Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

beta 08:50, 26 lis 2012

jestem moje Kochane

jak miło Was widzieć

Ewuniu przyjmę od Ciebie te 5 kg z chęcią, a co tam, niech będzie tylko że tak się chyba nie da

hi, hi , ja też zakładam 2 pary rajstop

a ptasiego mleczka zostało troszkę dla mmie?

Agatko miłość naszczęście przeminęła z wiatrem i całe szczęście, bo same problemy z taką miłością nie wyszła mu zresztą na dobre, bo wygląda jak 7 nieszczęść, chudy, bo przeceiż miłością żył, z pchłami, i zaropiałymi oczami, bo całe noce wył

Juziu jestem, jestem weekend okazuje się za krótki, niby to taka norma 2 dni miałam ambitny plan zrobić coś dla domu, bo ostatnimi czasy zaniedbany był okrutnie, różne rzeczy chodziły mi głowie, skończyło się tylko na ......mysleniu, kupiłam tylko w empiku skrzyneczkę na klucze do samodzielnego wykończenia i teraz główkuje nad tym samodzielnym wykończeniem

Milenko i tu się nie pomysliłaś miałam małą imprezkę, do tej pory nie moge odespać

a pozatym ogrodowo null, szaro, buro i ponuro, przeglądam różne strony, dużo mi się podoba, i w tym chyba problem....za dużo teraz znowu powrócił temat domu, i coby w środku zmienić, bo juz pewne rzeczy mi sie opatrzyły ,a niektóre od momentu przeprowadzki nie dokończone

myslę o wianku na drzwi wejściowe, muszę zakupić sobie pistolet na klej, i takie tam

w sobotę szukałam obrusu świątecznego na stół, ceny z kosmosu, ale nie poddaje się, coś w końcu znajdę

pozdrawiam Was niezwykle cieplutko, i nie myślcie że zapomniałam....
MilenaP 09:14, 26 lis 2012

Beata ja też wczoraj szukałam pomysłu na świąteczny wianek szukałam też lampek ledowych, zewnętrznych A święta poczułam po tym jak w sobotę ubierałam 2 choinki do zdjęć szkoda mi ich było potem rozbierać. Obrusy są kosmiczne drogie, to fakt, dlatego ja mój, bardzo duży mam z zasłony ze sklepu z odzieżą używaną
ewa004 09:22, 26 lis 2012

Beatko JESTEŚ!!!!!!!!
Tak bez uprzedzenia znikać na całe dwa dni ! nie ładnie !!!!!

Ja też zaczynam już myśleć nad dekoracjami świątecznymi -uwielbiam to
Milena ja w zeszłym roku latałam za lampkami ,kupiłam w końcu na allegro zapłaciłam kupę kasy i w tym roku już nie działają

Dziewczyny jak mocujecie wianki na drzwiach ?
beta 09:22, 26 lis 2012

Milenko

oooo to Ty już poczułaś magię świąt trzeba było choinki przechować i miałabyś jak znalazł

super pomysł na obrus moja znajoma ostatnio kupiła kawał fajnego materiału za 1 zł, i oczywiście zrobił az tego obrus że tez mi się takie okazje nie trafiają

a znalazłaś już jakiś pomysł na wianek? ja skłaniam się ku naturze tzn. szyszki, ew. kora, co tam z lasu przytargam
beta 09:26, 26 lis 2012

Ewuś mea kulpa, mea kulpa lae nie miałam czasa

nieciekawie wyszło z tymi lampkami moje zawieszone w tamtym roku, taką kurtynę tworzą, nie były ściągane, też ciekawa jestem czy działają

Dziewczyny jak mocujecie wianki na drzwiach

i to jest pytanie za 100 pkt

to będzie mój pierwszy, zero doświadczenia
MilenaP 09:47, 26 lis 2012

Dziewczyny ja też kupiłam za kupę kasy białe sople. Podziałały 2 lata i koniec z nimi. Postanowiłam, że kupuję teraz energooszczędne, białe, zwykłe lampki. Wiecie, klasycznie, estetycznie a wianek tak zrobię, że kupię w kwiaciarni największy podkład i okleję szyszkami lub orzechami. Dokupię do tego małe filcowe gwiazdki i czerwoną kokardę. Wianek zamierzam przykleić na taśmie dwustronnej, ale może to naiwny zamiar? Nie wiem czy da radę?
ewa004 10:12, 26 lis 2012

Gdzieś w wątku Danusi było o mocowaniu wianków na drzwiach ,ale nie mogę sobie za diabła przypomnieć
Ale taśma chyba nie da rady utrzymać .
kaisog1 10:20, 26 lis 2012

Tu jest troszke info o mocowaniu wianków https://www.ogrodowisko.pl/watek/131-wianki-swiateczne-kasi?page=20
ewa004 11:08, 26 lis 2012

Jest poczytałam dzięki Gosiu
beta 12:30, 26 lis 2012

Milenko pomysł na wianek bardzo ciekawy, czekamy na wykon

a na tasmie to faktycznie mogłoby nie utrzymać

Gosia dzieki jak zwykle niezawodna