Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

majkel0326 16:41, 27 cze 2012

Betysiu,jak cudnie rozwija się Twój wątek.Twoje opowieści są takie ciekawe,podoba mi się ta o wierzbie.A zdjęcia jak z bajki!!!
Danusza 16:50, 27 cze 2012

witam z plamistości ajuz wiesz jak walczyć a to drugie też uważam za uraz mechaniczny taka blizna powstała juz się zasklepiła nic jej nie bedzie Ty masz dobrze ciepełko") u mnie dobrze że dzis nie leje
Ewa 17:24, 27 cze 2012

Kukam co dziś u Ciebie, a wiadomość ode mnie przeczytałaś ?
andziulka 18:37, 27 cze 2012

Piękne miejsce do spacerowania. Zachwycające budowle. Laweczka prześliczna
Pozdrawiam i czekam na kolejne ciekawe miejsca z francuskiej ziemi. Lubię tamte klimaty
Diana 22:13, 27 cze 2012

betysia napisał(a)

betysiu,czy przy tej pięknej urody ławeczce....tutaj z lewej strony rośnie przypadkiem krwawnik wiązówkowaty?wstawiam zdjęcie z netu dla porównania strasznie mi się podoba i jeśli to on .........prosiłabym o zdjęcia w zbliżeniu jak on wygląda bo w necie jest wiele ,ale jak rzeczywiście wyglądają to nigdy nie wiadomo ciekawa jestem jak długo kwitnie? plisssssss

Obrazki
Evchen 06:00, 28 cze 2012

Betysiu,
a gdzie się Waćpanna podziewa?... Tutaj wierna publiczność czeka
Buziaki poranne.
Ev
betysia 06:02, 28 cze 2012

Evchen napisał(a)
Betysiu,
a gdzie się Waćpanna podziewa?... Tutaj wierna publiczność czeka
Buziaki poranne.
Ev

Witaj Ewciu

jestem, jestem kochanienka i zamierzam za chwilke szybciutko nadrobic zaleglosci !!!!
zaczynam od Ciebie !!!
buziolki!!!!
betysia 06:08, 28 cze 2012

Diana napisał(a)

betysiu,czy przy tej pięknej urody ławeczce....tutaj z lewej strony rośnie przypadkiem krwawnik wiązówkowaty?wstawiam zdjęcie z netu dla porównania strasznie mi się podoba i jeśli to on .........prosiłabym o zdjęcia w zbliżeniu jak on wygląda bo w necie jest wiele ,ale jak rzeczywiście wyglądają to nigdy nie wiadomo ciekawa jestem jak długo kwitnie? plisssssss

Obrazki

Witaj Dianko serdecznie

tak, tak to on, rok temu kupilam go przez przypadek bo byl akurat w 6-cio paku z innymi bylinami a raczej bylinkami ... jest cudny, kwitnie od konca polowy maja ale jeszcze dlugggooo pokwitnie z tego co pamietam!! rok temu byl 1 kwiatek i malenki , niewysoki krzaczek...a po zimie oszalal, jest ogromny !!!!!!!
jak tak dalej pojdzie to co bedzie za rok hihih?????
pozniej postaram sie porobic zdjecia dla ciebie i ci wkleje w twoim watku !!!
poki co pozdrawiam goraco a raczej upalnie !!!!
u nas skwar nie do wytrzymania, wczoraj ok 36°C a dzis rano o 6 , 23°C !!!!
Lena 06:57, 28 cze 2012

36 stopni powiadasz?To Ty już wakacje masz
betysia 07:12, 28 cze 2012

Lena napisał(a)
36 stopni powiadasz?To Ty już wakacje masz

oj Lenko przy takiej pogodzie to nie wakacje ... pozamykani jestesmy na 4 spusty hihi... nie pamietam kiedy okiennice otwieralam !!!
ale w domku...cudnie tz chlodno, max 19 C a wiec bardzo przyjemnie ...dlatego szukalismy wlasnie domu z kamienia bo te domy "zwykle" sie nagrzewaja i wtedy nawet zamkniete okiennice duzo nie pomagaja... a u nas raj
milego dnia !!!!