i to jak ... cały stok słyszał ))) ... Anek bardzo ładne ujęcie ... a czytałam żeby od dołu ujęć nie robić bo masakra ... Twoje doły są fliczne ... nawet ze mną ))) ...
Ania jest nie do pokonania ... ... tak Ewuniu ... dotargałam narty i betony do samego wyciągu ... ciężko było ale to i tak opcja szybsza niż w botkach z betonu ...
w streszczeniach dochodzę do ogniska ... słuchałaś nagrań ??? ... Ta jest dzielny i Maciek jest dzielny ... jak oni to wytrzymali )))) ??? ..
czy to znaczy ... tak do Chmielewskiej nawiązując, że może i mnie troszku lubisz ??? ...
a tu jeszcze ognisko ... i pożegnanie ... Magda i co robić ? pisać czy nie pisać ... oto jest pytanie ... odbiegając od łez ... nie pozostając we łzach to ja siem popłakałam na widok planowanych warzywnych krzyneczek ... też chcę ale mam opór w postaci taty ))) ,...
Joasiu posiadasz całą Chmielewską ???!!! ... to na emeryturę instaluję się u Ciebie ... i dziękuję za bosko ... fiem ... fiem tak się mówi ale jak miło )))
dobrze, że jakiś jest ))) ... z nogami gorzej ... Aga dlaczego tak mało pogadałyśmy ???
wiele ... wiele tu mamy gaduł ... prawda ??? ...
jak wyżej wspomniałam zainstalowana w biblioteczce autografy bendem skłonna skłądać ))) ... dla Joanki zawsze ...
bądźmy grzeczne ... lepsze może ciut jak kfiatków jeszcze nie ma ... z roztopami w rabaty ... i porządek zapanuje
Wydaje mi się, że każde spotkanie ogrodowiska kończy się właśnie takimi spostrzeżeniami - za krótko, za mało... Czyli wszystko w porządku było. Znaczy się norma.
Iza ,,,streszczenie bomba,kto nie czytał,ten.....niech żałuje!
A ja czekam na ten drób!