Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Konstancja30 22:46, 02 wrz 2012

Enya73 napisał(a)
Witaj Betysiu! Jestem pierwszy raz u Ciebie i już wiem, że będę tu stale zaglądać. Masz lekkie pióro, z przyjemnością się czyta Twoje opowieści. Powinnaś książki pisać
Dom masz magiczny, z piękną historią. W środku jeszcze większe zrobił na mnie wrażenie. Ma swój niepowtarzalny klimat i urok. Powinnaś go w Werandzie pokazać. Miejsce do życia wymarzone.
Pozdrawiam serdecznie

Anitko musimy jej to często powtarzać ... może kiedyś posłucha ... lekkie pióro ... tak ... ale moim zdaniem większy dar to ten przekaz ... ta treść zawarta w opowieściach i to co z nich wynika ... Betysiu nie chowaj tego do szufady ... ile to ja już razy mówiłam ... warto !!! ... pamiętaj
monteverde 23:08, 02 wrz 2012

asc napisał(a)

Aniu śliczna była...po paru latach ,niestety zeszłej zimy przemarzła

Aniu szukaj odmiany Paradise Blue, trójsklepka japońska
dajana 23:24, 02 wrz 2012

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Dzięki Dajana! Piękna ta róża...Teraz to Betysia do nas wróci, nie będzie miała wyjścia!

Betysia z pewnością wróci ,może nie będzie zbyt często ale wróci .Rozumie jej decyzję ,,chcąc z wami wszystkimi być na bieżąco wymaga siedzenia przed kompem niemal cały dzień Tak duża grupa życzliwych osób zobowiązuję. Oprócz forum jest jeszcze życie ,rodzina ,praca ,nie sposób wszystko pogodzić .Ja tez jestem rzadko i doprawdy nie wiem jak wam się udaje być na bieżąco ze wszystkimi .Uwielbiam to miejsce tak jak wy wszystkie tylko czasu brak Róża piękna i będę ją mieć jesienią bo tak jak Mały Książe ja tez straciłam dla niej serce ..Pozdrawiam was wszystkie dziewczyny
betysia 07:02, 03 wrz 2012

KOchani... no tylko w niedziele mnie nie bylo a tutaj tylu gosci cudnych...matuniu kochana...jaka ze mnie gospodyni....oj nie ladnie z mojej strony, nie ladnie ale za to przesylam Wam promyki wschodzacego slonka i zyczenia cudnego tygodnia....

Joanno- oj choroba trawkowa mnie porazila na calego...dopiero zaczynam...ale juz jestem nimi zauroczona ( to tyulko i wylacznie sprawka Danusi )...sciskam!!!

Haneczko...ten plusk az mnie obudzil...alez jaki mily dla ucha byl to plusk....dziekuje i sciskam najmocniej jak umiem...

Sebus- witaj mistrzu fotografi...dziekuje...sama jestem szczesliwa, choc moja kicia juz je prawie powyrywala ( a mowia ze to szczeniaki robia szkody )...buziaki!!!!

Evus...no wlasnie widze,ze chyba ktos by jednak zauwazyl...DZIEKUJE....

Marzenko- ...no u mnie tez bylo slychac....sciskam mocno!!!!!!

Lenus- cudna i radosna oraz kochana kobieto moja...no jak mowisz ze nie ma odwrotu to NIE MA !!!!!!
sciskam i buziaki przesylam!!!!

Anus rzeszowianko-....no zainteresowalam sie czym ty sie tak zachwycasz i koniecznie musze blizej poznac jej wysokosc: trojsklepke... sciskam mocno!!!!!

Dasiu- i Ty podczytujesz te moje bazgroly.......dziekuje za cudna opinie....sciskam i do zobaczenia u Ciebie!!!!

Danusiu- oj kiedy Ty znajdujesz czas na podczytywanie....az mam wyrzuty...tyle waznych sparw wokol a doba ma tylko 24h...a moje trawki to twoja sprawka...no zaszczepilas u mnie milosc do tych dam i cos czuje,ze bede systematycznie dosadzac...
...i juz sie nie moge doczekac co za cudenka pokarzesz!!!!!!!
dziekuje i sciskam mocno...!!!!!

Anulko- no wlasnie ten brak czasu i cala reszta wokol...a ja jakos mam straszliwie wyrzuty,ze nie zawsze zagladam...... buziaki sloneczne dla Ciebie na nadchodzacy tydzien!!!!!!

Anitko- zawstydzasz manie na calej lini !!!!!!! oj czerwienie sie, wzruszam i wstydze...dziekuje za cudne i cieple slowa.... ale najbardziej ciesze sie, ze komus kiedys moge sprawic choc mala chwile radosci lub przyjemnosci...to uczucie dla mnie...bezcenne... buziam mocno i do zobaczenia u Ciebie...

Izus...ach ty moja kochana Izus...no mowisz i mowisz ale Ty mnie przeceniasz kobieto szalona... ja juz nie bede pokazywac palcem ( bo to nie ladnie) kto co tu powienin pisac... czarodziejska duszo z ceglasto-lawendowo-rozanego ogrodu....

Dajanko- no tak jak wlasnie napisalam u Ciebie....dziekuje za wszytko...a rozy poszukam i bedzie miala podwojne imie......sciskam mocno!!!!!

Irenko- oj Ty zawsze zagladasz ...i jestes ze swoim usmiechem i energia...dziekuje i sciskam!!!!

Aniu monteverde... trzymam kciuki za trawki u Ciebie i dziekuje ze znajdujesz chwile i dla mnie!!!!
betysia 08:25, 03 wrz 2012

Kochani mam pytanie....napiszcie jak wygladaja cenowo bukszpany w Polsce ?!!!!!
bo ostatnio pojechalam po trawki i zaczelam szukac bukszpanow...i oniemailam....
male kule ok 30-40 cm od 50 euro ,
wieksze ok 50cm -69-75 euro,
stozki ok 50 cm -80 euro JEDEN co byscie mnie dobrze zrozumieli!!!!,
aaaaa i kula szczepiona na wys ok 1 m ( mala kula ) ok 100euro...
malutkie kuleczki -ok 20cm - 30 euro...
matuniu czy te bukszpany wszedzie az takie drogie ?????

a ja chcialam z 10 kupic....malo zawalu nie dostalam .....
hanka_andrus 08:35, 03 wrz 2012

Bukszpan,to ekskluzywna roślina..... dodająca elegancji rabatom, musi być droga.Ale w Polsce jeszcze takie drogie chyba ni e są.
betysia 08:38, 03 wrz 2012

Hanus ...no ja wiem ze ekskluzywna ale az tak ?????
oj to ja musze na jakis czas zapomniec o kulach, stozkach i obwodkach z bukszpanu ...
szybciej juz chyba drzewko oliwne kupie niz spelnie swoje marzenie o bukszpanowych kulach...
Evchen 08:43, 03 wrz 2012

betysia napisał(a)
oj to ja musze na jakis czas zapomniec o kulach, stozkach i obwodkach z bukszpanu ...
szybciej juz chyba drzewko oliwne kupie niz spelnie swoje marzenie o bukszpanowych kulach...

Exportować można?...
Betyśka.. piszę do Ciebie leci gołąbek, odbierz pocztę
betysia 08:44, 03 wrz 2012

Evchen napisał(a)

Exportować można?...
Betyśka.. piszę do Ciebie leci gołąbek, odbierz pocztę

Ewus...no juz wypatruje na golabka !!!!!
betysia 08:47, 03 wrz 2012

ej no Ewcia....Ty powinnas byc na biezaco....czytalam kiedys ,ze kulkowalas bukszpany....no a wiec mialas tyle szczescia,ze dostalas w prezencie ....czy jednak zainwestowalas w ekskluzywne kulki ...jak tak to moze tak orientacyjnie cene zdradz....