Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Madzenka 20:32, 05 gru 2013

Zielona napisał(a)
Dziewczyny - a te sopelki, których hurtowo nakupowałyście, to może powiesicie w oknie na karniszu pomiędzy zasłonkami? Ja tak wieszam śnieżynki robione na szydełku przez znajomą. Zawieszam na różnych wysokościach, na żyłce, żeby nie było widać mocowania i udaję, że pada śnieg Pokażę Wam, jak odkopię fotki, albo zrobię nowe, bo w weekend powieszę znowu.

A jedli ktoś nie ma karniszy????
Zielona 20:53, 05 gru 2013

Marzena2007 napisał(a)

A jedli ktoś nie ma karniszy????

Madżen - ja stosuję doskonałe przejrzyste maleńkie haczyki, ktore kleisz to wnęki okiennej a po swiętach sciągasz lub zostawiasz. U mnie kleję na kominku, żeby zamocować skarpety Dzieciom. Ściągam bez żadnego problemu. Chcesz fotki? Namiary?
Konstancja30 21:42, 05 gru 2013

ana_art napisał(a)
Izula ja też mam takie schody, lukałam je dzisiaj równo, ale tam nie ma do czego tego przymocować... tzn jest sufit/strop czy jak to zwał ale bez dziur gładziutki jak ...a na gumę do żucia się trzymać nie będzie hahahha
U MNIE PADA ŚNIEG

rano był ... śnieg ... juz w południe nie było ... teraz wieje jak to u nas ... ja działam chyba otoczeniu na nerwancję bo moje bambusowe piano wciąż wisi na tarasie ... jak ja lubię tę wystukiwaną przez nie melodię ... nie wiem jak może być uznawana za irytującą ... żon mówi, że irytująca ...

Ana na gumę to się nie utrzyma ... ale jest taki klej ... widziałam na jakimś filmiku ... potem się wyszpachluje ... pomaluje i będzie jak nowiutki ...

u mnie żon powiedział ... "nie ma mowy ... nie mamy sznurka " !!!
Konstancja30 21:47, 05 gru 2013

irena_milek napisał(a)
Się szykuje strojenie

szykuje się Irenko ... będą wianki ... mamy juz wielkie pudło a zbrojenie w gadżety wciąż trwa ... styl ... ... mocno eklektyczny ... się szykuje z naciskiem na mocno i ze wszystkim co o polskim eklektyźmie zostało powiedziane a co powiedziane to fiemy
Konstancja30 21:50, 05 gru 2013

Zielona napisał(a)

Bo widzisz... uznałam, że tak młoda stażem na forum jestem, że "się nie należy" i nawet tematu rozmyślań nie zaczęłam, nie mówiąc o wystosowaniu podania do mojego Ministra Finansów... zwanego tutaj eMem. Ale obiecuję pomyśleć o kolejnym zlocie.

nic gorszego nie można wymyślić ... tak myślałam jak anno domini 2012 cała Polska gnała do Bogdzi ... ja siem wstydziłam ... jako debiutująca na forum ... do dziś żałuję !!!
Zielona 21:52, 05 gru 2013

Konstancja30 napisał(a)

nic gorszego nie można wymyślić ... tak myślałam jak anno domini 2012 cała Polska gnała do Bogdzi ... ja siem wstydziłam ... jako debiutująca na forum ... do dziś żałuję !!!

czyli będę żałować....?
Konstancja30 21:53, 05 gru 2013

asc napisał(a)
Przebrnęłam przez dekoracje świąteczne, komplementy .... polonistyczne popisy, ale najbardziej spodobało mi sie stwierdzenie Madżenki

PS. Karpia nie cierpię i go nigdy nie mam i mieć nie będę... okropna ryba.. same ości..... a po ostatnim przytkaniu ością innej ryby..to choćby na torturach nawet go do ust nie wezmę dla tradycji..

Madżen dała niezawodną receptę na dizajn świąteczny ... ja rozkminiam wicie się wokół tej barierki ... i konstruuję menu ... i Anuś u mnie karp być musi ... nie ma Wigilii bez karpia ... ja próbowałam ... raz szczupak był (na szaro ... ) wyszło szaro i tęskniłam za karpiem ... ryba po grecku ... wyszło pomidore i tęskniłam za karpiem ... uwielbiam mięsko małych karpików i z pasją kluczę widelcem między ośćmi ... do tej pory zawsze się udawało
Konstancja30 21:54, 05 gru 2013

Zielona napisał(a)
Dziewczyny - a te sopelki, których hurtowo nakupowałyście, to może powiesicie w oknie na karniszu pomiędzy zasłonkami? Ja tak wieszam śnieżynki robione na szydełku przez znajomą. Zawieszam na różnych wysokościach, na żyłce, żeby nie było widać mocowania i udaję, że pada śnieg Pokażę Wam, jak odkopię fotki, albo zrobię nowe, bo w weekend powieszę znowu.

ja nie kupiłam jescze ani jednego sopelka ... ale nie mówię nie ...

śniezynki mam frywolitkowe ... uwielbiam je
Zielona 21:56, 05 gru 2013

Konstancja30 napisał(a)

śniezynki mam frywolitkowe ... uwielbiam je

mam dokładnie takie same są czarodziejskie. No i ręczna robota...

Konstancja30 21:56, 05 gru 2013

Zielona napisał(a)

czyli będę żałować....?

więc nie żałuj ... jej jak to mówią ... lepiej grzeszyć i żałować niż żałować potem, ze się nie grzeszyło " ? ... pokolenia to sprawdziły ... Marta ja jak sobie narty i ognicho ze stycznia 2013 przypomnę to lewituję !!!