Joku
17:58, 01 mar 2026
Bardzo mnie cieszy twoja wizyta na działce. Przynajmniej wiesz jak sytuacja wygląda. U mnie jeszcze część ogrodu pod coraz mniejszą warstwą śniegu ale na rabatach gdzie już śniegu nie ma panuje bałagan. Największy robią trawy i werbena. Poszłam dzisiaj na spacer po okolicznych ulicach, wszędzie piach po zimie i też bałagan. Dla mnie najgorszy okres w roku. Ale z każdym dniem, tygodniem będzie lepiej.
Tydzień temu pisałam o przechowywanej w garażu hortensji ogrodowej. Postawiłam ja przy oknie w nieogrzewanym pokoju. Dobrze jej to zrobiło, listki zrobiły się żywo zielone, jest ich coraz więcej. Póki co żadnych szkodników na niej nie widzę.
Tydzień temu pisałam o przechowywanej w garażu hortensji ogrodowej. Postawiłam ja przy oknie w nieogrzewanym pokoju. Dobrze jej to zrobiło, listki zrobiły się żywo zielone, jest ich coraz więcej. Póki co żadnych szkodników na niej nie widzę.