Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

betysia 22:48, 01 wrz 2012

asc napisał(a)
I dobrze, że będziesz żadziej (kurde jakie ż się pisze??? ).. dzięki temu będę na bieżąco (tu już wiem ,że z kropką)..... Trawki dobry zakup...... i zazdraszczam pozytywnie tego że ci te ciemne rozlenice przezimują (ja próbowałąm przez 2 zimy i się poddałam), ale klimat południowy ma te swoje prawa, że jak pisałaś minusowych temperatur praktycznie u Ciebie nie ma

PS. Chyba nie porkęciłam wątków i u Ciebie zimy prawdziwej nie ma Zazdraszczam....... zimy nie ma, w a góach najlepsze stoki narciarskie.......

...Anusiu....

NIC nie pokrecilas... to u mnie zimy wygladaja jak angielska jesien...czyli sam smutek i deszcz.....
...a stoki....no to juz inna sprawa...tam jest cudnie!!!!!!
co do trawek....no okarze sie wiosna ale skoro wszedzie zimuja to chyba u mnie sie nie beda wyglupiac i zywota nie zakoncza tej jesieni ...no mam nadzieje taka!!!!
buziam mocno !!!!!!!!
monteverde 22:53, 01 wrz 2012

betysia napisał(a)
Irenko - ja u Danusi zakochalam sie w trawach...dziekuje za komplementy ale moj ogrod to niemowlak..tz 2-letni niemowlak wiec do zachwytow jeszcze dlugaaa droga

Majeczko- dziekuje Kochnienka!!!!!

Monisiu ( Monitko) - po trzykroc DZIEKUJE !!!!! sciskam mocno!!!

Aniu ( monteverde) - oj u mnie inny klimat i niby wszystkie trawki zimuja bez problemu...to jeden z tutejszych plusow... pozdrawiam!

No już przeczytałam Twój wpis pod Ani, to super bo te trawki są fajne
Betysiu przynajmniej dwa razy w tygodniu postaraj się być nie rzadziej
betysia 23:05, 01 wrz 2012

monteverde napisał(a)

Irenko - ja u Danusi zakochalam sie w trawach...dziekuje za komplementy ale moj ogrod to niemowlak..tz 2-letni niemowlak wiec do zachwytow jeszcze dlugaaa droga

Majeczko- dziekuje Kochnienka!!!!!

Monisiu ( Monitko) - po trzykroc DZIEKUJE !!!!! sciskam mocno!!!

Aniu ( monteverde) - oj u mnie inny klimat i niby wszystkie trawki zimuja bez problemu...to jeden z tutejszych plusow... pozdrawiam!

No już przeczytałam Twój wpis pod Ani, to super bo te trawki są fajne
Betysiu przynajmniej dwa razy w tygodniu postaraj się być nie rzadziej

Aniu...2 x w tygodniu ????? to ja nie mam najmniejszych szans aby byc na biezaco....przy Was to nie mozliwe!!!!!
...i tego wlasnie najbardziej sie balam ....stad m-dzy innymi moja decyzja!!!!!!!!!!!!
betysia 23:07, 01 wrz 2012

KOCHANI....cudownej i spokojnej nocy ... i fantastycznej niedzieli Wam zycze...wykorzystajcie ja na wszelkie radosci, przyjemnosci i to co dla kazdego z Was najcenniejsze...

sciskam i jeszcze raz DZIEKUJE...
do zobaczenia niebawem...
Milka 23:11, 01 wrz 2012

kolorowych snow, milej niedzieli i smcenej kawy i sniadanka i kwiatow moc swiezych na stole
Joanka 23:15, 01 wrz 2012

betysia napisał(a)

Śliczne serce
Joanka 23:16, 01 wrz 2012

betysia napisał(a)
...dzisiaj wybralam sie po zakupy a przy okazji zakupilam trosze traw, bylin...

O.... choroba trawkowa również dopadła?
hanka_andrus 23:52, 01 wrz 2012

Czy słyszałaś ,jak plusnęło? To kamień z mego serca do morskiej wody! Uff!
Ulżyło!
Decyzja słuszna.Całe życie przed kompem? To co to za życie......

Ale zaglądnij czasami..... choć na bieżąco nie będziesz,ale jednak z nami! Ściskam! Dobranoc!

Sebek 00:11, 02 wrz 2012

Ale super zakupy - śliczne futerka upolowałaś
Evchen 00:55, 02 wrz 2012

Oj Betyśka.... jak można by nie zauważyć, że chcesz zniknąć...?.... nie ma tu drugiej tak szczerze radośnie do życia usposobionej osoby jak Ty,. i tak radosnej jak świergot ptaszków nad ranem...
Tempo też mnie przeraża... ale nie trzeba być nadgorliwym.. zaglądaj tam gdzie chcesz i tak często jak chcesz..