Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

ewa004 08:43, 10 maj 2013

A rób co chcesz
beta 08:48, 10 maj 2013

ewa004 napisał(a)
A rób co chcesz

a to to mogłoby być bardzo niebezpieczne...
Netka 08:57, 10 maj 2013

Beatko ależ piękne zdjęcia zrobiłaś w tej Pradze ! pozdrowionka
Przetacznik 20:57, 10 maj 2013

Ale fajne wspomnienia z Pragi, klimatyczne i fajnie pokazane, zdjęcia z Zoo doskonałe, zawsze zachwycam się zwierzętami, i te Twoje skrzynie.... są naprawdę oryginalne, wiesz no niebieski cieszy me oczy : )
nieszka 23:46, 10 maj 2013

100 lat do Cię nie zaglądałam a tu cudne zdjęcia z Pragi i warzywniak się pnie do góry
Ja jeszcze swoich aksamitek do warzywniaka nie wsadziłam, boję się przymrozków...
Diana 00:03, 11 maj 2013

Beatko wiem ... nocny marek ze mnie. Jak dzieci śpią wtedy mam spokój, ciszę i mogę spokojnie robić to co chcę.
pozdrawiam
bociek 10:48, 11 maj 2013

Super zdjecia z Pragi. Az sie zastanowilam dlaczego nie lubie tego miasta... Hmmm, nie umiem sobie na to pytanie odpowiedziec.
beta 22:44, 11 maj 2013

Przetacznik napisał(a)
Ale fajne wspomnienia z Pragi, klimatyczne i fajnie pokazane, zdjęcia z Zoo doskonałe, zawsze zachwycam się zwierzętami, i te Twoje skrzynie.... są naprawdę oryginalne, wiesz no niebieski cieszy me oczy : )

Witaj kochana...piękny awatarek...tak, Praga to już wspomnienie...szkoda....ale pamięć o niej została...Twoja pochwała mych skromnych zdjęć wiele dla mnie znaczy...dziękuję...skrzynie nabierają koloru...i zaczynają mi się podobać jeszcze bardziej...dziękuję za odwiedzinki Weroniko i zapraszam częściej

nieszka napisał(a)
100 lat do Cię nie zaglądałam a tu cudne zdjęcia z Pragi i warzywniak się pnie do góry
Ja jeszcze swoich aksamitek do warzywniaka nie wsadziłam, boję się przymrozków...

100 to chyba przesada...ja też nie wszedzie zdążam...fizycznie nie daję rady....ciszę się że zdjęcia się podobały...w warzywniku coraz więcej zieleni...dziś juz plewiłam...co do aksamitek, to tez miałam mieszane uczucia, ale w razie W kilka jeszcze mam w domu...pozdr

Diana napisał(a)
Beatko wiem ... nocny marek ze mnie. Jak dzieci śpią wtedy mam spokój, ciszę i mogę spokojnie robić to co chcę.
pozdrawiam

...błogosławione to chwile...ja też sobie cenię ten wieczorny spokój...choć spać też uwielbiam

bociek napisał(a)
Super zdjecia z Pragi. Az sie zastanowilam dlaczego nie lubie tego miasta... Hmmm, nie umiem sobie na to pytanie odpowiedziec.

...Boćku, Pragi nie lubisz?...to bardzo przyjazne miasto....mam nadzieję, że po obejrzeniu zdjęć choć troszkę je polubisz...pozdr
beta 23:00, 11 maj 2013

dziś pracowity dzionek miałam...rano wybrałam się z kuzynką po zakupy kwiatowe..chciałem tez kupić rozsady pora i selera...po powrocie szybki obiad i do ogródka...M kosił trawę...ja latałam-ogród-dom-warzywnik-dzieciołki...ale ostatecznie plan wykonałam

troszkę zdjęć

moje zakupki

kawałek warzywnika a w tle zbity z palet mój nowy pomocnik...trzeba go jeszcze pomalować....

i takie tam
nieszka 23:27, 11 maj 2013

O jaki sprytny ten pomocnik
Ja dziś już też aksamitki posadziłam i liczę że zimno już nie będzie.