Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

anna_studio 13:26, 02 cze 2012

Piękny kolor........ja bym ją zostawiła...solo...
...kolor wina......, flaczki........
Kulinarnie się zrobiło.....
Mala_Mi 15:11, 02 cze 2012

U mnie też miało być kulinarnie..zwracama uwagę na słowo MIAŁO
butterfly 15:35, 02 cze 2012

Konstancjo, podczytuje cichutko od samego początku (nawet jak jeszcze byłas na muratorze) - zawsze uwielbiałam twoje opowieści, sposób pisania - masz we mnie wierną czytelniczkę

Chmielewską również kocham i wydałam fortunę ale zdobyłam wszystkie jej książki - tez na głos zaśmiewałam się - jak dla mnie to "Wszystko czerwone" i "Lesio"

Opowieści o ozorku, o trawniku, o autobusie.... bezcenne...
Konstancja30 19:15, 02 cze 2012

Marzena2007 napisał(a)
(...)
wciskając temat właściwy botaniczny dylemat mam ... właśnie apropo tej winnej pelargonii ... sama w nasadzeniu czy coś jej dołożyć ???

Zieloniutką trawkę , najlepiej carex morrovi dołożyć aby ja trochę poczochrać, śliczna

carex wyguglałam i nie wiem czy ja jej nie mam ... czy to co mam to jej dzika siostra ... od razu też pomyślałam o tej białej trawie i czarnej prawie ... będą na tle szarej ściany ... mam ochotę je poczochrać ...

GabiK napisał(a)
Ja bym ją widziała z czymś jasnym - zielonym wilcem albo wilczomleczem.
(...)

no i ta biała trawka (dopadł i mnie ban na wklejanie fotek i to przed sekundą normalnie) jasna ...

anna_studio napisał(a)
Piękny kolor........ja bym ją zostawiła...solo...
...kolor wina......, flaczki........
Kulinarnie się zrobiło.....

dobrze, że mam kilka ... jedną dam solo ...
Konstancja30 19:17, 02 cze 2012

butterfly napisał(a)
Konstancjo, podczytuje cichutko od samego początku (nawet jak jeszcze byłas na muratorze) - zawsze uwielbiałam twoje opowieści, sposób pisania - masz we mnie wierną czytelniczkę

Chmielewską również kocham i wydałam fortunę ale zdobyłam wszystkie jej książki - tez na głos zaśmiewałam się - jak dla mnie to "Wszystko czerwone" i "Lesio"

Opowieści o ozorku, o trawniku, o autobusie.... bezcenne...

Beatko byłam widziałam i jestem w zachwycie ... bukszpanowy zawijas cudny ... nie wiem czy masz projekt całości ale jak masz to bardzo jestem ciekawa ... a przyszłe święta wielkanocne upłyną na pewno pod znakiem polowania na bukszpany ...
iwonaz 21:47, 02 cze 2012

A ja dziś wywaliłam kolejne dwa...bukszpany, ciężko przeżyły zimę i bardzo straciły na urodzie, w moim mroźnym klimacie nie dają rady
Milka 22:12, 02 cze 2012

A... ja tylko jestem, ...bo...
coś nowego , innego i pięknego zobaczyłam...
Konstancja30 00:02, 03 cze 2012

irena_milek napisał(a)
A... ja tylko jestem, ...bo...
coś nowego , innego i pięknego zobaczyłam...

Irenko ... co ... takiego ???
Madzenka 00:56, 03 cze 2012

Iza flaczków, ozorków, móżdżka i tatara nie jadam bo mam zbyt szybki ruch robaczkowy ......
butterfly 10:40, 03 cze 2012

Konstancjo, dziękuję bardzo za miłe odwiedziny.

Bukszpany z Lidla naprawdę polecam - tfu, tfu, tfu - z ponad 200 szt padł mi jeden, bałam się bo to przecież import z Niemiec ale jestem mile zaskoczona

Projekt całości jest - moje szczęście, że trafiłam na Ogrodowisko jesienią więc miałam całą zimę na zrobienie projektu - z pomocą forumowiczów, nieocenioną. W podpisie jest link jeśli jesteś zainteresowana, odgapiaj ile chcesz