KOchani

... no tylko w niedziele mnie nie bylo a tutaj tylu gosci cudnych...matuniu kochana...jaka ze mnie gospodyni....oj nie ladnie z mojej strony, nie ladnie ale za to przesylam Wam promyki wschodzacego slonka i zyczenia cudnego tygodnia....
J
oanno- oj choroba trawkowa mnie porazila na calego

...dopiero zaczynam...ale juz jestem nimi zauroczona ( to tyulko i wylacznie sprawka Danusi

)...sciskam

!!!
Ha
neczko...ten plusk az mnie obudzil

...alez jaki mily dla ucha byl to plusk

....dziekuje i sciskam najmocniej jak umiem...
Se
bus- witaj mistrzu fotografi

...dziekuje...sama jestem szczesliwa, choc moja kicia juz je prawie powyrywala ( a mowia ze to szczeniaki robia szkody

)...buziaki

!!!!
Ev
us

...no wlasnie widze,ze chyba ktos by jednak zauwazyl...DZIEKUJE....
Ma
rzenko- 
...no u mnie tez bylo slychac

....sciskam mocno!!!!!!
Le
nus- cudna i radosna oraz kochana kobieto moja...no jak mowisz ze nie ma odwrotu to NIE MA

!!!!!!
sciskam i buziaki przesylam

!!!!
An
us rzeszowianko-....no zainteresowalam sie czym ty sie tak zachwycasz i koniecznie musze blizej poznac jej wysokosc: trojsklepke...

sciskam mocno!!!!!
Da
siu- i Ty podczytujesz te moje bazgroly...

....dziekuje za cudna opinie....sciskam i do zobaczenia u Ciebie

!!!!
Da
nusiu- oj kiedy Ty znajdujesz czas na podczytywanie....az mam wyrzuty...tyle waznych sparw wokol a doba ma tylko 24h...a moje trawki to twoja sprawka

...no zaszczepilas u mnie milosc do tych dam i cos czuje,ze bede systematycznie dosadzac...
...i juz sie nie moge doczekac co za cudenka pokarzesz

!!!!!!!
dziekuje i sciskam mocno...

!!!!!
A
nulko- no wlasnie ten brak czasu i cala reszta wokol...a ja jakos mam straszliwie wyrzuty,ze nie zawsze zagladam...

... buziaki sloneczne dla Ciebie na nadchodzacy tydzien

!!!!!!
Anitko- zawstydzasz manie na calej lini !!!!!!! oj czerwienie sie, wzruszam i wstydze...dziekuje za cudne i cieple slowa.... ale najbardziej ciesze sie, ze komus kiedys moge sprawic choc mala chwile radosci lub przyjemnosci...to uczucie dla mnie...bezcenne... buziam mocno i do zobaczenia u Ciebie...
Iz
us...ach ty moja kochana Izus...no mowisz i mowisz ale Ty mnie przeceniasz kobieto szalona... ja juz nie bede pokazywac palcem ( bo to nie ladnie) kto co tu powienin pisac...

czarodziejska duszo z ceglasto-lawendowo-rozanego ogrodu....
Da
janko- no tak jak wlasnie napisalam u Ciebie....dziekuje za wszytko...a rozy poszukam i bedzie miala podwojne imie...

...sciskam mocno!!!!!
Ir
enko- oj Ty zawsze zagladasz ...i jestes ze swoim usmiechem i energia...dziekuje i sciskam

!!!!
An
iu monteverde... trzymam kciuki za trawki u Ciebie i dziekuje ze znajdujesz chwile i dla mnie

!!!!