Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

jotka 08:18, 14 lis 2012

Dzień dobry
Dobrze, że nie słyszysz co dobiega przez otwarte u mnie okno... sąsiedzi skrobią swoje autka
Przyszłam ogrzać się w cieple Twojego wątku, Twojej okolicy 25 krzaczków róż? dobra jesteś Niech Ci wszystkie pięknie zakwitną Ja mam 16 sztuk (liczyłam bo już kopczykowaliśmy) Jedna z nich dla Ciebie Oczywiście nie znam nazwy, ale zapewniam, ze cudnie pachnie

Mala_Mi 08:45, 14 lis 2012

Betysiu.... musisz dopisać na wątek swoje powiedzonka... bo buziam i tulisiam to już słowo normal..
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2503-ogrodowisko-przemowilo-czyli-nasze-powiedzonka?page=6#post_4
Daneczka69 08:46, 14 lis 2012

Dzień dobry bardzo Betysiu

Miłego dnia i uśmiechu na buziaku życzę

Lena 09:05, 14 lis 2012

Betysiu,pięknie nam opisałaś czas spędzony w ogrodzie.No tak,wystarczy słońce,kwiaty i najbliżsi wokół nas
Tworzysz piękny ogród zachowując jego pamięc -to się docenia!
Róże będą królować u Ciebie - nie moge sie doczekać
Zostawiam uściski i zmykam do innych
Pozdrawiam
Kuknij na pocztę
ewalm 09:11, 14 lis 2012

Betysiu, ależ u Ciebie jest ładnie ! Zaglądałam już wcześniej kilkakrotnie, ale dzisiaj obejrzałam początek wątku i zdjęcia z wnętrz. Jest pięknie i ciepło, aż by się chciało wejść i posiedzieć. Baaardzo mi się podoba.
betysia 12:58, 14 lis 2012

Skarbusie moje !!!!!!

....ja dzisiaj nieco wylaczona z ogrodowiska i w sumie ze wszystkiego ... bo jestem w domku i wlasnie z malzonkiem wpadlismy na "super" pomysl i wzielismy sie za mala demolke....
tak czy inaczej balagan niemilosierny bo postanowilam dokopac sie w jadalni do kamiennej sciany...chce miec tak jak w salonie a wiec trzeba pozbyc sie tynku....i tutaj zaczela sie zabawa...

Dziekuje ,ze juz od samego ranka mam tyly cudnych gosci ...moje duszyczki kochane!!!!!!
usciskam Was jutro z samego ranka a teraz przepraszam ale zmykam...bo kurz czeka...

caluje i sciskam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Daneczka69 13:05, 14 lis 2012

Betysiu, a czy ja mogę prosić o fotkę przywróconej światu kamiennej ściany, jak już będzie gotowa pokazać się? Uwielbiam takie klimaty!
Martek 13:27, 14 lis 2012

betysia napisał(a)
Skarbusie moje !!!!!!

....ja dzisiaj nieco wylaczona z ogrodowiska i w sumie ze wszystkiego ... bo jestem w domku i wlasnie z malzonkiem wpadlismy na "super" pomysl i wzielismy sie za mala demolke....
tak czy inaczej balagan niemilosierny bo postanowilam dokopac sie w jadalni do kamiennej sciany...chce miec tak jak w salonie a wiec trzeba pozbyc sie tynku....i tutaj zaczela sie zabawa...

Dziekuje ,ze juz od samego ranka mam tyly cudnych gosci ...moje duszyczki kochane!!!!!!
usciskam Was jutro z samego ranka a teraz przepraszam ale zmykam...bo kurz czeka...

caluje i sciskam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja myślałam,że jakiś seks,a tu tynki ...Bardzo romantycznie coś tak we dwoje ))))))))
Pozdrawiam "Francuzeczko"
Lena 13:42, 14 lis 2012

O raju,Beatko szalejecie
Ale to dobrze - cegła jest piekna i pasuje do Wasze stylu domu
eliza3 15:50, 14 lis 2012

Widzę, że na miejscu nie możesz usiedzieć, więc życzę udanej i efektywnej pracy, a my będziemy na kawkę wpadać i kibicować. Pozdrawiam cieplutko, bo chociaż szron z rana mnie dzisiaj przywitał to dzień był wyjątkowo słoneczny i piękny. Buziam.