Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

JulkAd 17:46, 03 lis 2013

Izuś i u Ciebie zaległości nie nadrobię...wybacz Koffana, buziol wielki na przeprosiny zostawiam
anula_wn 19:13, 03 lis 2013

Iza,
wczoraj nie doczekałam.... M zrobił suschi i mnie wcięło na wieczór cały.....
ale rano nadrobiłam tylko śladu nie zostawiłam.... więc teraz hylę czoła, padam do stóp i chwalę pod niebiosa ! pięknie !!! a przede wszystkim przemyślane i zaplanowane jak to się rozrośnie, jak skończycie... to pół ogrodowiska wymięknie, nie tylko wisielce na płocie .....cudnie jest !
podziwiam Twoją konsekwencję i Twoje cudne inspiracje.
Tak trzymać !
Magda70 19:22, 03 lis 2013

Konstancja30 napisał(a)

no taki film na zwolnionym kadrowaniu ... ale cos tam się zmienia

Oj wcale nie takie zwolnione to kadrowanie...
Bogdzia 19:42, 03 lis 2013

Tez obejrzałam rabatę trawkowo cebulową , wiosną będzie pięknie. Pozdrówka zostawiam.
Konstancja30 20:12, 03 lis 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Jakie niesamowite zmiany Pooglądałam i poczytałam początek jak już pisałam do setki i teraz końcówkę i ogrodu nie poznałabym. wizualizacje boskie. ta rabatka z trawkami miszczoooostfo. Ja też wiosnę chcePozdrawiam niedzielnie.

robienie zdjęć na każdym ... nawet najbardziej zabajzlowanym etapie jest jak się okazuje najlepszą nagrodą ... pamięć bywa stronnicza ... ciągle wydaje mi się, że tkwię w tym samym miejscu ... nieznacznie może posuwając się do przodu ... a zdjęcia pokazują jak bardzo się mylę ... a wszystko zaczęło się od jednej takiej małej Ani i jej "kaczego dzioba" ... bez urazy oczywiście
Madzenka 20:17, 03 lis 2013

Konstancja30 napisał(a)

robienie zdjęć na każdym ... nawet najbardziej zabajzlowanym etapie jest jak się okazuje najlepszą nagrodą ... pamięć bywa stronnicza ... ciągle wydaje mi się, że tkwię w tym samym miejscu ... nieznacznie może posuwając się do przodu ... a zdjęcia pokazują jak bardzo się mylę ... a wszystko zaczęło się od jednej takiej małej Ani i jej "kaczego dzioba" ... bez urazy oczywiście

I będzie super dokumentacja do metamorfoz
Konstancja30 20:46, 03 lis 2013

Ewa napisał(a)
Przyłączam się do kawki z Madzią. Kukam do Ciebie od jakiegoś czasu, kukam i tu...i tam.....no i sie zachwycam

poszłam z rewizytą i zobaczyłam coś pięknego w rzeczy samej ... Ewo masz tak perfekcyjnie ... czekam na ścianę wodną ...

ewa004 napisał(a)

Załapię się jeszcze na jakąś małą czarną
Ale śliczne te inspiracje które pokazujecie ...o Twoje rabatki Iza miodzio

dziękujmy ...

butterfly napisał(a)
I mnie kjubiki uwiodły...
Romantyczne te rabaty się robią

nie da się ukryć ... ta romantyczna dusza wychodzi nawet w rabacie ... cieszy każda opinia ... ... zwłaszcza miła

mam nadzieję, że kawka smakowała

Konstancja30 20:51, 03 lis 2013

Enya73 napisał(a)
Iza, tworzycie ogród z charakterem i duszą Bardzo pozytywne zmiany. Nie mogę się doczekać wiosny w Twoim nowym ogrodzie. To jest dopiero metamorfoza. Cegła rozbielona wygląda rewelacyjnie

Pozdrawiam serdecznie

czytałam artykuł o niezgodnościach wielkich w prognozowaniu ... ja trzymam stronę przewidujących ciepłą ... lekką zimę ... wszak ich więcej ... jeden facet z wizją ściętej lodem europy musi się mylić ... bo ja Anitko chyba na pierwszą wiosnę tak bardzo już czekam ...

cegłę rozbielił tynk bo tam stał kiedyś mój pierwszy dom ... to ślad po wyburzeniu ... obok są drzwi i na nie muszę szybko coś wymyślić bo bardzo burzą moje wizje ,,, nawet już coś mam na oku ... jak się uda będzie fajnie
Konstancja30 20:55, 03 lis 2013

marzena napisał(a)
Iza, bardzo fajnie się dzieje u Ciebie/u Was ...lubię bardzo takie klimaty ... i zawsze doceniam własną pracę i pomysły, a te są bardzo interesujące

godzinami oglądam ogrody ... rabaty ... te wystawowe i mniej wystawowe ... zrobione przez pasjonatów i zawodowców ... i niby wiem, ze formalny ... czasami mocno geometryczny sposób opanowania przestrzeni to jest to ... gdy namolnie wdziera się ta słabość do tajemnicy schowanej w paproci ... subtelności niebieskiego kfatucha bodziszka ... taka leśna etiuda z naparstnicą ... i wiem, że ład ładem ale to musi być ... i chyba dopiero wtedy mam co kcem ...

ciesze się, że zajrzałaś ... widziałam yin ... wow !
Konstancja30 20:56, 03 lis 2013

Rench napisał(a)
Śliczna Ci wyszła ta rabatka z trawkami
Dlaczego ja nie potrafię od razu tak ładnie zrobić ? A może tajemnicą sukcesu jest pomocnik Adamo ...

od razu ja też nie potrafię ... ... Adamo by chciał od razu bo ja kombinuje a on flanki przenosi