Sikoreczki moje witajcie

!!!!
oj u mnie dzisiaj zimniutko z ranka, oj zimniutko brrrr

... ale weekend ma byc sloneczny i powyzej 15C wiec bedzie ok

!
wczoraj posiedzialam i pogrzalam sie na laweczce w ogrodzie z kubusiem herbatki i poogladalam moje krolewny

...wszystki posadzone krzaczki puscily paczki wiec chyba pierwszy strach zazegnany i dziewczyny sie po woli zadomowily

...
....i co najlepsze...na trawniku zakwitly 3 stokrotki

....Zuzka szaleje na drzewie, ptasiorki bawia sie z nia w berka, bo wcale nie odlatuja tylko skacza z galazki na galazke

...Brutus tradycyjne spi na slonecznym parapecie, panna z dzbanka wode leje a ja grzeje policzki w promykach slonka....
....tak wlasnie znowu mam zamiar spedzic weekend

...tz moze choc chwilke da sie wyrwac na lawke bo przeciez "plac budowy" nie dokonczony

...
Kwiatkuholandii- cudnie,ze jestes, dziekuje za odwiedzinki

...ciesze sie,ze taki kominek ci sie tez podoba ale po wstepnym podgladzie ceny szokujace i obawiam sie,ze plany beda musialy chwilowo ulec zmianie

no chyba ze ktos przez przypadek zgubi wiekowy kominek nieopodal

...
Agus baraga

...no w tej zmiennosci caly nasz urok

...tz tak wmawiam swojemu malzonkowi

!!!!
Martku dziekuje za kibicowanie a na odpoczynek to jeszcze sobie musze ciut poczekac

...ale co tam, mamy czas hihi

...buziakuje

!
Irenus cudnie,ze juz jestes nasz promyczku radosny, merci

!!!!
Ulus:)....odlew z gipsu super pomysl! musze sie obejrzec gdzie cos takiego ewentualnie moglabym wykonac

...musze wglebic sie w temat

...co do komina sasiad jest kominiarzem

...sprawdzal juz, wszystko ok

...nic tylko drewienka dorzucac

....
Aga gusiarz ciesze sie,ze kamienne siany nie tylko mi sie podobaja ale do efektu koncowego jeszcze dalekaaaaa droga

...sciskam!
Odwiedzilam Was troszke z ranka, nie wszystkich, wiem ale jeszcze do weekendu zdaze

...tz postaram sie

!
buziam

....