Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Zielona 22:00, 05 gru 2013

Ale ja ani na nartach nie jeżdżę, ani żadnego szczegółu wyjazdu nie znam... Gdyby było bliżej, to bym na pogaduchy wyskoczyła... Domyślam się, że będzie fajnie. I cieszę się razem z zapisanymi na listę. Ja póki co nie mogę się wpisać...
alinak 22:09, 05 gru 2013

Iza widzę że twoje podejście do tematu karpia zupełnie to samo co u mnie . tradycja wygrywa z ościami.
nasza wigilia taka syta że prawie zawsze się przejemy i prawie nigdy nie umiemy zrezygnować z choćby jednej potrawy
no bo co za święta bez uszek z barszczem ,bez zupy grzybowej , bez żurku z ziemniaczkiem , bez zupy grochowej z jaśka , bez łamańców z makiem , bez karpia i bez kapusty kiszonej z grzybkami na przystawkę .
o jezu już mnie brzuch rozbolał z samego wyliczania .
Konstancja30 22:11, 05 gru 2013

jeżeli o narty chodzi to ... Marta ci co byli na stoku i mój zjazd słyszeli ... bo sztuka narciarstwa u mnie idzie w decybele ... wiedzą, że ja na nartach nie jeżdżę ... więcej innym to skutecznie uniemożliwiam !

... więc to nie argument ... czytałaś o TAMTYCH nartach ... znaczy ... niby nartach ... cały wątek kofam https://www.ogrodowisko.pl/watek/2336-spotkanie-ogrodowiska-na-nartach?page=74

no a tu sama opisałam jak ja jeżdżę ... https://www.ogrodowisko.pl/watek/2336-spotkanie-ogrodowiska-na-nartach?page=113
alinak 22:14, 05 gru 2013

hahahahahah nie wiesz co piszesz . a wspomniałaś o swoim wspaniałym towarzystwie dla nas .tu byłaś bezkonkurencyjna
Konstancja30 22:14, 05 gru 2013

alinak napisał(a)
Iza widzę że twoje podejście do tematu karpia zupełnie to samo co u mnie . tradycja wygrywa z ościami.
nasza wigilia taka syta że prawie zawsze się przejemy i prawie nigdy nie umiemy zrezygnować z choćby jednej potrawy
no bo co za święta bez uszek z barszczem ,bez zupy grzybowej , bez żurku z ziemniaczkiem , bez zupy grochowej z jaśka , bez łamańców z makiem , bez karpia i bez kapusty kiszonej z grzybkami na przystawkę .
o jezu już mnie brzuch rozbolał z samego wyliczania .

u mnie nie ma zupy z jaśka i żurku ... od 3 lat kutię doskonalę ... z miłości do maku ... wszystkie potrawy wigilijne uwielbiam ... i to dziwne ale w kolejne dni nawiększy rarytas to dojadanie wigilijnych resztek
Konstancja30 22:17, 05 gru 2013

alinak napisał(a)
hahahahahah nie wiesz co piszesz . a wspomniałaś o swoim wspaniałym towarzystwie dla nas .tu byłaś bezkonkurencyjna

no ja myślę ... w grupie milczałam ... na stoku się darłam ... zatrzymałam to coś co się na tym nie siada a tylko udaje siem, że się siedzi ... ale to była frajda !!! ...
Zielona 22:39, 05 gru 2013

Poczytałam, pooglądałam. Ależ było wesoło
Pola 22:44, 05 gru 2013

Konstancja tu jak się zawita , to można sobie szczękę zwichnąć ze śmiechu.... Mimo że się nie wpisuję to Was podczytuję.... Jesteście cudne mam nadzieję, że w tym roku uda mi się choć część z Was poznać. Super towarzystwo....buziaczki zostawiam i lecę, ale znów wrócę ;
ana_art 22:51, 05 gru 2013

Izaaaa ale ja z tą gumą przecież żartowałam... chcesz sznurka? podeśle
ana_art 22:51, 05 gru 2013

Izaaaa ale ja z tą gumą przecież żartowałam... chcesz sznurka? podeśle