Joku
16:26, 14 lip 2025

Alu, metoda cięcia u mnie się sprawdza. Ja tak zazwyczaj z kwiatkami robię że jak coś mnie denerwuje, nie podoba się to ciach
i po problemie. Przynajmniej do czasu
, zazwyczaj rośliny to znoszą cierpliwie.
Daga, w moich rejonach też popaduje, dzisiaj nawet burza była. Ale przed deszczem zdążyłam wyciąć przekwitnięte kwiaty róż. Zabierz się najpierw za ten perz w runiance bo to moim zdaniem najpilniejsze. Z wychwytywaniem co trzeba koniecznie zrobić też tak mam niekiedy. Najczęściej dotyczy to prac w domu, w ogrodzie zazwyczaj ogarniam.
Gosiu, prośby o deszcz od kilku dni wysłuchane przez niebiosa
. Popaduje niemal codziennie. Słońce też świeci. Na spotkaniach ogrodowych właśnie to jest fajne że tematy rozmów nie nudzą uczestników. Przynajmniej ja się nie nudzę.
Czerwiec i częściowo lipiec to najlepszy czas dla rabat w moim ogrodzie, bardzo go wtedy lubię. Wiosną są ładne fragmenty ale reszta mnie denerwuje. Najbardziej jednak nie lubię późnej jesieni.

Daga, w moich rejonach też popaduje, dzisiaj nawet burza była. Ale przed deszczem zdążyłam wyciąć przekwitnięte kwiaty róż. Zabierz się najpierw za ten perz w runiance bo to moim zdaniem najpilniejsze. Z wychwytywaniem co trzeba koniecznie zrobić też tak mam niekiedy. Najczęściej dotyczy to prac w domu, w ogrodzie zazwyczaj ogarniam.
Gosiu, prośby o deszcz od kilku dni wysłuchane przez niebiosa

Czerwiec i częściowo lipiec to najlepszy czas dla rabat w moim ogrodzie, bardzo go wtedy lubię. Wiosną są ładne fragmenty ale reszta mnie denerwuje. Najbardziej jednak nie lubię późnej jesieni.