Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Diana 08:54, 28 cze 2012

betysiu dziękuję ci ślicznie śliczny jest ten krwawnik !!! za rok dojdzie sobie do ławeczki i usiądzie wygodnie Ale fajnie masz.......tak cieplutko u nas słonko wczoraj na chwilkę wyszło, to szybciutko rabatkę dokończyłam.Dzisiaj znowu słonka nie zapowiadają ale ja poczekam sobie cierpliwie jak tylko wyjdzie to ja już je wykorzystam pozdrawiam
anula_wn 08:56, 28 cze 2012

Betysiu,

Twój zakątek z ławeczką czarujący ! uwielbiam jak rośliny się wylewają zza ławeczki, jak otacza nas zieleń tak blisko i namacalnie

miłego dzionka Tobie życzę pomimo upału, bo powyżej 30 st to już trudne do zniesienia.....
u nas jeszcze w miarę 'chłodno' (22 st) , ale w weekend też mają być upały ....
Evchen 09:45, 28 cze 2012

Betysiu,
obiecana wierzba Odchorowała swoje, spisałam ją PrawieNaStraty, ale żal mi się jej zrobiło.. przesadziliśmy w inne miejsce i proszę Oto ona
Wierzba płacząca, spłakana deszczem
betysia 09:49, 28 cze 2012

Evchen napisał(a)
Betysiu,
obiecana wierzba Odchorowała swoje, spisałam ją PrawieNaStraty, ale żal mi się jej zrobiło.. przesadziliśmy w inne miejsce i proszę Oto ona
Wierzba płacząca, spłakana deszczem

jakaz cudna...oj to miodek na moje seruszko, bo wiesz, ze uwielbiam ...najbardziej...!
bede trzymala za nia kciuki bo dziewczyna jest dzielna i da rade a ze bedzie gwiazda ogrodu to ja juz swoje wiem...
dziekuje Ewus!!!
monteverde 12:41, 28 cze 2012

Betysiu dzięki za odwiedziny i troskę przesyłam zdjęcie piwonii która się spodobała wstawiłam ostatni kwiatek w wątku, a Tobie zostawiam jeden z pierwszych, nie pamiętam odmiany gdzieś zagubiłam karteczkę czekałam na kwitnienie 3 lata
betysia 13:03, 28 cze 2012

Aniu dziekuje za cudne zdjecia : !!!!
alez one piekne...no nic musze cierpliwie czekac moze i mnie spotka takie szczescie i w koncu zakwitna... tz w maju za rok ...
popcorn 13:07, 28 cze 2012

Ale boska piwonia Ani!
pozdrawiam!
Danusza 13:11, 28 cze 2012

pozdrawiam u mnie słonko się chowa ale juz przynajmniej nie pada, ty to mas zdobrze i an dwozru i w domku buziole
Milka 16:42, 28 cze 2012

A pukam, zaglądam i czekam na dalsze opowieści i nowe odkrycia w ogrodzie
pozdrawiam i ciepełka jednak zazdroszczę
wykasia 18:09, 28 cze 2012

Piękny dom, klimatyczne miejsce, ogród też zapowiada się nietuzinkowy. Pozdrawiam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies