Konstancja30
21:16, 02 lis 2013
Nieletniej nic nie powiem ... mowy nie ma ... juz i tak mamy pandemonium z jej aurą
... bo ona jest na biol-chem-fiz a tylko polskiego się uczy
))) ... no cóż pani psor od polskiego powtarza im, że jako przyszłość narodu muszą znać literaturę !!! ...
na moje przemiany na rabatach nie ma tak co czekać
bo tu jak to u mnie dzieje się powoli
... za to moje o tym wyobrażenie rośnie z prędkością światła ... tak czy inaczej ja się wiosny w tym roku nie mogę doczekać ... znaczy w przyszłym ... ja już kcem wiosny !!! ... co nie co sobie zwizualizowałam
kubik pod jodłą czy czym takim po wysiedleniu bergenii zwanej kapustą (która tratowana przez piesa zupełnie nie umiała w tym miejscu dać z siebie cokolwiek, że o liściu nie wspomnę ) ... przeszedł mocne przeobrażenie a moje o nim wyobrażenie jest takie, że wokół pnia będzie rosła tojeść orszelinowata podsadzona paprociami ... spod paproci na niebiesko zaszaleje bodziszek ... a koloru i czadu wiosną ma dać tulipan toronto ... brzeg ma być trawkowy ale to już wiosną ... teraz możemy się wspólnie zastanowić jaką to trawkę na ten brzeg ... widzimy

na moje przemiany na rabatach nie ma tak co czekać

kubik pod jodłą czy czym takim po wysiedleniu bergenii zwanej kapustą (która tratowana przez piesa zupełnie nie umiała w tym miejscu dać z siebie cokolwiek, że o liściu nie wspomnę ) ... przeszedł mocne przeobrażenie a moje o nim wyobrażenie jest takie, że wokół pnia będzie rosła tojeść orszelinowata podsadzona paprociami ... spod paproci na niebiesko zaszaleje bodziszek ... a koloru i czadu wiosną ma dać tulipan toronto ... brzeg ma być trawkowy ale to już wiosną ... teraz możemy się wspólnie zastanowić jaką to trawkę na ten brzeg ... widzimy