Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

akanta 20:53, 26 lis 2012

betysia napisał(a)
Kochani witam was cieplutko!!!!

ja tylko na chwilke, bo padnieta jestem...zajrze jutro rankiem i wszystko nadrobie!!!!!

zostawiam Wam to co obiecalam....skoczone!

buziam, papapapa

Betysiu gratuluję.Bardzo..bardzo mi się podoba ...nasuwa mi się taka myśl - w prostocie leży piękno.
hanka_andrus 22:31, 26 lis 2012

Intryguje mnie postać znad kominka..... Twardowski na kogucie? Chyba jednak nie........
grembosia 22:33, 26 lis 2012

Ale klimatycznie...
Urszulla 22:38, 26 lis 2012

Ale bombową zrobiliście tę ścianę- to talent mieć taką wizję- i ten kamień do kominka dobrany idealnie, prosty i cudownie naturalny-a na dodatek wszystko fajnie dookoła ustrojone-te dzbanki z kwiatami......urokliwe miejsce.
jotka 22:43, 26 lis 2012

Zmarzłam dzisiaj troszkę na moim balkonie "instalując" cyklamena, to teraz pogrzeję się przy Twoim cudnym kominku, jeśli pozwolisz
gusiarz 06:43, 27 lis 2012

Betysiu - no ja jestem uparta, ale widzę, że Wy też jak sobie coś postaniwicie to zrobione będzie na 100%. Gratuluję efektu. Wspaniale się to prezentuje. Przyjeżdżam do Ciebie na wakacje!! Wspaniale. Ocham i acham
betysia 06:58, 27 lis 2012

Kochani.....wtorkowy poranek...i jestem!!!!

Wlasnie wracam od Was....cudnie jest zagladac i czytac, podgladac....co sie wydarzylo gdy mnie nie bylo!
Strasznie sie ciesze,ze Wam sie spodobalo to co wymyslilam....od kilku dni uwielbiam otwierac wejsciowe drzwi....bo za kazdym razem wita mnie strzelajace drzewo w kominku...tz dwoch!
jakkos tak przytulniej jest....ciesze sie strasznie!

Zaniedbalam sie ogrodowo okrutnie...i czas po ogarnieciu kurzu cos odszukac za oknem...

Jeszcze raz dziekuje Wam wszystkim i kazdemu z osobna za wasze wizyty, cieple slowa i mile wpisy....dziekuje slicznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i swoim zwyczajem sciskam Was mocno, tulisiam i radosnego dnia zycze!!!!!!!!!!!!!!!!!!
betysia 07:04, 27 lis 2012

jagoda99 napisał(a)
Kawa juz pachnie tylko nie ciacho bo za malo ruchu i Wam w boki pojdzie.
No ale tego kochanego ciala nigdy nie za wiele.
Ciagle wracam do Twojej pierwszej strony uwielbiam te rosline to nie zdjecie z Twojej strony.
Ani tez z mojego ogrodka marze o takim- piekne.

mam mala sadzonke ale kieeeeeeeedy ona zakwitnie mam tez 5 nasionek wyczytalam gdzies ze kwitnie po 25 latach jak z nasiona no to juz nie za mojego zycia a szkoda.
Jestem ciekawa co Ty wiesz o tych roslinach czy trudno sie nimi opiekowac.
pozdrawiam

Jagodko jesli masz sadzonke ona powinna zakwitnac po ok 2-3 latach na pewno!!!!!
a co nasionek...po kazdej zimie mam ich duzoooo, wsadzilam i rzeczywiscie listki sie pojawiaja ale rosnie bardzo wolno i jesli chodzi o kwitnienie...to obawiam sie ,ze 15 lat to minimum!
W ciagu sezonu, latem podcinam tylko te pedy, ktore mio przeszkadzaja lub nadmienie sie zageszczaja...radykalnie tne na poczatku marca...za 5-tym pakiem...pokaze na wiosne jak to wyglada!!!!
oprocz tego co napisalam...nie robie NIC ....tylko moja to juz wiekowa Pani...ok 40-letnia...
pozdrawiam i sciskam!!!!!
betysia 07:05, 27 lis 2012

gusiarz napisał(a)
Betysiu - no ja jestem uparta, ale widzę, że Wy też jak sobie coś postaniwicie to zrobione będzie na 100%. Gratuluję efektu. Wspaniale się to prezentuje. Przyjeżdżam do Ciebie na wakacje!! Wspaniale. Ocham i acham

Agus...oj uparta ja jestem to fakt!
ale czasami to sie okazuje zaleta....choc nie zawsze...
dziekuje slicznie!!!!!!!!!
Urszulla 07:48, 27 lis 2012

Pozdrawiam Cię wtorkowego poranka z ciepłą jajecznicą na boczku i chęcią zobaczenia promyków słońca w Twoim ogrodzie. Bo w domu same promyki, uśmiechy, buziaki strzelają.....i oczywiście drewno we wspaniałym nowym kominku również.