Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Mala_Mi 22:07, 05 lis 2012

A ja na obnażony nie chcę patrzeć....bo wydaje mi się psuto... i z czasem (czyt. słoneczkiem) rośnie coraz większa dżungla

Ale Iza nam gdzieś zginęła.. a to mnie martwi i to bardzo
Martek 17:28, 06 lis 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Izabello-Konstancjo, zorientowałam się, że stanęłaś w obronie warzywnika Ani (i słusznie, Madżenka zakłada a Ania chciałaby ot tak precz?). Ale co Ty pokazujesz, na czyją zgubę? Przecież jak użyteczne łączy się z pięknym to .... No właśnie jak to połączyć i osiągnąć.
A to - marzenie!

Takie piękne,a jak się przyjrzeć tak nie wiele trzeba ...
Pszczelarnia 17:28, 06 lis 2012

Jest Iza!
Martek 17:31, 06 lis 2012

Jest ja też widziałam dlatego tu przybiegłam
Martek 17:33, 06 lis 2012

asc napisał(a)
A ja na obnażony nie chcę patrzeć....bo wydaje mi się psuto... i z czasem (czyt. słoneczkiem) rośnie coraz większa dżungla

Ale Iza nam gdzieś zginęła.. a to mnie martwi i to bardzo

Anka co ty piszesz masz tyle zielonego,że nie wierzę w pustkę ,ale udowodnisz jak przyjdzie czas może się mylę ...?
Konstancja30 17:37, 06 lis 2012

przecież ... jeżeli wierzyć Adamo to ja jestem wciąż i wszędzie ))) ...
anula_wn 17:41, 06 lis 2012

a ja na chwilkę wskoczyłam na forum i oniemiałam z zachwytu !
Iza, ja chcę warzywnik, ale gdzie ja go upchnę....? rozchorować się można od tych inspiracji .....
cudne !
Milka 17:46, 06 lis 2012

no jest, bo już się bałam, że znowu do budy mus wejść i Izę szukać tym razem!
ale my tu o szkieletach listopadowo nawijamy
Konstancja30 17:49, 06 lis 2012

Anula pod tujkami od strony Danusi ... a jak wyciepacie mur i tujki to zrobicie "pogranicze warzywne w tri color" jakiego świat nie widział ...

inspiracje cudne ... ... zamierzam siem na mały botaniczny eksperyment ... mianowicie w przyszłym roku sadząc sałaty (jeszcze nie wiem gdzie istnieje domniemanie, że w skrzynkach )) ) zamierzam powtykać cebule tulipanów ... ... zakochałam się w tym widoku ... zamiar zapisałam w kalendarzu przyszłorocznym (ja muszę ja mam kilka zamiarów tygodniowo ... potem po filtracji i leniu zostaje coś a gdybym nie zapisała pamięć ma zawodna przepuściłaby wsio ) ... w każdym razie zamiar zapisałam ... dopiełam foto wydruk inspiracji i bendzie ci on u mnie ... a co ...
Konstancja30 17:54, 06 lis 2012

irena_milek napisał(a)
no jest, bo już się bałam, że znowu do budy mus wejść i Izę szukać tym razem!
ale my tu o szkieletach listopadowo nawijamy

Irenko ... oszaleć można i jak człowiek tak na klatę weźmie wszystko na raz to wychodzi mu, że my obnażone do budy ... a po burzy mózgów i wodach termalnych z budy szkielet ostanie ... a szklarnia na front przejdzie by był ład i ład-nie by było ... apropo tych ostatnich to choć ja z padołu czarownic to czarownica Madżenka jakimś cudem ma taki ład i tak ład-nie ... i lubieżnie nieskromnie świeci w podłodze przy ogniu siem wylegując i owym ładnym ładem się delektuje ... w konfrontacji zerknełam na swoje areały ... i też świecę tylko oczami ... płona mi lica tylko ze wstydu ... nic tylko zniknąć )))) ...