Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

Diana 21:03, 09 lis 2012

cześć Beatko Chwilke mnie nie ma a tu tyle stronek?
nadrobię obiecuję
buziaki
Milena 22:09, 09 lis 2012

cześć Beata nadrobiłam zaległości urzekły mnie Twoje historie związane z morzem, czyt., że tam mieszkasz, że możesz sobie tam spacerować z dziećmi.....Niby normalne rzeczy, ale dla mnie magiczne nie wiem dlaczego, ale od zawsze czuję jakieś przyciąganie do morza i plaży. Baaaardzo chciałabym mieszkać nad naszym morzem. Ludzie, którzy tam mieszkają mówią, że wcale nie jest tam tak fajnie, ale ja nie wierzę Dla mnie to jest coś niesamowitego Oczywiście czekam na fotki ......i ściskam
Agacia 08:53, 10 lis 2012

Hej Beatko, fajnie poczytać (i poooglądać) o pomorzu. Ciekawe jakby to było tak mieć morze na co dzień, na wyciągnięcie ręki... Była taka opcja, bo mój ś.p. Dziadek swego czasu dostał propozycję pracy nad morzem i przeniesienia całej rodziny w to miejsce... ale zdecydował się na Białystok, bliższy jego rodzinnym stronom...
nieszka 17:56, 10 lis 2012

Hej Beatka.
Możesz lawendę jeszcze zamiast dzielenia wysiać.
Ja w zeszłym roku nie ścięłam na zimę jej wogóle i wiosną miałam nowe siewki
popcorn 18:40, 10 lis 2012

Beatko lawendę koniecznie wysiej! Ja siałam w lutym 2011 i moje roślinki - kilkanaście - już kwitło w tym roku!
O, tu są, przed rozchodnikami:

poza tym przy cięciu każdy kawałek wtykam w ziemię, większość się ukorzenia

pozdrawiam!!
nieszka 20:15, 10 lis 2012

popcarol napisał(a)
Beatko lawendę koniecznie wysiej! Ja siałam w lutym 2011 i moje roślinki - kilkanaście - już kwitło w tym roku!
O, tu są, przed rozchodnikami:

poza tym przy cięciu każdy kawałek wtykam w ziemię, większość się ukorzenia

pozdrawiam!!

Kazdy kawałek wtykasz? To Ty jestes juz chyba lawendową potentatką
anula_wn 20:28, 10 lis 2012

Fajne morsy ! ja spotykam w Mielnie na przełomie XII / I - robi to wrazenie
beta 21:11, 10 lis 2012

Ewuniu eeee tam , najważniejsze że sprawa wyjaśniona ja też w swoim czasie często korzystałam z tamtego forum, byłam nawet zalogowana

Tereskonie szkodzi że z opóźnieniem fajnie że piszesz o swoich odczuciach, widać jest nas więcej

W różnych stylach, a czasem jedynie "w podobie" stylu (mój ogród nie ma żadnego, na przykład

jak to nie ma?! ma!swój ,niepowtarzalny
beta 21:21, 10 lis 2012

Diana fajnie że się w końcu odnalazłaś byłam u Ciebie: i tu i tam

Agatko wiesz, jak to mówią-szewc bez butów chodzi, ja niby do morza ok 10 km mam, ale nie często tam bywam, a latem, wstyd się przyznać, nie byłam ani razu, nic nie dzieje się bez powodu pozdrawiam Agatko i obiecuję że będzie dużo zdjęć

Nieszko
ja tez nie ścinałam teraz swojej, więc mówisz że jest szansa na wysianie się? to by było super dzięki za dobra wiadomość
'
Karolinkoa skąd ja mam nasiona wziąć na to lutowe sianie? a rozchodniki masz bossskie

Anulkotaki widok zawsze robi wrażenie, aż ciary po plecach przechodzą

beta 21:31, 10 lis 2012

Milena napisał(a)
cześć Beata nadrobiłam zaległości urzekły mnie Twoje historie związane z morzem, czyt., że tam mieszkasz, że możesz sobie tam spacerować z dziećmi.....Niby normalne rzeczy, ale dla mnie magiczne nie wiem dlaczego, ale od zawsze czuję jakieś przyciąganie do morza i plaży. Baaaardzo chciałabym mieszkać nad naszym morzem. Ludzie, którzy tam mieszkają mówią, że wcale nie jest tam tak fajnie, ale ja nie wierzę Dla mnie to jest coś niesamowitego Oczywiście czekam na fotki ......i ściskam

witam Cię Milenko ja morzę uwielbiam..., ale po za sezonem latem męczą mnie tłumy turystów...

Milenko, a Ty gdzie mieszkasz?

zdjęcia będą, więc zapraszam, zaglądaj