Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 20:57, 29 paź 2013

Pszczelarnia napisał(a)
Czy ja nie pomyliłam wątków?
Iza, nawet nie wiesz (a może wiesz), że ja wiem, co czułaś będąc "w gościach". Wiele się w moim życiu zmieniło od czasu wizyty (dość odważnej wtedy) w Komorowie. Ale to na rozmowy przy ognisku albo w kuchni.

Ewunia no to my obie dwie wiemy to samo ... ale i na stół i na ognisko się piszę ... to warte przegadania w pidżamce i z kubkiem kakało ...
noemi 21:03, 29 paź 2013

Ale fajnie ..... takie spotkania to jest TO ! Miło jest Was zobaczyć na fotkach

....... jeszcze raz dziękuję za flakoniki przydały się !
Konstancja30 21:07, 29 paź 2013

noemi napisał(a)
Ale fajnie ..... takie spotkania to jest TO ! Miło jest Was zobaczyć na fotkach

....... jeszcze raz dziękuję za flakoniki przydały się !

widziałam ... nie flakoniki te dekoracje widziałam ... jesień jest z Ciebie dumna ... ja zachwycona
noemi 21:38, 29 paź 2013

Konstancja30 napisał(a)

widziałam ... nie flakoniki te dekoracje widziałam ... jesień jest z Ciebie dumna ... ja zachwycona

buziam!
Madzenka 06:21, 30 paź 2013

Iza Ty sobie nie myśl, że jak napiszesz kofam to osłabiasz mój zapał w oczekiwaniu na fotki z rewolucji
Ja wciąż czekam, siedzę i czekam....

Ps. Czy warszawskie zasoby bukszpanowo-cisowe zlustrowałaś?
Konstancja30 09:41, 30 paź 2013

Marzena2007 napisał(a)
Iza Ty sobie nie myśl, że jak napiszesz kofam to osłabiasz mój zapał w oczekiwaniu na fotki z rewolucji
Ja wciąż czekam, siedzę i czekam....

Ps. Czy warszawskie zasoby bukszpanowo-cisowe zlustrowałaś?

bendom ... bendom tylko wczoraj jagoda jakaś nam wtargnęła w popołudnie i wkład kominkowy doszedł freszzzcie ; ...

Madżenko jak wcisnęłam łepek za ogrodzenie Danusi to myślałam, że w jakiejś mega wypasionej szkołce jestem cisów w stozku i kulce cały podjazd !!! ...
Joaska 10:35, 30 paź 2013

Iza , malduję się na chwilunię, niestety nie nadrabiam....proszę o wyrozumiałość..... chałupa się buduje jak załatwię co najważniejsze to się spotykamy ...
Gabrysia_ 10:40, 30 paź 2013

O spotkaniu przeczytałam,zdjęcia sobie zobaczyłam i uśmiech z twarzy jakoś nie znika
Nic na priv nie dostałam,ale spoko poczekam
Buziaki
Mala_Mi 23:10, 01 lis 2013

Byłam..... i nawet nie było trudno być na bieżąco...
A moje katalogowanie to poroniony pomysł.. kfiotki są kfiotki i jak je zwał tak zwał.. przecież i tak nie zapamiętam tych nazw.. a popisywać się, że znam jak nie znam jest bez sensu .
malgorzata_s... 12:17, 02 lis 2013

Zajrzałam troszkę poczytałam, zachwyciłam się pomysłami. Widzę normalnie wiele podobieństw. Też brzydką ścianę właśnie zamaskowałam tymczasowo matą. Mój eMuś także zastanawiał się czy nie wezwać psychiatry jak wyłam ze śmiechu, w łóżku czytając Chmielewską. Pień na tarasie to bombowy pomysł. Wrócę tu i poczytam od początku do końca bo cudownie i wesoło piszesz, nie opuszczę ani stronki ale trochę to potrwa bo tych stronek troszkę jest