Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Agacia 06:50, 30 lis 2012

Betsi, bardzo ładne, klimacik jest Udanego weekendu
Urszulla 08:31, 30 lis 2012

Witaj Betysiu, trochę zaległości Ci się nazbierało. Ale cieszę się że jesteś.
Domkiem się cieszysz ......... a świąteczne dni już niedługo.......będziesz miała wspaniałą scenerię na Mikołaja i święta.
A ja nie śpię po nocy z powodu mojego ogrodu..........od miesiąca się zabierałam do tego.....natchnienia dostałam więc wreszcie poplanowałam.....ale ja nie projektant-ogrodnik więc liczę też na innych i na koniec zdanie Danusi......jak przyklepie końcową wersję to będę spokojniejsza.
Ale teraz plany mogą poczekać nawet do lutego....bo teraz raczej nastroje świąteczne panują.

A Ty myślisz już o świętach?
adom1206 09:24, 30 lis 2012

Już nie śpię i jestem u Ciebie
eliza3 09:39, 30 lis 2012

Witam z rana, piję kawkę, a u ciebie przy kominku smakuje najlepiej. Pozdrawiam i życzę cudownego dnia, u nas pada... niestety, ale roślinki zadowolone.
Buziam
jotka 09:44, 30 lis 2012

Pięknego weekendu życzę Nacieszenia się tym co masz
zuza12 10:10, 30 lis 2012

Witaj Kochana,
U nas dzisiaj rano tez tylko 1 stopień, ale to normalka. Dobrze, ze chociaz przestało padać. Muszę już jutro owinąć róże pienne, bo boję sie nagłych przymrozków.
Szef całay dzien nad głową - brrrrrr.... Chociaz nie wiem jakiego masz szefa, ale jest to trochę uciążliwe. Mój siedzi w innym budynku i zagląda do mnie sporadycznie. Chociaz ostatnio miałam właśnie tak duzo pracy, że nawet internetu nie odpalałam.
Miłeko wypoczynku życze i do wyklikania w poniedziałek.
Milka 10:36, 30 lis 2012

Udanego weekendu, ale inaczej nie może być w tak pięknym otoczeniu i francuskich klimatach, a zwłaszcza muzyce
Martek 10:44, 30 lis 2012

Poczułam zapach ognia i przyszłam się ogrzać .Zupełnie inaczej teraz smakuje mi kawa.Dziękuję za gościnę Betysiu miłego weekendu
betysia 10:47, 30 lis 2012

Marzenko ...usciski dla Ciebie na cudowny weekend!!!!

Agaciu:)...och merci...buziakuje!!!!

Ulus:)...doczytalam o twoich planach- rewelacja!!!!! a co do swiat...ja sie napatrze co to niektorzy juz tworza...to zaczynam myslec!!!!! na razie na weekend bede cos tworzyc z moim malym dzentasem do szkoly, na kiermasz swiateczny...wiec pewnie sie cos i do domku przy okazji zrobi!

Aga- no jestemmmmmmmmmmmmm

Elu u mnie nie pada...od jutra zacznie! ale na kawusie zapraszam...zawsze!

Jolu witam cie serdecznie...oj bede sie cieszyc na weekend, jak zawsze...moimi Panami, to najcenniejsze, wlasciwie bezcenne!

Zuzko to u mnie dzisiaj bylo ZIMNIEJ!!!!!!! A szef super ale nie na tyle,zeby caly dzien razem spedzac!
w poniedzialki ja w delegacjach jestem wiec stalym zwyczajem...do wtorku!!!!

Irenus:)...na weekend bede piekla szarklotke z cynamonem, robila ozdoby swiateczne z synusiem i...cieszyla sie towrzystwem wszystkich domownikow, w tym stesknionych futrzakow!!!!
sciskam mocno !!!!

Martku:)...no to po kawusi i cudniastego weekendu Tobie rowniez!!!!
Magda70 11:03, 30 lis 2012

Witaj , Twój wątek jako pierwszy oglądałam na ogrodowisku ...chodziłam po omacku po mapie ogrodów i Twój był właśnie taki samotny...daleko od reszty.
Opisujesz swoj ogrów w niesamowity sposób, taki wciągający jakby człowiek książkę jakąś czytał. A , że lubię czytać to się wciągnęłam. Później się zalogowałam a jeszcze pozniej odważyłam się coś zacząć pisać...tak więc wróciłam do Twojego zapomnianego , cudownego ogrodu..
Jest tylko jeden minus - w lipcu miałam duuuużo mniej stron do czytania ale nadrobiłam u Madżenki prawie 800 to co to jest 200

Pozdrawiam z nad Bałtyku