Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

agniecha973 22:54, 16 sty 2013

Ale talent! Jestem pod wrażeniem.
Zeta 22:59, 16 sty 2013

Naczelna pisarka ogrodowiskowa hahahaah
Joanka 23:07, 16 sty 2013

Trzeba się zakręcić i autografa zdobyć, bo siem potem nie dopchamy
Juzia 23:12, 16 sty 2013

To lepsze niż pismo obrazkowe
Konstancja30 23:13, 16 sty 2013

asc napisał(a)
Jak jechała Izunia na wyciągu podpierałam ja wzrokiem i nie było jak fota strzelić.... reszta uciekła do knajpy.. i nie miał kto uwiecznić... Zmęczyli się całodziennym machaniem... do oka wielkiego brata..
Ale mam jak idzie ze sprzętem pod wyciąg..... i naprawdę jechała...

i to jak ... cały stok słyszał ))) ... Anek bardzo ładne ujęcie ... a czytałam żeby od dołu ujęć nie robić bo masakra ... Twoje doły są fliczne ... nawet ze mną ))) ...
Konstancja30 23:19, 16 sty 2013

Pszczelarnia napisał(a)
Izabello-Konstancjo! Toś Ty nie w butach narciarskich pod ten wyciąg szła? A więc wiemy, czemu wykwity solne na Twoich kozaczkach są? Bo chodzisz w nich po śniegu.

Wierzę, żeś się bała. Ale to było "bojanie się" podparte tak rozlicznymi przemyśleniami i wewnętrznymi monologami, nawet dialogami, że Ani mogło (choć nie sądzę) zabraknąć argumentów.

Czekamy na streszczenia CD. Lepiej się Ciebie czyta niż Chmielewską - a Chmielewską uwielbiam.
I co mam powiedzieć i jak żyć?

Ania jest nie do pokonania ... ... tak Ewuniu ... dotargałam narty i betony do samego wyciągu ... ciężko było ale to i tak opcja szybsza niż w botkach z betonu ...

w streszczeniach dochodzę do ogniska ... słuchałaś nagrań ??? ... Ta jest dzielny i Maciek jest dzielny ... jak oni to wytrzymali )))) ??? ..

czy to znaczy ... tak do Chmielewskiej nawiązując, że może i mnie troszku lubisz ??? ...
Konstancja30 23:32, 16 sty 2013

Magda70 napisał(a)
Iza!!!!!!!!!!!!!!! ja już nie pluję monitora....ja płaczę!!!!!!!!!!! błagam!!! no nie mogę....a Chmielewska i Grochola były moimi ulubionymi....już nie są!!!!!!!!!!!!!!!!

a tu jeszcze ognisko ... i pożegnanie ... Magda i co robić ? pisać czy nie pisać ... oto jest pytanie ... odbiegając od łez ... nie pozostając we łzach to ja siem popłakałam na widok planowanych warzywnych krzyneczek ... też chcę ale mam opór w postaci taty ))) ,...

Joanka napisał(a)
Ja też na Chmielewskiej wychowana. Posiadam wszystko i prawie wszystko znam na pamięć.

Izo, bosko się Ciebie czyta. Pozdrawiam i czekam na więcej

Joasiu posiadasz całą Chmielewską ???!!! ... to na emeryturę instaluję się u Ciebie ... i dziękuję za bosko ... fiem ... fiem tak się mówi ale jak miło )))

agniecha973 napisał(a)

dobrze, że jakiś jest ))) ... z nogami gorzej ... Aga dlaczego tak mało pogadałyśmy ???

Zeta napisał(a)
Naczelna pisarka ogrodowiskowa hahahaah

wiele ... wiele tu mamy gaduł ... prawda ??? ...

Joanka napisał(a)
Trzeba się zakręcić i autografa zdobyć, bo siem potem nie dopchamy

jak wyżej wspomniałam zainstalowana w biblioteczce autografy bendem skłonna skłądać ))) ... dla Joanki zawsze ...

Juzia_G napisał(a)
To lepsze niż pismo obrazkowe

bądźmy grzeczne ... lepsze może ciut jak kfiatków jeszcze nie ma ... z roztopami w rabaty ... i porządek zapanuje
agniecha973 23:38, 16 sty 2013

Konstancja30 napisał(a)

dobrze, że jakiś jest ))) ... z nogami gorzej ... Aga dlaczego tak mało pogadałyśmy ???

Wydaje mi się, że każde spotkanie ogrodowiska kończy się właśnie takimi spostrzeżeniami - za krótko, za mało... Czyli wszystko w porządku było. Znaczy się norma.
hanka_andrus 01:28, 17 sty 2013

Iza ,,,streszczenie bomba,kto nie czytał,ten.....niech żałuje!
A ja czekam na ten drób!
Madzenka 05:31, 17 sty 2013

Kofam Twoje streszczenia, kofam Cię czytać, kofam Cię