Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

anula_wn 08:31, 29 paź 2013

i jeszcze z Franiem na pamiątkę oraz w ogrodzie (po ścięciu tujek odkryło się nieco z oklicznego widoku, niezbyt pięknego )

fotki nie są obrobione ani troszkę i pewnie Izy poczucie estetyki i perfekcji ubodłam, ale czasu nie mam....
mam nadzieję, że mi to wybaczy
Milka 11:30, 29 paź 2013

Zakochani są wśród nas
Pszczelarnia 17:24, 29 paź 2013

Czy ja nie pomyliłam wątków?
Iza, nawet nie wiesz (a może wiesz), że ja wiem, co czułaś będąc "w gościach". Wiele się w moim życiu zmieniło od czasu wizyty (dość odważnej wtedy) w Komorowie. Ale to na rozmowy przy ognisku albo w kuchni.
Madzenka 18:36, 29 paź 2013

Konstancja30 20:39, 29 paź 2013

Emka napisał(a)
czytałam sobie cichaczem, a teraz zostawiam ślad, żeby Twój wątek mi się nie "zgubił"

byłam ... widziałam ... Emka taki dobór zielonych nie powtarza się często ... brzoza na balkonie oj to już ewenement fenomenalnie po ogrodowiskowemu ... to jedynka wśród moich typów na balkon roku ... pozdrawiam
Konstancja30 20:40, 29 paź 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Iza...ja też się przymierzam do kupna sokowirówki,bo na soki marchwiowe majątek wydaję...jakiś czas temu nawet oglądałam w sklepach , wiadomo wybór duży,muszę poczytać na co zwrócić uwagę,a może ty mi coś polecisz?

O zmianach czytałam i kibicuję

zmiany ... zmiany ... zmiany ... się dzieją ...

uwielbiam swoją ... w obawie przed lokowaniem produktu napiszę na priv
Konstancja30 20:49, 29 paź 2013

anula_wn napisał(a)

fotki nie są obrobione ani troszkę i pewnie Izy poczucie estetyki i perfekcji ubodłam, ale czasu nie mam....
mam nadzieję, że mi to wybaczy

Anuś ja Tobie fszystko wybaczę ale to nadmieniam tylko na wszelki wypadek ... bo zupełnie nie jestem zainteresowana by te fotki wyostrzyć ... itp ... do mojej teorii wielkiego ronda i takich też gabarytowo nieskromnych okular doszły wszelkie zamglenia w obiektywie ... i dal ... muszę zapamiętać aby być dalej od obiektywu i najlepiej za kimś ... to zdecydowanie przyczyni się na korzyść mej samoakceptacji ...

za fotki dziękuję ... uśmiecham się do nich bo wciąż wspominam ... staram się być jeszcze troszkę jakąś częścią w Komorowie ... niesamowite miejsce ... niesamowici Wy ... i mój ulubieniec Franio ... jesus jaki on słodki ...

wiesz ciągle się zastanawiam czy nie masz jakiś mocy i czy Ty mnie do jakiejś innej rzeczywistości nie teleportowałaś ... wiele ... wiele wydaje się jak nierzeczywiste ... buziak
Kondzio 20:51, 29 paź 2013

wyjazd super zazdroszczę hi hi hi
Konstancja30 20:52, 29 paź 2013

irena_milek napisał(a)
Zakochani są wśród nas

pewnie, że som ... i wspaniale, że się poznajemy ... Irenko tęsknimy za Wami ... jesteście wspaniałą parą ...
Konstancja30 20:55, 29 paź 2013

Marzena2007 napisał(a)

Madżen ja tak mam od kiedy tu ... znaczy na ogrodowisko wlazłam ...

poznając wątki ... oglądając ogrody on - line byłam zachwycona ... spotkania wywróciły mi świat na piękniejszy ... a bliższe spotkania spowodowały nad - produkcję endorfin ... tego się słowami nie da wyrazić ... kofam wyraża tylko tyci tyci