Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

Tess 01:28, 12 maj 2013

Kurcze, Beata, skąd Ty czerpiesz takie pomysły? Pomocnik z palet.
No, normalnie jutro (dziś?) pokazuję Małżowi. Niech mi taki zrobi.
Świetny!
Buziole
beta 08:10, 12 maj 2013

Nieszko...pomocnik z odzysku...ale to nie ważne...ważne, żeby spełniała swą funkcję...mówisz, że zaryzykowałaś z aksamitkami?....nawet nie wiem jakie sa prognozy...dziś rano robiłam obchód...aksamitki wyglądały dobrze.....martwi mnie tylko, że nie kwitną....te w domu już kwitną

Teresko...witaj Kochana....pomysł podpatrzony...wykonanie M....Teresko , jak M będzie Ci go zbijał pomyśl o wys., bo mój ciutkę za wys.....w wolnej chwili go obniżymy...
Tessa, a Ty wogólę sypiasz?...buziaki
ewa004 09:26, 12 maj 2013

Taki pomocnik super sprawa ,też by mi się taki przydał
Przetacznik 20:30, 12 maj 2013

Ja też tojeść sobie posadziłam do skrzynek, pięknie się zwiesza i ma soczysty kolor, fajnie...
MilenaP 09:06, 13 maj 2013

Betka zakochałam się w Twoim pomocniku!!!!!!!!! Jest boski i też taki chcę! pozdrawiam Cię dobra kobieto
beta 21:32, 13 maj 2013

ewa004 napisał(a)
Taki pomocnik super sprawa ,też by mi się taki przydał

Ewuś...to raz dwa trzy i robimy

Przetacznik napisał(a)
Ja też tojeść sobie posadziłam do skrzynek, pięknie się zwiesza i ma soczysty kolor, fajnie...

Witam...w początkowej wersji tojeść miała iść w parze ze strokrotką afrykańską....ale jak już ją umieśćiłąm w skrzynkach to jakoś mi tam się ciasno zrobiło...więc tojeść została...i pójdzie do skrzyń na taras razem z lawendą i czymś jeszcze?...pozdr....Weroniko, nie miej mi za złe, ale niebieskości bez opamiętania mną zawładnęły...dziś znowu coś "popełniłam"

MilenaP napisał(a)
Betka zakochałam się w Twoim pomocniku!!!!!!!!! Jest boski i też taki chcę! pozdrawiam Cię dobra kobieto

Milenko, to szalenie mi miło...pomocnik wymaga jeszcze małej poprawki...ale jest już zagospodarowany...stoją na nim doniczki(zapasy), konefka....musze go jeszcze dopieścić....buziam
agata_chrosc... 21:40, 13 maj 2013

ni epo raz pierwszy widzę, że w paletach drzemią nieograniczone możliwości! pozdrawiam Beta
beta 22:12, 13 maj 2013

Magda...maliny dla Ciebie

jedna się nie przyjęła...ale dwie tak

i takie tam głupotki

a teraz poważna sprawa...dziś Panowie skończyli montaż bramy!!!....jupi!!!...jest piękna!!!!...tzn. póki co to narazie stelaż, ale i tak już mi się podoba...zaraz pokażę

powiedzcie mi proszę czy waszym zdaniem ten bukszpan nie jest za duży do tej donicy?...bo mi się wydaje że jest...

a generalnie stwierdzam, że koniec obijania się i za robotę by się trzeba było wziąć....na tapetę wraca rabata nr 1

ewa004 22:38, 13 maj 2013

Beatko bukszpan w wyższej donicy chyba by się lepiej prezentował

Rabatka koło domu miodzio ,nie sypałaś tam kory ?

Magda70 22:46, 13 maj 2013

Dziękuję za malinki..
A paleta świetna! Ja mam z niej stolik zrobione i na biało pomalowany...ale o takim pomocniku nie pomyślałam
Pozdrówka...