Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 23:12, 30 maj 2013

Ewa ... będzie łan już w tym roku nakarm dolomitem ... kochaj i zobaczysz ... ona jest niesamowita
Mala_Mi 11:36, 31 maj 2013

Łatwiej zadbać o lawendę niż o kobietę Dolomit, miłość i hej... No to może jutro???? Czyli sobota..
giza 20:56, 31 maj 2013

Konstancja30 napisał(a)
i największy dylemat ... pień ...

obrósł rojnikami jak na złość tak ślicznie, że nie mam sumienia go usuwać ... tylko gdy był w płytach nie miało to takiego znaczenia dla powierzchni tarasu ... teraz bendom wymarzone dechy ... coś we mnie jest za tym aby ten pień zostawić ... nawet coś w żonie takiego jest ...

co robić ... ??? ... jak żyć ??? z pniem czy bez pnia w tarasie ???

Z pniem, z pniem! Głosuję "za"!
Madzenka 23:36, 31 maj 2013

Z tego deszczu taki pożytek, że żaby wróciły do bajora za płotem i kumkają na cały regulator.
Gabrysia_ 08:26, 01 cze 2013

Iza...lawenda super...czuje jej zapach u mnie,uwielbiam ją
Konstancja30 11:59, 01 cze 2013

każdego ranka budzi mnie deszcz ... mam tego deszczu dość ... tylko on nic .. a nic sobie z tego nie robi ... on ... deszcz i cała meteorologia razem z nim ...

nie wiem co w deszczu jest takiego, że "mala herba cito crescit" ale w rzeczy samej chwaściory szaleją ... normalnie bal murzynów ... irytuje mnie to bardziej niż wczorajsza nierówna walka z ignorancją wobec klienta przez pracowników wielkiej platformy tv przy rozwiązaniu umowy ... a to była bardzo nierówna walka ... upór i asertywność na straży niekompetencji potrafi być wielkim problemem ))))

o znowu pada ... szlag
Madzenka 21:11, 01 cze 2013

Pochwaliłam, źe we Wrocławiu nie pada... I znów leje....

Tytus dziękuje za płaszczyk przeciwdeszczowy
zawitka 21:20, 01 cze 2013

Witaj izo lawenda piękna i mam pytanie nie miałam nigdy lawendy a teraz mam przesadzałam z pąkami i wziełam i je obcięłam czy zakwitną mi jeszcze w tym roku gdybyś mi odpowiedziała u mnie będę Ci wdzięczna .Twoja taka piekna Pozdrawiam
Konstancja30 21:24, 01 cze 2013

zawitka napisał(a)
Witaj izo lawenda piękna i mam pytanie nie miałam nigdy lawendy a teraz mam przesadzałam z pąkami i wziełam i je obcięłam czy zakwitną mi jeszcze w tym roku gdybyś mi odpowiedziała u mnie będę Ci wdzięczna .Twoja taka piekna Pozdrawiam

hej ...

obcinam swoją po kwitnieniu i z reguły kwitnie ponownie ... dlatego gdybam, że zobaczysz lawendowe łany ... gdybam bo ja "prawie" ogrodniczka ))))
Mala_Mi 21:30, 01 cze 2013

Iza... ignorancja.. Kazek włącza dziś telewizornię, bo polowaliśmy na Maję w ogrodzie bo rano jak zwykle przegapiłam... w necie nagrania nie było...... i co?????? Podają, że u nas słońce, przelotne opady deszczu.... No i dalej telewizja kłamie... od nocy nie przestało padać nawet na sekundę!!!!!!!!!!!!