Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Urszulla 19:34, 07 gru 2012

ana_art napisał(a)
hahaha no niezła historia jestem wielce ciekawa cóż jest w 5 rozdziale

I ja
bociek 19:37, 07 gru 2012

No przeca, ze nie srodkowego Ten jest do zadan specjalnych.
noemi 19:40, 07 gru 2012

Izuś PIĘKNA DONICA !!!! ...a historia super
Madzenka 19:43, 07 gru 2012

Wpadam a tu się tyle dzieje
Opowieść telekomunikacyjna znakomita, godna tomiku opowiadań pamiętaj żem cię namawiala!!!
Donice cód miód malina ale machnęłabym do niej kulę bukszpanowa lub bambusa
I niech mi Kaśka wytłumaczy co to znaczy dokopać się do mózgu??? Czy to możliwe, że to co mi przychodzi do głowy??? Feeeeeeeee......
Konstancja30 19:51, 07 gru 2012

Urszulla napisał(a)

hahaha no niezła historia jestem wielce ciekawa cóż jest w 5 rozdziale

I ja

w zasadzie to nie wiem czy to piąty rozdział bo u mnie to piąty fragment audio ... oj dziewczyny wiecie ... wiecie ... tylko jak Madżenka nie dowierzacie )))
Konstancja30 19:53, 07 gru 2012

Marzena2007 napisał(a)
Wpadam a tu się tyle dzieje
Opowieść telekomunikacyjna znakomita, godna tomiku opowiadań pamiętaj żem cię namawiala!!!
Donice cód miód malina ale machnęłabym do niej kulę bukszpanowa lub bambusa
I niech mi Kaśka wytłumaczy co to znaczy dokopać się do mózgu??? Czy to możliwe, że to co mi przychodzi do głowy??? Feeeeeeeee......

aktualnie w donicy bukszpany ale w kwadrat ... jak znajdę kulę będzie kula ... a dzień skruszonej pasażerki muszę wrzucić na bloga ... dla wnuków )))
Madzenka 20:19, 07 gru 2012

A bukszpan w kwadracik też piknie!
bociek 20:27, 07 gru 2012

Marzena2007 napisał(a)

Aha, dobrze kombinujesz Obrzydliwa obrzydliwosc.

Iza wrzucaj na bloga opowiesc, bo warta kazdych pieniedzy. Dopisz od razu klauzule o prawach autorskich!!!!!!!
anula_wn 21:51, 07 gru 2012

Iza, no Ty masz dar, pisałam nie raz! kobieto piszesz tak, że nie można się oderwać, a polecany audiobook właśnie ściągam ! będę czytać, może mniej efektownie, bo jeżdżę samochodem, ale co tam
i cieszę się, że masz telefonik !!!
Konstancja30 22:06, 07 gru 2012

Anula nie śmiem tv przełączyć na regionalną w obawie, że pasażerzy linii "mniejsza o to" upominają się o ciąg dalszy ... to wersja narcystyczna lub poszukują celem uzyskania odszkodowania to wersja pesymistyczna ...

audiobooki to dla mnie nowosć bo do tej pory się broniłam ... ja i mój roztargniony neuron ... totalny brak koncentracji i ciągłe gubienie wątku ... okazuje się, że wszystko można wypracować ... ... już wychodzi są tylko dwa warunki ... nie czytam w tym czasie "ogrodowiska" i wybieram odpowiednią lekturę ...

odkryłam też, że są książki, których wersja audio wygrywa lub dopełnia ... tak jest w przypadku "Tak sobie myślę" Jerzego Stuhra ... spędziłam 3 wieczory w towarzystwie głosu pana Jerzego ... przeszłam z nim przez kilka miesięcy w roku i zdałam sobie sprawę, że żyłam i widziałam to samo ... za to przeżyłam wiele dopiero słuchając jak On to widzi ... jednak nigdy nie mów nigdy ...