Joku
20:22, 02 mar 2017

Skoro Bogusia wyciągnęła mnie z czeluści forum to chociaż zdam krótka relację z wiosny u mnie. Bez szczegółów, bo sama ich nie znam
. Przebiśniegi pną się ku górze, ale nadal są w stadium pąka. Nie wiem czy zakwitną w przewidzianym przez Hanię terminie bo słońca u mnie jak na lekarstwo. Z okna kuchni widzę pojedyncze kwiaty ciemierników i chyba kalina Dawn szykuje się do kwitnienia. Jakiś pierwiosnek pokazał pojedynczy kwiatek. Tu i ówdzie wyłażą liście tulipanów.
Ucieszyłam się bo przezimowała werbena patagońska. Zabrałam się za porządki i wyrywanie suchych badyli, okazało się że w ziemi są zielone listki. Więc większość wycięłam a korzonki pozostały. Ciekawa jestem czy coś z nich będzie.
Zdjęć aktualnych nie ma bo nie mam czasu żeby coś pstryknąć.
Pozdrawiam wszystkich przedwiosennie.

Ucieszyłam się bo przezimowała werbena patagońska. Zabrałam się za porządki i wyrywanie suchych badyli, okazało się że w ziemi są zielone listki. Więc większość wycięłam a korzonki pozostały. Ciekawa jestem czy coś z nich będzie.
Zdjęć aktualnych nie ma bo nie mam czasu żeby coś pstryknąć.
Pozdrawiam wszystkich przedwiosennie.