Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój jesienny ogród

Mój jesienny ogród

Martek 23:18, 05 wrz 2012

Klamber napisał(a)
Ewo, dzięki za foto, ta gąsienica to jak bóbr, prawie rękę można wsadzić. Fajna fota z dłonią, inaczej nigdy bym nie skojarzył tej skali zniszczeń, normalnie nie do uwierzenia.
Dla przypomnienia pokazuję tę milusię monstrum.

Bogdziu to tak pięknie kwitnie rudbekia od Ciebie i kolkwicja ładnie się bujnęła.

Ciekawe ile miała w talii )))))))))))))Brrrrr
Martek 23:24, 05 wrz 2012

Klamber napisał(a)
Dziś znów piękny dzień i upalny wieczór, dopiero o 22 przywlokłem się z podwórka, sucho już u mnie i trza codziennie podlewać. Finka, jadąc na Zieleń to życie, przywiozła mi hosty i szarobródka piękne

sadzoneczki. Wymienię hosty, Pizzas, Me & You, Cherry Berry, Sun & Substance, Sagae. Dzisiejsze zbiory znów duże 2 wiadra fasolki, reklamówka mamuta tylko ogórków mniej, będą się już kończyły. W tym sezonie nawet brokuły urosły.

Robercie ostanie zdjęcie,trawka jak jej na imię czy ona rośnie w kępie jak turzyca i do jakiej wysokości dorasta ?

Zdjęcia jak zawsze,wiesz,że śliczne
Klamber 23:43, 05 wrz 2012

Marto trawa to rozplenica japońska, moja jest jeszcze niewielka ma metr w obwodzie 0,5 wysoka ale będzie 2 na 1, pięknieje z dnia na dzień. Rośnie grzecznie w kępie. Ciesze się że Ci się podobają ale twoje też chwaliłem, ładne robisz.

Martek 00:35, 06 wrz 2012

Dziękuję
monteverde 00:50, 06 wrz 2012

Robert jak tak dalej Ci wszystko w ogrodzie będzie ładnie rosło, to niedługo Maję zaprosisz do siebiepozdrawiam widziałeś mojego ambrowca?
Klamber 12:13, 06 wrz 2012

Aniu ,wudzialem Twojego Ambrowca tylko zapomniałem o nim napisać. Będziesz miała piękne drzewko, bezproblemowe, trochę przemarzać będzie ale wielką wole przeżycia i więcej odrasta niż marznie. Podobno wyrasta z tego po kilku latach. Przebarwia się od pomarańczy przez amarant do buraka liście są do końca listopada jak przychodzą duże mrozy. całą zimę można oglądać piękną korę. gdy będzie starszy to całą będzie miał owoce w kształcie kasztanków podobne do platanowych. Mój ma 1,80 i jest najpiękniejszym drzewem na działce o listkach w kształcie gwiazdek, trichę przyćmiewają go moje czerwone dęby ale są większe od niego.Dobru wybór. Co do Mai to przesadziłaś chciałbym chociaż jakieś fajne spotkanie jesienne zrobić, ale jeszcze nie teraz.
Welka 18:17, 06 wrz 2012

Witam, pisałam już u Ani, ze muszę się zastanowić nad ambrowcem, ale kolor liści sprawił, ze decyzja raczej podjęta - kiedyś go sobie posadzę Jest śliczny!
Pozdrawiam
eliza3 20:17, 06 wrz 2012

Witam, przyszłam obejrzeć jesienne zdjęcia z jesiennego ogrodu., ale u Ciebie jeszcze lato... Pięknie kwitną datury i są naprawdę imponujące, trawy o barwach jeszcze letnich i wszystko tak pięknie zielone, aż przyjemnie popatrzeć.
Lubię do Ciebie zaglądać, chociaż nie zawsze ślad zostawiam. Teraz będę tu częściej, bo Twoje zdjęcia widokowe są bardzo piękne. Pozdrawiam.
EPODLAS 21:38, 06 wrz 2012

Robert, cieszę się że rośliny ode mnie już rosną. S hosty będziesz zadowolony. Trawowisko masz jak to się teraz mówi wypasione. Też mam rozplenicę, ale jeszcze mniejszą niż ty. W sobotę chcę kupić ze dwa miskanty chińskie. Mam jednego drugi rok i rośnie pięknie. Wypuszcza właśnie kłosy. Szkoda, że jest nn.
Moniika 21:44, 06 wrz 2012

Klamber napisał(a)
Marto trawa to rozplenica japońska, moja jest jeszcze niewielka ma metr w obwodzie 0,5 wysoka ale będzie 2 na 1, pięknieje z dnia na dzień. Rośnie grzecznie w kępie. Ciesze się że Ci się podobają ale twoje też chwaliłem, ładne robisz.

Robercie! Trawy przepiękne! Ania z Mają nie przesadzała wcale!!! Pozdrawiam M