Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

MilenaP 10:41, 20 lis 2012

Beata to Ty jesteś na tych zdjęciach ?? Myślałam, że to Twoje 2 córki? Jestem w szoku to Ty taka chudzinka jak ja A ja zostawiłam sobie swoje wszystkie pelargonie, bo są cudne na razie stoją w spiżarni i piwnicy. Zżółkły im liście i częściowo opadły, ale już zaczynają odbijać w tamtym roku tak przechowałam te czerwone stojące, a na wiosnę właśnie te wysadziłam do koszyka. Kwitły bardzo bujnie i najwcześniej ze wszystkich
AniaK 11:49, 20 lis 2012

Pozdrawiam Beatko
Nad włosami pomyśl, fajne są
Milka 17:04, 20 lis 2012

Odradzam ścinanie, szkoda
Tess 18:32, 20 lis 2012

Melduję się i zgłaszam gotowość, a ciekawość mnie zżera, do czego ja Ci jestem potrzebna...

Ależ masz figurę, fiu, fiu!
A włosy przemyśl, nie dlatego że odradzam (ja uważam, że krótkie włosy fajne są).
Zastanów się, czy masz pod ręką fryzjerkę, która zrobi Ci naprawdę dobre cięcie.
Jeśli ma być bylejakie, to lepiej zostać z długimi.

Buziam
beta 17:58, 21 lis 2012

wpadła do siebie trochę pobyć

Juzia_G napisał(a)
Nie ciachaj hairów.....fajne masz....

Justynko może i fajne, ale tak strasznie mi lecą ale Ty też masz chyba długie włosy?

Beatko ale kruszynka z ciebie patrząc na zdjęcie z awatarku powiedziała bym że jesteś bardziej zbudowana

Ewuś no, ja taka kruszyna a właściwie to chudzina przytyć nie mogę, jedynie jak w ciąży byłam to 11 kg przytyłam ale zaraz szybko zjechałam a zbudowana bardziej bym chciała być

Beata to Ty jesteś na tych zdjęciach ?? Myślałam, że to Twoje 2 córki? Jestem w szoku to Ty taka chudzinka jak ja A ja zostawiłam sobie swoje wszystkie pelargonie, bo są cudne na razie stoją w spiżarni i piwnicy. Zżółkły im liście i częściowo opadły, ale już zaczynają odbijać w tamtym roku tak przechowałam te czerwone stojące, a na wiosnę właśnie te wysadziłam do koszyka. Kwitły bardzo bujnie i najwcześniej ze wszystkich

Milenko to niestety jestem Ja nasza starsza córka już z nami nie jeździ, nie jej klimaty moje pelargonie wstawiłam do kotłowni, gdyż ani piwnicy ani sensownej spiżarni nie posiadam, obcięlm im pędy, mam nadzieje że ok? byłabym prze-szczęśliwa, gdyby przezimowały a wiosna obdarzyły mnie kwieciem jak w tym roku

Pozdrawiam Beatko
Nad włosami pomyśl, fajne są

hej Aniu fajnie że zajrzałaś, dawno Cię nie było, nad włosami myslę, ale są słabe i wypadają, może jakieś przesilenie czy co? fryzjer za każdym razem na mnie krzyczy że nie dbam o nie

Odradzam ścinanie, szkoda

mówisz Irenko? zapuszczałam je 2 lata i jest trochę szkoda, może to jeszcze przemyślę

Melduję się i zgłaszam gotowość, a ciekawość mnie zżera, do czego ja Ci jestem potrzebna...

Ależ masz figurę, fiu, fiu!
A włosy przemyśl, nie dlatego że odradzam (ja uważam, że krótkie włosy fajne są).
Zastanów się, czy masz pod ręką fryzjerkę, która zrobi Ci naprawdę dobre cięcie.
Jeśli ma być bylejakie, to lepiej zostać z długimi.

Buziam

Irenko do czego Ty mnie jesteś potrzebna? co za pytanie! a kto mi o popiele przypomina? no kto? a kto mi kopa daje? hmmm, no kto? a kto porad wszelakiej maści mi udziela? hmm? aaaaa, zapomniałabym o najważniejszym ---tosz Ty przecie Matka Chrzestna mojego wątku! tak!, myślę że tak mogę powiedzieć

a pod ręką mam fryzjera i to niezłego fachowca, rzecz jasna

właśnie teraz czuję że w długich jest bylejak, bo cały czas związane, bez wyglądu, sama nie wiem

poszukam jakiegoś sensownego zdjęcia w krótszych, to Wam pokażę

buziam Was wszystkie
beta 19:17, 21 lis 2012

a teraz trochę taktów

mój pies się zakochał w suczce sąsiada, wiem że to przelotne uczucie ale wytrzymać z nim się nie da...np. wczoraj złośliwie rozerwał mi dwa worki dobrej ziemi kwiatowej ręce mnie opadli i nie miałam już nawet sił żeby na niego krzyczeć, a podczas obchodu zauważyłam całkowicie, doszczętnie zmasakrowaną żurawkę,w miejscu gdzie wykonuje skoki przez płot coby do ukochanej się dostać, ta żurawka to był nowy nabytek, mówię był, bo nie mam pojęcia czy odbije
natomiast wczoraj Małż zastał go leżącego na kanapie u lady, ani myślał jej opuścić normalnie cyrki
Juzia 19:49, 21 lis 2012

haahahaaaa.....ale kawaler

P.S. mam średnio długie te włosy...Zawsze miałam raczej długie, ale raz na parę lat trafi się franca co mi tak "końcówki" utnie, że związać w gumkę nawet nie mogę
Juzia 19:49, 21 lis 2012

haahahaaaa.....ale kawaler

P.S. mam średnio długie te włosy...Zawsze miałam raczej długie, ale raz na parę lat trafi się franca co mi tak "końcówki" utnie, że związać w gumkę nawet nie mogę
MilenaP 23:04, 21 lis 2012

No to super, że to Ty na tych zdjęciach to już dwie chudziny jesteśmy
A psy to rzeczywiście kociego kwiku dostają za suczkami i nie ma siły by je powstrzymać jak byłam w liceum to koleżanka mi opowiadała, że jej suczkę w czasie tym szczególnym, ojciec w całej swej desperacji, na noc zostawił............na płaskim dachu garażu Rano jak się obudził i zastał na tym dachu suczkę z bandą psów, to dostał takiego szału, że musieli go trzymać Boże, to takie śmieszne, że nie mogę pisać- posiadając taką wiedzę, moja Gaga już zanim skończyła rok, była po sterylizacji. I mam spokój i brak dantejskich scen na moim garażu pozdrawiam
ewa004 16:20, 23 lis 2012

Beatko ja ci mogę troszkę kg oddać kochana i to całkiem za darmo weź proszę chociaż z 5 kg

A tak serio to sama wiem że za chudym być też nie jest dobrze .Sama jeszcze 10 lat temu ubierałam dwie pary rajstop żeby grubsze nogi mieć ,a dzisiaj....... DIETA ,DIETA ,DIETA .
Od poniedziałku moje najstarsze dziecię namówiło mnie na siłownie ,ciekawe jak długo wytrzymam