Buziaki
ps. fajne prezenty, że też mnie nikt takich dać nie chce...
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Beatko chwal sie kochana amy bedziemy gratulowac cudnych prezentow lub zakupow!!!!
podziwiam was za te warzywniki i to nie wazne w jakim wydaniu !!!!!
usciski weekendowe zostawiam i slonka zycze!!!!!!
relacja z karmienia kaczek była a teraz odpisuje Kochane
Irenko Miłaciesze sie że się odnalazłaś zajrzałam do Ciebie na chwilę, ale nie sposób tego nadrobic wybacz pomysł na nowy warzywnik już jest zobaczymy czy to ostateczna wersja czy będą zmiany ale coś zrobić muszę
Teresko
dobre, dobre jestem pewna że Babcia będzie zachywcona ja bym była dziękuję za linka, świetne rzeczy tam som oczu oderwać nie można, a obejrzałam dopiero 5 stron prezentem też byłam zaskoczona a wczoraj sama sobie sprawiłam malutkiego fikusika i karmniczek
Betysiujak demolka idzie ? zreztą zaraz zajrzę dziękuje Kochana za pamięć warzywnik fajna rzecz, ale jak warzywa marne to się człowiek zastanawia nad sensem, ale i tak w końcowym rozrachunku wychodzi że warto go mieć
Milenko prezentem zaskoczona byłam bardzo latarka jest cudna i fajnie wygląda wieczorem ale chodzi mi po głowie żeby ja pobielić, ale najpierw musze się podszkolic trochę coby jej nie popsuć byłam u Ciebie , Ty to normalnie Człowiek -Orkiestra jesteś Zuch Dziewczyna buziaki