Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

Madzenka 13:58, 19 sie 2012

Diana napisał(a)
Wczoraj było wyrywanie chwaściorów .................oj nazbierało się tego..........
czyszczę narożnik z kaskadą i będę prosić o pomoc w dobraniu roślin
Dzisiaj dokończę, porobię fotki i czekać będę na podpowiedzi.........mam mętlik w głowie i sama nie wiem co tam pasuje, co nie będzie za wielkie , za małe itp.
Chciałabym zakończyć ten zakątek i cieszyć się jego urokami

A teraz wczorajsze zdjęcia moich ptaszynek Przysiadły na kaskadzie W skrzydełkach mają zatopione szkiełka i pięknie odbijają słońce ..........

Piękne ptaszki a kaskada cudna. I caly czas jestem zdumiona, że własnymi "rencami" wykonana!
Diana na pytanie co tam posadzić na pewno Anie odpowiedza: Asc i Monteverde

Czy rośliny będą w wodzie czy bardziej jak na suchym skalniaku? szukasz malutkich czy dużych nasadzeń?
AniaK 14:00, 19 sie 2012

Diana napisał(a)
Oj właśnie sama nie wiem czy dokończę te plewienie.........czy jednak pojedziemy się ochłodzić
wieczorkiem też można na ogródku pośmigać

Ja też czekam na cień, bo 31,3st w cieniu, to zdecydowanie za dużo. Nawet z domu nie chce mi się ruszać, bo tu przyjemne 23st. A gdzie się wybieracie na chłodzenie?
Mala_Mi 14:05, 19 sie 2012

A ja czekam na fotki kaskadki.. bo szukałąm jej na wcześniejszych stornkach, ale tylko doszłam do wyjadu do Karpacza (bardzo fajna wycieczka... i dzieci też fajne....... i fotki.. i spotkanie)..ale dalej na raziesienei cofam, bo czas, czas, czas... grrrrrr
Moniika 14:58, 19 sie 2012

Diana napisał(a)
Wczoraj było wyrywanie chwaściorów .................oj nazbierało się tego..........
czyszczę narożnik z kaskadą i będę prosić o pomoc w dobraniu roślin
Dzisiaj dokończę, porobię fotki i czekać będę na podpowiedzi.........mam mętlik w głowie i sama nie wiem co tam pasuje, co nie będzie za wielkie , za małe itp.
Chciałabym zakończyć ten zakątek i cieszyć się jego urokami

A teraz wczorajsze zdjęcia moich ptaszynek Przysiadły na kaskadzie W skrzydełkach mają zatopione szkiełka i pięknie odbijają słońce ..........

Piękne Ptaszki świetne! W takim miejscu pasuje pewnie prawie wszystko ... tego nie można zepsuć
Pozdrawiam M
seliza 21:25, 19 sie 2012

Diana napisał(a)
Troszkę ostatnio zaniedbałam swój wątek..............
Chwasty sobie rosną........a co tam Ale jakie dzieciaczki szczęśliwe !!!
Mama piecze, bawi się, skacze, szaleje - w końcu są wakacje
Znowu będzie więcej zdjęć i wpisów u wszystkich

Moja biżuteria ogrodowa Kule srebrne przywiezione z Anglii szt. 2 i jedna z mozaiki
Wszystkie wspaniale odbijają promienie słońca,a w srebrnych można przejżeć się jak w lustrze uwielbiam je
Jutro pokaże jeszcze ptaszyny, których naprawdę jest coraz więcej

pozdrawiam i lecę do M

Witaj Diano
oj te chwaściska - u mnie tragedia - ostatnio dużo pracy, wszystko w biegu i ogród trochę musiałam odpuścić Oj zarosło u mnie strasznie...Ale u Ciebie ich wcale nie widać

A takie kule lustrzane też mi się marzą już od jakiegoś czasu - cudne są!
agata_chrosc... 21:30, 19 sie 2012

Ptaszek prawie jak żywy Pozdrowienia
popcorn 21:34, 19 sie 2012

Ptaszek i kule boskie!! Ptaszki też angielskie? Wcale nie widać żadnych chwastów!
pozdrawiam!!
beta 22:00, 19 sie 2012

piękna bizuteria zagościła w Twoim ogrodzie Diano

ptaszyny jak żywe
kubi2000 22:00, 19 sie 2012

hej kochana, na pocieszenie powiem Ci, że u mnie chwastów co niemiara, ale skwar z nieba się leje i nic się nie chce.
betysia 22:58, 19 sie 2012

Diana napisał(a)
Troszkę ostatnio zaniedbałam swój wątek..............
Chwasty sobie rosną........a co tam Ale jakie dzieciaczki szczęśliwe !!!
Mama piecze, bawi się, skacze, szaleje - w końcu są wakacje
Znowu będzie więcej zdjęć i wpisów u wszystkich

..... Witaj Dianko cieplutko!!!!!
oj od tego sawakacje...tez wspolny czas bezcenny...to magiczny i wyjatkowy czas...ja tez upajam sie kazda chwila zmoimi chlopakami i ladujemy akumulatorki...

Zdjecia ogrodu, ozdow, baniek... oj nie chce sie wychodzic od Ciebie a raczej wciaz chce sie wracac...
sciskam straszliwie mocno i pozdrawiam upalnie!!!!!!!