Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

iwonaz 19:07, 23 maj 2012

Ale to TY mnie przepraszasz? ...Za to, że Laskowik?...Nie znam tego Pana ...Ty wiesz, że to nie moje klimaty...zielonam jezdem w takie klocki...listę moich best-selerów znasz.
Ale mnie deprymuje to, że nie mam takich fajnych emotikonów jak Ty....no świetne są...pisałabym tylko takimi obrazkami...ciekawe kto by to zrozumiał, ale byłaby frajda...ups sorry za gupoty... świętuję imieniny z lampką "półwytr." bo dzieciaki pojechały na religię. Buziaki
iwonaz 19:15, 23 maj 2012

Ło maaatko...uruchomiłam ten diabelski link.........................i tak mi jesteś bliska Iza...rozumiem, że zrobiłaś to jedynie dla naparstnic i innych dobroci....
Konstancja30 19:23, 23 maj 2012

iwonaz napisał(a)
Ło maaatko...uruchomiłam ten diabelski link.........................i tak mi jesteś bliska Iza...rozumiem, że zrobiłaś to jedynie dla naparstnic i innych dobroci....

naparstnica miała tu wielkie znaczenie

a tu link do emocji
Konstancja30 19:34, 23 maj 2012

Marzena2007 napisał(a)

Wisteria fajnie by u Ciebie wyglądała na ceglanej ścianie
Danusia poleca angielską, która pięknie pachnie, ja mam roseum, która mam mieć duźe pompony, na razie male i nie pachną...

Kup Małżowi większą koszulkę coby mu nie pękła

po przeanalizowaniu ... mówię stop dla koszuli ... smycz pożyczę od Tequili bo zewałby się jak nic ... a zaoszczędzone aktywa zainwestuję w hosty i żurawki ...
Linka 21:20, 23 maj 2012

Iza u Ciebie zawsze mnogo emocji,........ dziś dla odmiany rozkleiło mnie ....

Czy to Twoje emotki hałas robią czy mój komp szaleje?

Sorry, to raczej z moją głową coś nie halo ................
Madzenka 22:20, 23 maj 2012

Iza u Ciebie zawsze wesoło, jak nie ty to dziewczyny dają czadu
Mala_Mi 22:34, 23 maj 2012

I takie piękne ostróżki i floksy tam były....... a Laskowski jest z mojego rodzinnego miasta i moja ciotka była z nim skoligacona.......ale na mnie te koligacje już nijak nie przeszły

Zamiast koszulki proponuję bluzkę z jakiego "streczu.".....

Skąd tyle głupich nazw się wzięło, że człek nie wie jak to napisać..... kiedyś były bistorki i każdy wiedział jak sie pisze.....
Suika 23:32, 23 maj 2012

Nooooo...koniec..ale nie, nie... czekam na ciąg dalszypięknie, pięknie a będzie jeszcze piękniej..nic dodać nic ująć pozdrawiam!
hanka_andrus 00:31, 24 maj 2012

Na tę lampkę imieninową już chyba za późno,ale ....wszystkiego naj....można życzyć o każdej porze!
Pozdrówka.
Milka 14:37, 25 maj 2012

I jestem ciekawa, jak tam z układaniem życiorysu i czy już wybrałaś wisterię

na twoim murze, będzie wygladać jak marzenie

pozdrawiam i jesli miałaś imieniny, to wszystkiego naj...

i dla ciebie wisteria, ale na słupie z podkładów kolejowych