Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

MilenaP 19:28, 19 lis 2012

Beta lampion będzie piękny i taki brązowy, jak jest i pobielony. Ja też jestem amatorką bielenia mam już za sobą próbę z koszem wiklinowym na pelargonie, który stał przy drzwiach wejściowych do domu. Malowałam go pędzlem lekko umoczonym w farbie i mocno ją rozcierałam. Używałam zwykłej farby do malowania ścian i zdało egzamin. Było fajnie, niedokładnie pomalowane, a biel była matowa
ewa004 21:11, 19 lis 2012

Beatko czy ta drobna dziewczynka co karmi te kaczki to ty ???(WYJAŚNIAM ŻE MAM NA MYŚLI TĄ TROSZKĘ WIĘKSZĄ DZIEWCZYNKĘ
monitka 21:32, 19 lis 2012

No też się właśnie nad tym zastanawiam pozdrawiam Beatko
beta 08:23, 20 lis 2012

witajcie Kochane

ostatnio zwolniłam trochę obroty, i to bynajmniej nie z własnej nieprzymuszonej woli jak tylko czas na to pozwala odwiedzam Was i muszę sie pochwalić że jestem w miarę na bieżąco wybaczcie, że nie zawsze coś piszę

Ewuś ta większa dziewczynka to JA

Irenko potrafisz człowieka do boju zagrzać dzięki Ci za to cóż...teraz nie mogę zawieść

Milenko pokaż koniecznie, z naciskiem na KONIECZNIE Twoje bielenie wczoraj szukałam czegoś na necie i powiedzmy, że cos tam wiem, ale to i tak wyjdzie w praniu czytałam własnie o metodzie suchego pędzla, choć bardzo mi się też podoba efekt przetarć ale to chyba dla bardziej wtajemniczonych

Moniczko cześć Kochana to Ja, to Ja, to Ja być może ta ja na zdjęciu a zwłaściwie moje włosy, być może już niedługo pójdą w niepamięć, gdyż planuję je obciąć, ale ciągle się wacham odzdrawiam
MilenaP 09:05, 20 lis 2012

Hej Beta mój koszyk jest u mnie na 33 stronie ( z czerwoną pelargonią) pozdrawiam i ściskam
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1569-zielonastrefa?page=33
beta 09:17, 20 lis 2012

MilenaP napisał(a)
Hej Beta mój koszyk jest u mnie na 33 stronie ( z czerwoną pelargonią) pozdrawiam i ściskam
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1569-zielonastrefa?page=33

o ja ślepota jedna...jak mogłam takiego cuda nie zauważyć a więc mówisz że suchy pędzel i farba emulsja?

a tak przy okazji to dzięki za ten link...lato wróciło różanka śliczna tak teraz patrzę że miałysmy tę samą odmianę pelargoni nie wiem ja Ty ale ja byłam z niej bardzo zadowolona do tego stopnia że postanowiłam ją zatrzymać (chodzi o tą czerwoną na kratce)
jotka 09:40, 20 lis 2012

Beatko, gdzie nie zajrzę tam już Ty byłaś i wszędzie uśmiechnięta
Zaglądam do Ciebie żeby sprawdzić czy u siebie też bywasz i zostawiam pozdrowienia

Jak zapalisz latarenkę to i wieczorami będzie można zajrzeć
beta 09:58, 20 lis 2012

jotka napisał(a)
Beatko, gdzie nie zajrzę tam już Ty byłaś i wszędzie uśmiechnięta
Zaglądam do Ciebie żeby sprawdzić czy u siebie też bywasz i zostawiam pozdrowienia

Jak zapalisz latarenkę to i wieczorami będzie można zajrzeć

Mili goście zawsze mile widziani Jolu witaj

u siebie też bywam może mało ogrodowo się u mnie dzieje, ale jestem

zapraszam o każdej porze

pozdrawiam również
Juzia 10:22, 20 lis 2012

Nie ciachaj hairów.....fajne masz....
ewa004 10:26, 20 lis 2012

beta napisał(a)
witajcie Kochane

Ewuś ta większa dziewczynka to JA

Beatko ale kruszynka z ciebie patrząc na zdjęcie z awatarku powiedziała bym że jesteś bardziej zbudowana