Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Bogdzia 17:11, 14 lis 2012

Oj to bardzo brudna robota ale efekt pewnie będzie zachwycający. Czekamy na rezultat tych brudnych prac.Pozdrawiam serdecznie.
Urszulla 17:19, 14 lis 2012

Wspaniałe efekty urlopu.....sił nabrałaś......remoncik wymyśliłaś więc efektami musisz się pochwalić
baraga1904 19:21, 14 lis 2012

...juz czekam na relację i efekty... pewnie będzie pięknie znając Twój styl... pozdrowionka
bociek 19:23, 14 lis 2012

Betysiu, fotek nam trzeba slonecznych. Wrzuc troszke optymizmu.

Tez mialam remoncik w tym roku - taki drobniusi

Buziale
aga_k 19:44, 14 lis 2012

Życzę w miarę możliwości przyjemnej pracy i czekamy na relację fotograficzną buziaczki
grupa_trzyma... 19:55, 14 lis 2012

Betyś, ja też poproszę o zdjęcia zdemolowanej ściany. Lubię demolki
Zdradź mi sekret, jak Ty to robisz (hipnoza, łaskotki...) że Twój osobisty Człowiek - demolka robi wszystko, co się Tobie zamarzy? Chcesz ścianę bez tynku? Proszszsz. Chcesz pannę z mokrą głową - wodziankę? Mówisz i masz. No ja pytam się jak Ty to robisz? Instrukcję obsługi tych z Marsa poproszę
gusiarz 20:16, 14 lis 2012

Podczytuję od dłuższego czasu - wreszcie ślad zostawiam i pozdrawiam - pięknie u Ciebie !!!
betysia 20:47, 14 lis 2012

Alez WY WIELKIEJ WIARY jestescie kochani ....
...przyznam,ze od poczatku bylam pewna czego chce ...i nawet sekunde nie watpilam w swoja wizje...choc efekty przeszly moje oczekiwania...gdyz okazalo sie,ze jest na tej scianie komin od kominka...wiec jak sie domyslacie plany sie nieco zminily i bedziemy budowac w jadalni stary kamienny kominek!!!!!
.... najwiekszy balagan z grubsza ogariety, komin jest z cegiel wiec trzeba bedzie je zbic i wyrownac cala sciane kamieniami, potem je wyfugowac i bedzie CUDNIE...tz tak mysle i takie sa plany!
Mateusz gdy zszedl do jadalni stwierdzil: matuniu...jak w zamku !!!!

...nie wiem kiedy skonczymy, bo najpierw duzo pracy przy czyszczeniu kamieni, fugwaniu i prostowaniu komina i co najwazniejsze musze wymyslic ksztalt kominka...na pewno to bedzie otwarty kominek, taki wiekowyyy...

jutro wszystkich odwiedze .. za najwieksza radoscia!!!!!

zdjec dobrych nie mam bo juz ciemno i efekt calkowicie mizerny w porownaniu do tego co na "zywo" ale wiem,ze i z tego sie ucieszycie...
sciana bedzie bardzo jasniutka choc na zdjeciach wyszla bardzo ciemno...

p.s
prosze nie patrzcie na balagan i kurz!!!!!!

hanka_andrus 22:37, 14 lis 2012

JUż sobie zaczynam wyobrażać!Będzie cudownie!
Dasia 22:50, 14 lis 2012

Super tak mieszkać w starym domu i odkrywać jego tajemnice.
Uważnie zbijajcie te cegły, może na jakiś skarb zamurowany traficie