Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

beta 08:33, 08 maj 2013

agata_chroscicka napisał(a)
Beta,
pięknie miałaś! Praga to wspaniałe miasto, ale jak w niej byłam ładnych kilka lat temu to ogrody mnie specjalnie nie interesowały i z tym większą ciekawością sobie Twoje zdjęcia obejrzałam
pozdrawiam

hej Agatko...fajnie, że wpadłaś...ja próbuje zaległości nadrobić, ale jakoś marnie mi to idzie;-(...tym bardziej się cieszę, że zajrzałaś...powiem Ci, że jak byłam w Pradze 4 lata temu to też nie zwracałam uwagi na ogrody i wszechobecną zieleń...a przecież było lato...pewnie róże kwitły we Franciszkańskim obłędnie....ale wtedy tez mnie to nie za specjalnie interesowało...teraz było inaczej...myślę że czas tam spędzony wykorzystałam na maksa...pozdrawiam
beta 09:00, 08 maj 2013

Marta7 napisał(a)
Beatko pospacerowałam po Twojej Pradze,jest pięknie,a zdjęcia zwierzaków rewelka !
Byłam w Pradze ale tak pięknej odsłony tego miasta nie widziałam.
A córcia roztacza swoje czary już teraz,a co będzie potem to Ty się już martw teraz

witaj Martuś...cieszę się, że zdjęcia się podobają...ja też takiej Pragi nie znałam...

Córcia czaruje, oj czaruje....ale o nią martwić się będę za kilka lat, a teraz martwię się o drugą

buziaki
AniaK 09:27, 08 maj 2013

Beatko, ależ piękna wiosenna Praga
Diana 11:07, 08 maj 2013

Pooglądałam zdjęcia i wiesz na takim placu zabaw tez chciałabym się pobawić Cała fotorelacja jest niesamowita. Piękne miejsce, ta zieleń ... wszystko wygląda pięknie
pozdrawiam kochana
MilenaP 12:45, 08 maj 2013

Macham
beta 12:57, 08 maj 2013

Diana...fajnie Cię znowu widzieć...ech..znów być dzieckiem.....ciesze się że oko Twe uradowałam...buziaki

Milenko...odmachowuję...jaka pogoda u Ciebie? ...u mnie upał....siedzę w pracy i sie topię...musze zaległości nadrobić...ech ...życie....
Milka 17:48, 08 maj 2013

Piękna wycieczka i te białe ławeczki chętna bym była
córci nie dałaś na stos
MilenaP 17:48, 08 maj 2013

Betka u mnie też upał. Aż mnie głowa rozbolała od słońca. Przycinałam dziś świerka, sprzątałam taras i ustawiałam moje nowe donice Doglądałam też moje małe, patyczkowe Chopinki. Niestety zostały mi po zimie tylko 4 szt. Pozdrawiam
Tess 18:54, 08 maj 2013

beta 19:56, 08 maj 2013

irena_milek napisał(a)
Piękna wycieczka i te białe ławeczki chętna bym była
córci nie dałaś na stos

witaj Irenko...Twój awatarek niezmiennie wprowadza mnie zawsze w dobry nastrój...ławeczki zapraszały do odpoczynku...ale niestety czas gonił....a stos był już zajęty

MilenaP napisał(a)
Betka u mnie też upał. Aż mnie głowa rozbolała od słońca. Przycinałam dziś świerka, sprzątałam taras i ustawiałam moje nowe donice Doglądałam też moje małe, patyczkowe Chopinki. Niestety zostały mi po zimie tylko 4 szt. Pozdrawiam

upał jak diabli....nic mi się robić nie chciało po powrocie z pracy.....ale jakoś się zmobilizowałam i troszkę po ogródku poganiałam.....a z tym bólem głowy, to współczuję....ja tak miałam w poniedziałek...myślałam, że się wykończę....bół nie do zniesienia.....po dwóch tabletkach odrobinę ustąpił, ale kołowata byłam do końca dnia....chyba kapelusze trzeba zacząć ubierać....to też się dziś nabiegałaś...i szkoda tych szopeników....buziaki

Tess napisał(a)

witaj Kochana