Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Syla 17:43, 07 wrz 2013

a ja się nie martwię o Twoje dechy ..... już Ty dobrze wiesz co z nimi zrobić ściskam
Enya73 21:06, 07 wrz 2013

Konstancja30 napisał(a)
do tarasu to dechom jeszcze trochę zostało ... a ja guuupia myślałam, że 9 miesięcy ciąży to szczyt oczekiwania o ja naiwna ... ale próba generalna była ... i to mniej więcej tak ... mniej bo dechy w wersji soute

widok z kanapy w saloniku

widok na zachód - tu ma stać główna kanapa ... rozłożysta bo fszyscy mają na ogrodowisku rozłożyste kanapy i białą tapicerkę będzie miała już się nie bojam, że się pobrudzi ... przecież ona tylko stoi ... nikt normalny z forum na kanapie nie siada ... na nią siem paczy !!!

i namiastka durnostrojek tarasowych

Iza- TARAS W DECHĘ Mnie się też najbardziej takie surowe, naturalne kolory podobają. Dlatego w tym roku nie olejowałam desek i same zrobiły się szare. Te na pomoście, który mój kochany M buduje z równie ciekawą prędkością, też będą szare

Bardzo klimatycznie u Ciebie

Pozdrawiam serdecznie
AgaAga 21:22, 07 wrz 2013

Witaj Iza
Widzę że nie tylko trafiłam na fajny wątek ogrodowiskowy ale i na ciekawy blog. Naprawdę posiadasz dar do pisania, powinnaś pisać felietony ale nie tylko to mnie urzekło. Fajnie że jest coraz więcej osób ceniących naturalne piękno, ahhh te Twoje drewniane mebelki...można by było długo się zachwycać ale tu chyba nie miejsce na to hehe. Będę nabijać liczniki
Taras w dechę! Pozdrawiam
Mala_Mi 13:35, 08 wrz 2013

Bloga poczytałam ale niezalogowana pisać nie mogę
To tak sobie przypomniałam.... jestem fanka bloga i dobrze, że te hasło sobie przypomniałaś..
I dziękuje, że będą ci sie podobać moje jajka wielkanocne bo na kulki to nie liczę
Zmykam do roboty..... z powodu ogrodu mam takie tyły w robocie, że do mnie strzelają... w kasie pusto, bo nawet nie mam kiedy rozliczyć robót.. Minęłam sie z powołaniem, powinnam była zostać ogrodnikiem
Konstancja30 13:43, 08 wrz 2013

Syla napisał(a)
a ja się nie martwię o Twoje dechy ..... już Ty dobrze wiesz co z nimi zrobić ściskam

mam nadzieję ... że ostateczny wybór to będzie to ... bo miotam się już długo i żebym była pewna swych wyborów nie mogę powiedzieć ...

ściskam
Konstancja30 13:47, 08 wrz 2013

Enya73 napisał(a)

Iza- TARAS W DECHĘ Mnie się też najbardziej takie surowe, naturalne kolory podobają. Dlatego w tym roku nie olejowałam desek i same zrobiły się szare. Te na pomoście, który mój kochany M buduje z równie ciekawą prędkością, też będą szare

Bardzo klimatycznie u Ciebie

Pozdrawiam serdecznie

napisałabym w ile dech ale nie chciało mi się liczyć ... niedzielna kawka na tarasie się wypiła ... jeszcze nie skończonym ... w fotelu nie na kanapie ale aranż z róży i rojników był ... słoneczko było ... i ubawiony "ciekawym" tempem Adamo tez był ... podkreslił dla przyzwoitości, że Anek wspomniała w tej kwestii o kulturze technicznej, którą obaj panowie reprezentują a nikt przecież nie robi swego ukochanego tarasu czy pomostu na akord ... nie chce mi wybaczyć, że nie pojechał do Alnki i Was nie poznał ... maruda ...

ściskamy ... i czekamy na debiut pomostu on-line ... na takim etapie na jakim jest ...
Konstancja30 13:53, 08 wrz 2013

AgaAga napisał(a)
Witaj Iza
Widzę że nie tylko trafiłam na fajny wątek ogrodowiskowy ale i na ciekawy blog. Naprawdę posiadasz dar do pisania, powinnaś pisać felietony ale nie tylko to mnie urzekło. Fajnie że jest coraz więcej osób ceniących naturalne piękno, ahhh te Twoje drewniane mebelki...można by było długo się zachwycać ale tu chyba nie miejsce na to hehe. Będę nabijać liczniki
Taras w dechę! Pozdrawiam

teraz to jest zaniedbany blog ... obiecuje poprawę

apropo mebelków ... widziałam sekretarzyk ... wymarzony ... nie wiem czy na mnie poczeka ale jest absolutnie idealny ... sam pewnie pisze felietony
naturalne piekno ma w sobie słę i przebije się przez każdą modę ... nie każdy będzie chciał je mieć u siebie ale prawie każdy się obok nich w mniejszym czy większym zachwycie zatrzyma ...

w imieniu tarasu dziękuję i witam ...

witam w swoim imieniu oczywiście
Konstancja30 13:55, 08 wrz 2013

asc napisał(a)
Bloga poczytałam ale niezalogowana pisać nie mogę
To tak sobie przypomniałam.... jestem fanka bloga i dobrze, że te hasło sobie przypomniałaś..
I dziękuje, że będą ci sie podobać moje jajka wielkanocne bo na kulki to nie liczę
Zmykam do roboty..... z powodu ogrodu mam takie tyły w robocie, że do mnie strzelają... w kasie pusto, bo nawet nie mam kiedy rozliczyć robót.. Minęłam sie z powołaniem, powinnam była zostać ogrodnikiem

fafnaście jajek ... sama powiedz nie czad ...
Konstancja30 13:58, 08 wrz 2013

Marzena2007 napisał(a)
Ula można olejować bezbarwnym.

sprawdziłam ... decha soute plus sam olej ... niestety mają żółty żeby nie rzec sraczkowaty finał ... jasny dąb zachowuje się najprzyzwoiciej
Madzenka 20:32, 08 wrz 2013

Iza ja dzisiaj kawalek deseczki zwykłym olejem pochechałam po moim wypłowiałym szarym... Jutro efekt obejrzę..... Muszę jakoś te dechy na zimę zabezpieczyć.....