Kochani
...dzien dobry dla kazdego z osobna i wszystkich razem
!!!!
.... jak milo jest wrocic czasami do "papierkow" po harcach z mlotkiem i wiertarka

!!!!!
2 lata temu po wstepnym remoncie domu obiecalam sobie,ze nic nie tkne przez najblizsze 10 lat

...2 lata niby nie duzo ale juz chyba czlowiek zapomina te meczrnie, brud, zmeczenie i zaczyna na nowo patrzec na "ukryty" potencjal domku

... Takich domow juz sie teraz nie buduje tz z kamienia i dlatego sa one duzo drozsze niz nowo wybudowane. Skoro juz udalo nam sie kupic taki dom to postanowilam,ze po wolutku bede odkrywac jego piekno

... Odrestaurowanie takiej sciany wymaga troszke trudu ale efekt jest cudny...na ten weekend M mial w koncu wykonczyc kamienna sciane w salonie, tz wypelnic laczenia miedzy kamieniami specjalna piaskowa zaprawa aby sciana byla bardziej jednolita,gladka, jasniejsza z widocznymi kamieniami

... a skoro juz bedzie brudzil i "piaskowal" 1 sciane to 2-ga nie robi wielkiej roznicy

! Ostatnio bylam u znajomej, ktora wlasnie" czyscila " sciany aby dostac sie do kamieni i to co zobaczylam mnie powalilo! Klimat takiego domu jest niepowtarzalnyn jedyny w swoim rodzaju... dlatego i ja zapragnelam wydobyc z niego to co ma najpiekniejsze

! ....a kominek to juz traktuje jako nieoczekiwany "bonus"

... oj duzo pracy przed nami ale moze po weekendzie skonczymy

...tz jak juz wybiore ksztalt przyszlego kominka

...
...ok, juz koncze o tych budowlanych planach i przepraszam jesli was zanudzilam ale juz sie nie moge doczekac, kiedy i moja jadalnia bedzie miala taki staryyyy wiejski klimat

!!!!
Hanus- dziekuje ci wspaniala duszo za wsparcie, dobre slowo i dodawanie odwagi, sciskam cie straszliwie mocno

!!!!!!
Ulenko:)...po urlopie czlowiek nabiera innego spojrzenia na to co wokol

...skoro w ogrodzie "martwy" sezon czas znalezc cos do roboty w domku

hihi...a Zuzke chetnie ci podrzuce

...ona jest tak sprytna,ze wszystkie muchy w domui wylapuje

...bo chwilowo widocznie myszek brak

...bo Brutusowi to zapewne mogly by po ogonie skakac a on nic

... Sciskam i z kawusia juz czekam

...i dziekuje za jajeczniczke

...
Agnieszko abiko- straszliwie sie ciesze,ze zajrzalas, jest mi bardzo milo, dziekuje za gratki i pozdrawiam bardzooooo cieplutko

Sylwo- witaj u mnie bardzo cieplutko, ja tez podgladam twoje "budowlane" zmagania

...ale watek tak wielki,ze ja tak ukratkiem, z doskoku probuje doczytywac ale i tak zawsze zabladze

i nigdy nie jestem na biezaco

...ale postaram sie poprawic i w koncu naskrobac to co widze

...pozdrawiam goraco

!!!!
Zbysiu- witam cie z usmiechem i cudownego dnia zycze

!!!!
Jolus:)...dziekuje za rozyczke, po zdjeciu juz widze i wyobrazam sobie jej zapach

...jak tylko zakwitna moje malenstwa niezmiennie bede ci posylala ich zapachy

... tulisiam mocnoooo

!!!
Anus asc oj powiedzonka mowisz

....moze cos tam skrobne

!!!! a za pomoc w trudnych "kurzowuch" bojach dziekuje

...i to sie nazywa przyjazna dlon i to z mlotkiem

... zaraz zagladne i doczytam co tam juz wymyslilas gdy mnie nie bylo

....buziakuje i cmokam mocno!!!!!!
Daneczko 

...Ty zawsze kojarzysz mi sie ze slonkiem i wielkim usmiechem na buzi! Gdy tylko sie pojawiasz serduszko szczesliwe i radosne!!!!! dziekuje i caluje slodko!!!!!!
Lenus:)

...no ja wlasnie tez czekam az zakwitna

tz mam nadzieje,ze nie nadejdzie jakas zima stulecia i dziewczynki dadza rade...i zakwitna

, choc duzo sobie nie obiecuje bo to bedzie ich pierwszy sezon u mnie ale i tak czekam, czekam, czekam

....
p.s
dzisiaj napisze

!
Ewalm:)

...za kazdym razem z wielkim usmiechem i radoscia witam nowego goscia

....doceniam i dziekuje bo watkow milion i kazdy cudny a czas bezlitosnie ucieka ... dlatego jeszcze raz dziekuje i WITAM cieplutko na mojej prowioncji

!!!!!!!
Martku:)

...no przy wiertarce o seksie mowy nie bylo

...ale brudna robota kiedys sie konczy....

....
Uwielbiam cie i sciskam straszlwie mocno

!!!!!!!!
Elu- na kawusie zapraszam bezustannie, moze w mniej sprzyjajacych warunkach ale z wielkim usmiechem i radoscia dla kazdego goscia

...sciskam i buziakuje!!!!!!
Bogdziu:)

...dziekuje,ze znajdujesz czas i zagladasz i jeszcze wspierasz i wielkiej wiary jestes

...sciskam straszliwie mocnoooooo

!!!!!
Aga baraga...witaj kochana, oj ja ostatnio chyba ciut ciz zaniedbalam za co mi niesamowicie wstyd ale zaraz sie poprawie

...dziekuje ....buziam

Bociek:)

....moje biale piora ukochane

!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestes

!!!!!!! kochana z fotkami sie postaram ale na razie u mnie jedynie kurz na horyzoncie

....jak tylko sie przejasni bede cie "rozgrzewac"

.... sciskam i tulisiammmmmmmm!!!!!!!
Aga-k- oj przyjemnie chyba nie bylo

...o ile remont moze byc przyjemnoscia

..tz w glowie takkkkk gorzej jesli chodzi o rzeczywistosc

.... ale sie nie damy!!!! sciskam i na kawusie zapraszam

!!!!!
Aga grabulki...oj za kazdym razem buzia sama sie smieje gdy tylko sie pojawiasz slonce

!!!!! Instrukcje powiadasz

! oj oni chyba niestety zadnej instrukcji nie posiadaja

...bo nie zawsze dziala

!!!! ....ale nie narzekam bo gdy trzeba urzyc uroku osobistego...nie waham sie tego zrobic

, sama sie dziwie,ze po tylu latach nadal dziala hihi

!!!! ale jak odkryje jakis regularny kod...DAM ZNAC

!!!!! sciskam moje grabuli kochane ...po sam trzonek

!!!!
gusiarz Agus:)...alez dzisiaj niespodzianek, tylu nowych gosci

...ciesze sie niezmiernie i bardzo dziekuje za czas i odwiedzinki

!!!!!!! tulisiam i to mocno

!!!!
Dasiu:)...witam cie serdecznie

!!!!! oj wlasnie dlatego kupilam stary dom, bo wiedzialam,ze z biegiem lat bede doszukiwac sie w nim czegos nowego-starego...taki dom uwodzi swoja tajemniczoscia, skrzypiacymi podlogami i tym co jeszcze w sobie kryje... pozdrawiam bardzoooo cieplutko i dziekuje za odwiedzinki

!!!!