Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 21:31, 22 paź 2013

MarzenaG napisał(a)
sobie zaznaczam, świetny wątek

dziękuję ... ale są tu dużo ... duzo lepsze wątki ... nie kryguję siem ... fakt stwierdzam ... zawsze zapraszam ...
baraga1904 21:38, 22 paź 2013

Konstancja30 napisał(a)

Magda ... Aga i cała fantastyczna feraina

to forum ma olbrzymią siłę rażenia i wspomagania ... ... za to je kofam ... ... ja nie wyobrażam sobie żeby mój areał przeszedł w taką formę jak planuję gdybym TU nie trafiła ...

Dana to forum to był strzał w dziesiątkę ... zazieleniliście (no bo co Witek też ) ... i to z klasą PL ... !!!

dziewczyny i chłopaki Wasza aktywność ... energia ... kfiatkowe wariactwo i bukszpanikowe opętanie to najwspanialsza maryśka świata ... ja się bojam, że jak nas namierzą to embargo jakieś ustawowo wprowadzą )))))))))))))) ...

...i TU się podpisuję...
....o pasji czytania też poczytałam...skorzystam z kilku tytułów jeśli pozwolisz....ja to mam zawsze kaca po wyjściu z księgarni....że za mało/ nie to, bo tamto może jest lepsze / nic nie kupiłam...bo róznie bywa....takie czasy.....
ewa004 21:39, 22 paź 2013

Iza nie bądź taka skromna ja też Twój wątek uwielbiam ,nie zawsze się udzielam ,właściwie to mało kiedy nieśmiało coś pisnę ,ale jestem na bieżąco
Milka 21:48, 22 paź 2013

Wszyscy uwielbiamy twój wątek
Jak zamieszkasz w księgarni, zapomnisz o jedzeniu
Konstancja30 21:56, 22 paź 2013

o !!! ... i to jest baaardzo dobry pomysł
Milka 21:56, 22 paź 2013

No nie wiem
butterfly 21:57, 22 paź 2013

Konstancja30 napisał(a)

a wiecie co jest najgorsze ...

najgorsze jest to, że nawet swe ukochane reporterskie perełki przeliczałam na cebulki ... !!!

Ryknelam smiechem w tym momencie

Chmielewskiej mam wszystko, a co uwielbiam...
Świeżo po chustce....
Obecnie "Miłość oraz inne dysonanse"... jeszcze nie mam zdania...ale chciałbym się zatopić w fotelu i w tej książce.....może wtedy szybciej by sie spodobała...daję jej szansę

Resztę zapisuję

Pozdrawiam czytomaniaczko i ogrodomaniaczko
Mala_Mi 22:03, 22 paź 2013

Książki na cebulki.... to nie tylko ja tak mam.. to normalne... nie przejmuj sie ...
Konstancja30 22:12, 22 paź 2013

butterfly napisał(a)

Ryknelam smiechem w tym momencie

Chmielewskiej mam wszystko, a co uwielbiam...
Świeżo po chustce....
Obecnie "Miłość oraz inne dysonanse"... jeszcze nie mam zdania...ale chciałbym się zatopić w fotelu i w tej książce.....może wtedy szybciej by sie spodobała...daję jej szansę

Resztę zapisuję

Pozdrawiam czytomaniaczko i ogrodomaniaczko

wczoraj czytałam o podziale kobiet Chmielewskiej ... miotam się pomiędzy słodką idiotką ... a megierą ale jeszcze wiele przede mną ...

zatopić się w fotelu ... i ... też zamarzam ... o "miłości" ciągle nie wiem ... wolę Wiśniewskiego solo ... mój w niej dysonans to ten drugi głos ...

Konstancja30 22:14, 22 paź 2013

baraga1904 napisał(a)

...i TU się podpisuję...
....o pasji czytania też poczytałam...skorzystam z kilku tytułów jeśli pozwolisz....ja to mam zawsze kaca po wyjściu z księgarni....że za mało/ nie to, bo tamto może jest lepsze / nic nie kupiłam...bo róznie bywa....takie czasy.....

kac gigant ... prawie zawsze ... a gdy po coś wracam pojawiają się nowe ... czekam na listopadowy debiut Stenki ... ...