Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

betysia 13:14, 04 wrz 2012

Witajcie KOchani.... ja dzisiaj uziemiona nieco a wlasciwie ....to wrecz przeciwnie.... wyjazdowe szkolenie i pozno bede dzisiaj w domku , oj pozno ...

Aniu -akantko - dziekuje za odwiedzinki , co do trawek to sprawdze na etykietach w domu...bo ja bez etykiet to nie mam zielonego pojecia co kupilam hihi!!!! sciskam mocno!!!!

Aniu - monteverde- Ty to masz sokoli wzrok....tak, kupilam biala malwe taka pomponiasta...tz zobaczymy co z niej bedzie za rok- pozdrawiam cieplutko!!!!!

Sciskam wszystkich i uciekam bo juz sie zaczyna.... cudnego popoludnia!!!!!!

papapapapa
grupa_trzyma... 14:46, 04 wrz 2012

Czuję się wyściskana
Postaram się zajrzeć później, ale obiecać nie mogę. Ostatnio trwam pomiędzy silnym poczuciem obowiązku, że coś zrobić należy a jeszcze silniejszym uczuciem błogiego, by nie powiedzieć po Pszczółkowemu - lubieżnego lenistwa. Chwilowo wygrywa to drugie. Życie!

Pozdrawiam moją miłą Fhancuzeczkę!
Konstancja30 17:25, 04 wrz 2012

... bałam się malwy ... bo bałam się koloru ... ale też mam ... 2 tylko jedna zagłuszyła drugą ... muszę tę bidę jedną przesadzić ... trawki oj te trawki ... tu festiwal ... Danusia szaleje w zimozielonym serialu trawkami na całego ... powiem słowami klasyka ... jak żyć ... jak żyć jak się człek na takie zakupy napatrzy ...

znajdź coś wesołego w tym szkoleniu ... buźka
MilenaP 11:14, 06 wrz 2012

Witaj Betysiu i ja Cię odwiedzam po dłuższej przerwie Fajowe trawki zakupiłaś Baaaaardzo mi się podobają pozdrawiam z deszczowej południowej Polski
Evchen 11:19, 06 wrz 2012

Buziaki, buziaki..
Daneczka69 11:30, 06 wrz 2012

Dzień dobry Betysiu

Wrzepię Ci słonecznika z mojej ostatniej wyprawy nad Wisłę Samotny taki ale jaki wesolutki
takie malutkie słoneczko z pozdrowieniami dla Ciebie

zuza12 11:53, 06 wrz 2012

To jak tak słonecznikowo, to ja tez na piękny poranek wrzucam mój słonecznik.

hanka_andrus 12:02, 06 wrz 2012

Skoro ma być słonecznie.....

Samych miłych chwil z rodziną i przyjaciółmi!
betysia 12:07, 06 wrz 2012

KOchanienkie moje......

ilez kobitek cudnych mnie odwiedzilo!!!!!!!
ja chwilowo urwanie gwiazdka mam w pracy a juz i szkola i wieczorem jakos czasu na wszystko brak....ale dzisiaj nadrobie!!!!!

Kochane moje DZIEKUJE za zyczenia i ZOLTE kwiatunie....oj jak slonecznie, choc u mnie bez przewy prawie 30C i prazy jak na patelni!!!!

co byscie nie myslalyn,ze ja nic nie robie, to nieeeeee, zaskocze drogie Panie....
wczoraj kupilam bukszpany i bylinki i pracowalam sumiennie na lonie natury....
wieczrokiem Wam wrzuce moje "kulki" ...tz kuleczki.... i moja biala krolewne ( rozyczke) ktora pieknie kwitnie i cieszy moje oczeta niezmiernie.....

SCISKAM Panie straszliwie mocno i do zobaczenia wieczorkiem !!!!!!!!!!

p.s
cudnego dnia zycze i duzoooooo slonka i usmiechu...
buziam mocno
papapapa
Sebek 12:22, 06 wrz 2012

No to czekamy na kuleczki

A y machamy, bo teraz to modne u nas