Madżenka ! ... wiesz ile razy ja to sobie już przeczytałam ??? ... ... od rana tylko ? ... nie umiem do tylu liczyć ...
a będę to sobie czytać:
jak będę miała doła ...
jak przyjdzie mi do głowy, że jestem beznadziejna (a lubi przychodzić ) ...
jak przestanę w siebie wierzyć ...
jak wejdę w fazę nicnierobieniatotalnego ...
słowem zawsze gdy choć tyci tyci będzie mi źle ...
bo napisałaś to tak, że skrzydła rosną !!! ...
a to, że dzięki Tobie mój rok zyskał w notowaniach to wielka prawda ... jesteś zawsze ... i wystarczy, ze sobie zwizualizuję ten uśmiech przy hortensjach i mam siłę na wszystko ))) ...
wierzę, że 2014 będzie wspanialszy ... a każdy kolejny rok jeszcze wspanialszy od niego ... jak nie wierzyć jak ma się takie elfy obok ... buziak
Ewo mam nadzieję na dłuższy bilans ... i takie życzę i Tobie ... długa lista miłych chwil w mijającym roku jest jak afrodyzjak na wchodzący roczek ... pozdrawiam
Ewa !!! no to ja już fszystko mam ... Madżen wypromować się zdecydowała ... Marta będzie moim osobistym "Tyszką" w blasku świateł ... ogrodniczki nakład rozbiorą ... a Ty ogarniesz grafik spotkań autorskich ... no pokażcie mi autora, który miał taki start ??? !!! ... zwłaszcza przed napisaniem pierwszego rozdziału !!! ...
znalazłam odpowiedni sekretarzyk ... uznałam bowiem, że skoro przestaje być narciarkom ... chwilowo ... a w domniemaniu bendem pisarkom to kcem mieć sekretarzyk
pokazałam żonowi i wiecie co powiedział "ani jednego zdania nie napisała a palma już odbija" ... no foch normalnie ... cała Polska mnie wspiera a własny żon zero zrozumienia ...
Toć to od wieków wiadomo że prorokiem we własnym kraju ( domu ) być nie można Ja także zrozumienia szukam na forum bo w domu nie rozumieją że te,, badyle", to rośliny cudowne a te
,, chabazie" czyli ozdoby sezonowe są dla mnie niezbędne Obcy przyjdzie pochwali, zachwyci się a swój pomruczy że to sypie, odsunie, przewróci i stale pyta czy to już można schować abo co
Przyczyna zachowania żona może być jeszcze jedna, jest zazdrosny że jak kariera Cię pochłonie to od piersi go odstawisz Sekretarzyk być musi koniecznie, zyskiwał będzie na wartości z każdą napisaną książką a i do muzeum Twojego imienia kiedyś będzie co wstawić Buziole i słowa pokrzepienia zostawiam.