Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 23:14, 30 gru 2013

Mala_Mi napisał(a)
Z Tercią urzęduję, wiec nie czytam co było po mim ostatnim wpisie..... ale zapraszam zawsze.. nawet jutro... i melduję, że śniegu nie ma, wiec Cię do niczego zmuszać nie będę W busik i do mnie hajla bajla

Tercia buziakujemy )))) kofamy bardzo ... ale Wam dobrze ...
ja byłam niegrzeczna to mam za karę od losu inwentaryzację apteki ... mam nadzieję, ze roku 2014 nie powitam w pracy ...
Konstancja30 22:27, 31 gru 2013

zostały 2 godziny ... i mniej lub bardziej zauważalnie wyjdziemy z 2013 ... by wkroczyć w 2014 ...

Nowy Rok ... to zawsze nowe oczekiwania i nadzieje ... zerknęłam uczciwie w ten 2013 i ... choć w ostatnim miesiącu zdarzyło mi się na niego popsioczyć ... to chyba jednak niesłusznie ... to nie był zły rok ... a ogrodowiskowo to mogę nawet głośno powiedzieć to był wspaniały rok ...

no pewnie dlatego, ze wjechałam w niego z fasonem ... dobra ... prawie z fasonem ... nie twierdzę, że zostałam narciarkom ... ale coś sobie pokazałam ... i całemu stokowi na Czarnej przy okazji ... a to dzięki Małej Mi ... Ania załatwiłaś mi dobry start !!! ... buziaczek ...

byłam na absolutnie odjechanym dziewczyńskim gigancie i tańczyłam przy ognisku w Pszczelarni !!! ... szczęściary jesteście, ze uprzejma byłam Wam oszczędzić śpiewania ...

zobaczyłam na własne oczy wiele pięknych ogrodów ... i tu na forum na tych ogrodach się skupię

Święto Róż i pierwsze spotkanie ze świętokrzyskimi dziefczynami !!!
Kasia ... Asia jesteście wspaniałe

ogród Dany ... Kasi "od wianków" ... Anulki i Greglis ... tyle piękna jednego dnia ... nie mogłam zasnąć i posty pisałam w środku nocy ...
Dana ... Witek i pierwsze spotkanie z bukszpanowym ... ja w stuporze staram się zapamiętać każdy szczegół ... i w panice bo szczegółów jest zbyt wiele
Anulka ... subtelna ... delikatna i jej niedbale dystyngowany zielony świat ... zielone shabby chic ...
Kasia i bania ... naturalny ... swobodny układ zieleni ... ale nade wszystko bania ... świat zabaw i miejsce do biesiadowania z jakiegoś powodu przypominające mi toskańskie klimaty
i druga Kasia i jej zaczarowany ogród ... jak z innej epoki ... odurzający zapachem i oślepiający kolorem

letnia przygoda na wrocławskim szlaku ... niezapomniany spacer z piesami po ogrodzie Irenki ... to była magia Irenko ... a potem oczarowanie w "Madżeniu ogrodnika" i niedziela z Madżen w ogrodzie botanicznym ... weekend to był tylko a wrażeń znacznie więcej ...

następnie z Kasią przekroczyłyśmy barierę czasu w końcu jednak dotarłyśmy do Alinki by zobaczyć jak siem ogrodniczkuje pod klasztorem ... fajnie się ogrodniczkuje ... trudno wyjeżdża ... a jeszcze trudniej trafia w trasę ... ... nie ma jednak rzeczy niemożliwych !!!

a potem ja zobaczyłam ogród Kasi ... lekko się przenikający ze ścianą lasu ... cudownie już zagospodarowany i wypracowany ...

tak się napatrzyłam, że zdeterminowana i naładowana tak pozytywnie poczyniłam wraz z żonem pierwszy za to milowy krok na drodze do zdematerializowania marzeń ... główni bohaterowie: róże ... cegła ... lawenda na stanowiskach ...

wiele obrazów ... wiele ludzkich otwartych serc ... wspaniałe przyjaźnie ... Ogrodowiczanie jesteście niesamowici ... !!!

TO BYŁ FANTASTYCZNY ROK !!! ...

bo z Wami ... dziękuję Wam kochani za ten rok ...

i życzę zdrowego ... szczęśliwego 2014 roku ...

Kondzio 22:28, 31 gru 2013

Szczęśliwego nowego roku 2014 hi hi hi spełnienia marzeń ogrodowych i nie tylko hi hi hi
beta 10:56, 01 sty 2014

Izuś...piękne podsumowanie roku...bez wątpienia jesteś mistrzynią słowa....myślę, że taki rachunek to właściwie każdy powinien sobie zrobić....pozdrawiam serdecznie i życzę kolejnych cudnych spotkań w Nowym Roku
Milka 11:07, 01 sty 2014

Piękne posumowanie, cmokam Was noworocznie
Madzenka 11:43, 01 sty 2014

Cudowne chwytające za serce podsumowanie.
Życzę spełnienia wszystkich planów w 2014 , w szczególności tych ogrodorwych.
Będę egoistką .... Nie tylko tobie tego życzę ale chcę już cieszyć oczy tymi wysublimowanymi rabatkami. Potrafisz tworzyć klimat słowem, dekoracjami a teraz także roślinami, a przede wszystkim sobą. Bardzo się cieszę, że udalo mi się poznac Ciebie osobiście w 2013 roku. Dzieki temu nie był taki zły dla mnie
buziaki noworoczne zostawiam i zycze aby 2014 był wspanialy pod każdym wzgledem!!

Ps i wszystkim ogrodowiczanom życzę twojego debiutu pisarskiego w 2014 roku
Mala_Mi 12:22, 01 sty 2014

Ja też czekam na ten debiut Pisarski oczywiście I dzięki za pamięć i telefon
Trzymam kciuki za wszytko
ewa004 13:09, 01 sty 2014

Iza pozdrawiam Noworocznie i zyczę abyś ten 2014 rok mogła tez tak optymistycznie podsumować
Pszczelarnia 18:22, 01 sty 2014

Izabello-Konstancjo, która Ty na nartach a która na fotelu pod choinką? Ja ustalę Ci grafik spotkań autorskich i turneeeee po Polsce ustalę. Będę Ci impresario. Honorowym impresario, co znaczy, że z honorami powinność swą będę czynić.
AniaDS 19:00, 01 sty 2014