Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Znowu na wsi

Znowu na wsi

Joku 19:14, 09 gru 2017

Kasiu z Bawarii odpozdrawiam, czytałam że już nawiedziła ciebie zima.

Haniu, pieska już zaprezentowałam. Oj, czarować oczami to ona umie.

Basiu, zmobilizowaliście mnie do powrotu na własne śmieci, tzn. do własnego wątku na forum.

Zbyszku, pieska już pokazałam. Wabi się Majka vel Papek .

Miro, dziękuję za informacje o rozdrabniaczu. Każda rada od użytkownika takiego sprzętu jest dla mnie cenna bo właśnie zbieram kasę na taką maszynę. Chodzi mi właśnie o rozdrobnienie takich łodyg , o których pisałaś. Z nimi mam największy problem bo dłużej się rozkładają. Do tej pory cięłam je sekatorem, ale to czasochłonna praca.
zbigniew_gazda 21:20, 09 gru 2017

Gratulacje Jolu. Śliczny piesek (ale doczytałem że to ona). Niech się chowa. Koty zawsze wybierają to co dla nich dobre.
hanka_andrus 21:21, 09 gru 2017

Ja chyba taki rozdrabniacz zamówię, ale dopiero u zajączka wielkanocnego. Niby nie mam dużo tych badyli, ale jednak zawsze coś do pocięcia się znajdzie. Będę śledzić opinie u Ciebie.

Majka śliczna, a i sąsiedzki kot w symbiozie z nią, pięknie razem wyglądają.

Ogród i na mnie czeka, i nie mam nawet ochoty tam zajrzeć, ale i pogoda nie sprzyja.
PozdrawiaM
Joku 21:27, 09 gru 2017

Powiedzmy że Majka ma dużo wdzięku . Niestety, na naszej diecie dosłownie rośnie w oczach. Czyli w obwodzie .
Joku 21:31, 09 gru 2017

W takim razie życzę Haniu żeby zajączek spełnił twoje marzenie i podrzucił pod krzaczek łatwy w obsłudze i skuteczny rozdrabniacz.
Anusia 22:06, 09 gru 2017

Jolu piękny zwierzyniec u Ciebie się zrobił. Ja mam doświadczenie tylko z kotami. Moje dwa łobuzy bo inaczej nie mogę ich nazwać wybierają najwygodniejsze miejsca
Joku 18:45, 10 gru 2017

Mój piesek łagodny i spokojny, prześpi całą noc. Natomiast kicia zaczyna szaleć ok. 4ej nad ranem.
Gardenarium 08:07, 18 gru 2017

Witaj Jolu, przyszłam zobaczyć suczkę, bo doczytałam u Zbyszka, że jest Fajnie, że wzięłaś następczynię, ja tak samo zrobiłam w dwa miesiące po odejściu Kropki. Ale Tosia to jest podobna do mojej Pusi (już jej nie ma). Śliczne zwierzaczki.
Pozdrawiam.

Instagram Ogrodowiska
Joku 10:26, 18 gru 2017

Danusiu cieszę się że zawitałaś. Zwierzaki lubię ja i M również. W ostatnich latach gościły u nas jedynie zaprzyjaźnione pieski i kotki z sąsiedztwa, zawsze mile widziane. Majka jest pieskiem mojego ojca (nazywałam go Senior ), któremu się zmarło kilka miesięcy temu. Taka pamiątka po Seniorze z rodziny.
an_tre 20:30, 06 sty 2018

Jolu życzę Ci w Nowym Roku zdrowia, dobrych i ciekawych dni
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies