Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

noemi 21:48, 01 wrz 2012

Gratuluję pierwszej setuni .... i życzę wszystkiego najlepszego .... może być troszkie rzadziej
betysia 21:49, 01 wrz 2012

...dzisiaj wybralam sie po zakupy a przy okazji zakupilam trosze traw, bylin...
..licze,ze na wiosne i latem...ogrod zauwazy dzisiejsze dodatki ...juz sie nie moge doczekac!

i juz pierwsze nasadzenia...

baraga1904 21:51, 01 wrz 2012

...no jesteś Betysiu... uff
ale mnie przestraszyłaś..
betysia 22:08, 01 wrz 2012

Daneczka69 napisał(a)
Dzień dobry Betysiu,

Proszę, proszę, proszę nie odchodź!
Czy Ty wiesz jaką pustkę uczyniłabyś tym odejściem swoim?!

Tak się zastanawiam od wczoraj, mocno tym faktem zasmucona, nad powodem Twojej decyzji i jedyne co mi przychodzi do głowy, to... czyżby ktoś był dla Ciebie niemiły i zrobił jakąś przykrość? Jeśli nawet tak się stało to bardzo Cię proszę nie bierz sobie tego do dobrego serduszka Twego... to zapewne jednostkowy przypadek, zdarzają się takie, a z tego co zaobserwowałam zdecydowana większość osób, w tym ja oczywiście, bardzo z Tobą sympatyzuje

Dlatego też jeszcze raz gorąco Cię proszę o ponowne przemyślenie decyzji i... wróóóóóć! Tu się tęskni, o!
Dziel się z nami zielenią ogrodu swego, proszę... i bądź

Całuję, przytulam i pozdrawiam serdecznie,
D.

Daneczko...nie masz swojego watku wiec Tobie podziekuje u siebie....
wzruszylas mnie niewiarygodnie.... nawet nie umiem tego opisac....
poznanie Ciebie jest dla mnie wielkim zaszczytem i szczesciem...bo za szczescie trzeba uwazac napotkanie tak szczerych i zyczliwych ludzi....
sciskam straszliwie mocno!!!!!!
Milka 22:11, 01 wrz 2012

cudne trawy, te dosadzam coraz wiecej i fajnie ze jestes, rzadziej, ale z nami
pozdrawiam serdecznie i orod bardzo sie juz zmienil, coraz piekniejszy
majkel0326 22:13, 01 wrz 2012

Betysiu,zaglądaj koniecznie na ogrodowisko,nawet jeżeli miałoby to być trochę rzadziej I pokazuj nam swój ogród koniecznie! A zakupy udane,piękne trawy kupiłaś.Pozdrawiam Cię serdecznie!
monitka 22:23, 01 wrz 2012

Betysiu po pierwsze fajnie że jesteś
Po drugie gratuluję setki

Po trzecie śliczne fotki ogrodu wstawiłaś. Trawki niesamowite i do tego perowskia i jeżówki. Ślicznie !
monteverde 22:30, 01 wrz 2012

Betysiu jak u Ciebie zimą , bo ta rozplenica u mnie nie wytrzymała zimy
Mala_Mi 22:43, 01 wrz 2012

I dobrze, że będziesz żadziej (kurde jakie ż się pisze??? ).. dzięki temu będę na bieżąco (tu już wiem ,że z kropką)..... Trawki dobry zakup...... i zazdraszczam pozytywnie tego że ci te ciemne rozlenice przezimują (ja próbowałąm przez 2 zimy i się poddałam), ale klimat południowy ma te swoje prawa, że jak pisałaś minusowych temperatur praktycznie u Ciebie nie ma

PS. Chyba nie porkęciłam wątków i u Ciebie zimy prawdziwej nie ma Zazdraszczam....... zimy nie ma, w a góach najlepsze stoki narciarskie.......
betysia 22:44, 01 wrz 2012

Irenko - ja u Danusi zakochalam sie w trawach...dziekuje za komplementy ale moj ogrod to niemowlak..tz 2-letni niemowlak wiec do zachwytow jeszcze dlugaaa droga

Majeczko- dziekuje Kochnienka!!!!!

Monisiu ( Monitko) - po trzykroc DZIEKUJE !!!!! sciskam mocno!!!

Aniu ( monteverde) - oj u mnie inny klimat i niby wszystkie trawki zimuja bez problemu...to jeden z tutejszych plusow... pozdrawiam!