgraniczenia.

sąsiedztwo wygląda zupełnie sympatycznie i zadbanie więc chyba nie masz aż tak wielkiej potrzeby się odgraniczyć?

poczytałam też o dzieciach, jezyku rodzimym.... czasem jest ciężej na obczyźnie.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies