Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

aldonaz 12:09, 20 maj 2012

Witaj Konstancjo, miło mi było gościć w Twoim ślicznym domku - moje klimaty i oczywiście poznać Ciebie i Twojego Małża. Masz rację, przy Ani nikt nie jest w stanie zaistnieć. Życzę powodzenia w stworzeniu pięknego ogrodu.
Konstancja30 12:14, 20 maj 2012

aldonaz napisał(a)
Witaj Konstancjo, miło mi było gościć w Twoim ślicznym domku - moje klimaty i oczywiście poznać Ciebie i Twojego Małża. Masz rację, przy Ani nikt nie jest w stanie zaistnieć. Życzę powodzenia w stworzeniu pięknego ogrodu.

Aldonko ale ty sobie z Anią radzisz ... a to sukces ... ciesze się dziewczyny, że zboczyłyście z trasy i miałam okazję Was poznać ... szkoda, że tak szybko poznawać musiałam ale mam nadzieję naprawimy to ... a domek Aldonko śliczny masz (nadrobiłam troszkę wczoraj ) ...
hanka_andrus 21:35, 20 maj 2012

Izeczko, dzięki za uznanie.......Jestem wierszokletą..... i niech tak zostanie......
Twój ogród i w nim klimaty, podziwiam,choć jestem starej daty.....
Konstancja30 21:58, 21 maj 2012

nie widziałam (poza obrazkami) ogrodu Bogdzi i baaardzo żałuję ... po wielu relacjach wiem, że to skończony cud świata ... kwiaty ... organizacja przestrzeni ... i właściciele ... choć nie byłam zachwycam się i podziwiam ...

spotkanie w rododendronowym ogrodzie miało dla mnie wielki wymiar bo:

a ----- dowiedziałam się, że takie spotkania są i zobaczyłam jakie są wspaniałe bo radość i endorfiny aż kipią z każdego zdjęcia ... a ogrodniczki są cudne jak ich kfiotki

b ----- przez długie kilka godzin soboty na forum zaległa cisza ... poza nawoływaniami pojedynczych sierot cisza to była absolutna ... i to moje drogie doświadczenie specyficzne i tak niesamowite, że na kolejne spotkania jak nie pojadę to sama nie wiem co wymyślę bo jednego jestem pewna ... drugi raz takiego czegoś nie zniesę

c ----- widocznie coś dobrego w życiu zdarzyło mi się zrobić bo po drodze na spotkanie dwie ogrodniczki mnie odwiedziły ... powodem była naparstnica ... a niespodzianką tojesć orszelinowata za , którą najenergiczniejszej ze znanych mi Ań dziękuję bardzo i prezentuję na nowych areałach i czekam na to cudo ...

tymczasem niczym mleko rozlała mi się na tarasie rozplenica

Pszczelarnia 22:01, 21 maj 2012

O! A tojeść fajna, też mam i to moje oczko w głowie. Ani (ASC) wszędzie po drodze.
KasiaBialofi... 22:09, 21 maj 2012

Ta tojeść wspaniała! Muszę też takiej poszukać!
Madzenka 22:13, 21 maj 2012

Konstancja30 napisał(a)
nie widziałam (poza obrazkami) ogrodu Bogdzi i baaardzo żałuję ... po wielu relacjach wiem, że to skończony cud świata ... kwiaty ... organizacja przestrzeni ... i właściciele ... choć nie byłam zachwycam się i podziwiam ...

spotkanie w rododendronowym ogrodzie miało dla mnie wielki wymiar bo:

a ----- dowiedziałam się, że takie spotkania są i zobaczyłam jakie są wspaniałe bo radość i endorfiny aż kipią z każdego zdjęcia ... a ogrodniczki są cudne jak ich kfiotki

b ----- przez długie kilka godzin soboty na forum zaległa cisza ... poza nawoływaniami pojedynczych sierot cisza to była absolutna ... i to moje drogie doświadczenie specyficzne i tak niesamowite, że na kolejne spotkania jak nie pojadę to sama nie wiem co wymyślę bo jednego jestem pewna ... drugi raz takiego czegoś nie zniesę

c ----- widocznie coś dobrego w życiu zdarzyło mi się zrobić bo po drodze na spotkanie dwie ogrodniczki mnie odwiedziły ... powodem była naparstnica ... a niespodzianką tojesć orszelinowata za , którą najenergiczniejszej ze znanych mi Ań dziękuję bardzo i prezentuję na nowych areałach i czekam na to cudo ...

tymczasem niczym mleko rozlała mi się na tarasie rozplenica

Z Kielc do Wrocławia na spotkanie ogrodowiska nie jest tak daleko A najbliższy zjazd u Danusi 2 czerwca. Niestety ja nie mogę dojechać ....
Konstancja30 22:16, 21 maj 2012

Pszczółko latałam z tą sadzonką po ugorze i każde możliwe stanowisko było złe ... bo taka tojeść pewnie trochę słoneczka chce ... a ja tez mam swoje prawa i z "polegliwego" stanowiska widzieć taką tojeść też chcę ... niby rzecz prosta ale jak się okazało pogodzenie interesów decydujących o moim dobrym samopoczuciu i godnej egzystencji kfiotka nieoczekiwanie zrodziło problem ... w końcu zgłodniałam i tojeść wygrała stanowisko spełniające jej wymagania ... ja ... przestawię huśtawkę jak ona uprzejma bedzie kwiatem obrodzić ...

powyżej makro botaniczne okazy ... poniżej też

Konstancja30 22:25, 21 maj 2012

Marzena2007 napisał(a)

Z Kielc do Wrocławia na spotkanie ogrodowiska nie jest tak daleko A najbliższy zjazd u Danusi 2 czerwca. Niestety ja nie mogę dojechać ....

Marzenka zeskanuj tę mapę na której to blisko i mi przyślij ... tak długo będę małżowi to wmawiać aż sama w to uwierzę ... w sumie to w PL wszędzie jest blisko ... i dla takich chwil warto ... w czerwcu istnieje domniemanie komunijne i smutno mi ale chyba nic z tego i u mnie ...
Konstancja30 22:28, 21 maj 2012

bialofiolet napisał(a)
Ta tojeść wspaniała! Muszę też takiej poszukać!

Tarnów jest jeszcze bliżej podobno tojeść bardzo ekspansywna ... zrobimy "podaj dalej" ... to bardzo mocna i piękna strona ogrodowiska