Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Mala_Mi 06:44, 22 maj 2012

Konstancja30 napisał(a)

Konstancjo, ładnie opisałaś to spotkanie, na którym Cię nie było ( mnie też )
zdjecia piekne
ale dla porzadku- 'jak mleko rozlała się' rogownica

tak ... ... a taka byłam dumna jak w naiwności swojej cieszyłam się, żę sobie przypomniałam ... to enta wtopa w dwa dni ... obawiam się, że jedyna słuszna decyzja to zakaz używania nazw szczegółowych

Hi, hi , hi ...... spoko ja też tak mam..... znam kilka nazw, kilka udaje mi sie przypomnieć..a reszta jeden wielki haos... dlatego jak nei mam czasu kuknąć do kartki...albo odszukać szarą komórkę odpowiedzialną za jak zwykle skomplikowaną nazwę....to nie podaję nazw. Wywołana do tablicy szukam ........ tych co dużo szukałam - zapamiętałam.....
hanka_andrus 07:29, 22 maj 2012

Czyli mózg trzeba trenować......
KasiaBialofi... 08:38, 22 maj 2012

Konstancja30 napisał(a)

Ta tojeść wspaniała! Muszę też takiej poszukać!

Tarnów jest jeszcze bliżej podobno tojeść bardzo ekspansywna ... zrobimy "podaj dalej" ... to bardzo mocna i piękna strona ogrodowiska

To ja się piszę! A jak coś wyhoduję to przekażę dalej. Cała Polska zapełni się tojeścią
Joaska 09:40, 22 maj 2012

No to ja mam najbliżej do cudnej tojeści i jak się u Izy rozrośnie to tez przygarnę
A do Wrocławia to odległość liczona jest zazwyczaj od sympatyczności pasażera , jak się miło gada to Wrocław w sumie prawie rzut beretem od Kielc jest
iwonaz 11:25, 22 maj 2012

Konstancja30 napisał(a)

Ha,ha... od razu Cię wyobraziłam pełzającą przy tych modelkach...inaczej nie dałoby się. Ja nie robię takich zdjęć, bo znając moje szczęście , na bank by mnie sąsiad podpatrzył przy tym karkołomnym przedsięwzięciu, i miałby ubaw na parę tygodni....bo on taki "zabawny" jest.

Zdjęcie cudne, warte poświęcenia ułamka swej godności.
abiko 11:34, 22 maj 2012

Konstancja30 napisał(a)

stokrotki

Przepięknie ukazane - teraz mi żal, że swoje bofixem potraktowałem Ale mam jeszcze dużo

stokrotki !!! biofixem ... Sebek białe też ??? !!! ... jak masz jeszcze te białe to ani się waż takich mordów dokonywać ... one są skromne ... piękne i ... są ... to drugie kwiatki jakie miałam ... pierwszy był .................................. mniszek ... a starych przyjaciół się chemią nie traktuje

Stokrotki, biofixem? ależ cuda..śliczne fotki Konstancjo.. ja swoich parę zostawiłam i nie ruszam
abiko 11:36, 22 maj 2012

Pszczelarnia napisał(a)
O! A tojeść fajna, też mam i to moje oczko w głowie. Ani (ASC) wszędzie po drodze.
moje też..na razie na liście A fakt..AniaASC to taka dusza podróżnicza
Pszczelarnia 15:30, 22 maj 2012

Konstancjo.... , pisz, pisz, pisz. I przybywaj na dolnośląski zlot na "ziemiach zachodnich".
Konstancja30 15:47, 22 maj 2012

Marzenko ja na prawdę pracuję nad tym ...

Ania mówi, że tojeść skłonna do rozrostu to będziemy dzielić ... aktualnie jak u Agnieszki ma liście ... od dnia zameldowania nabrała wigoru i wygląda na to, że zamieszkała ..

Iwonko poza godnością poświęciłam też lwią część wolnego czasu ...

Ewo tyle u ciebie białych kruków zieleni i tojeść ma taką pozycję ... tym uważniej na swoją będę patrzeć ... ziemie zachodnie bardzo mi się marzą ... oj bardzo ... a nawet bardziej
noemi 15:51, 22 maj 2012

Pospisuję się pod wpisem Ewy Koniecznie, nie może Cię zabraknąć !!!

tu będą szczegółowe informację :
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1424-spotkanie-dolny-slask?page=12

termin : 23-24.06
sobota u Pszczółki i Finki
niedziela : u Marzenki2007 i ...właśnie będziemy to ustalać jeszcze