witam z plamistości ajuz wiesz jak walczyć a to drugie też uważam za uraz mechaniczny taka blizna powstała juz się zasklepiła nic jej nie bedzie Ty masz dobrze ciepełko") u mnie dobrze że dzis nie leje
Piękne miejsce do spacerowania. Zachwycające budowle. Laweczka prześliczna
Pozdrawiam i czekam na kolejne ciekawe miejsca z francuskiej ziemi. Lubię tamte klimaty
betysiu,czy przy tej pięknej urody ławeczce....tutaj z lewej strony rośnie przypadkiem krwawnik wiązówkowaty?wstawiam zdjęcie z netu dla porównania strasznie mi się podoba i jeśli to on .........prosiłabym o zdjęcia w zbliżeniu jak on wygląda bo w necie jest wiele ,ale jak rzeczywiście wyglądają to nigdy nie wiadomo ciekawa jestem jak długo kwitnie? plisssssss
tak, tak to on, rok temu kupilam go przez przypadek bo byl akurat w 6-cio paku z innymi bylinami a raczej bylinkami ... jest cudny, kwitnie od konca polowy maja ale jeszcze dlugggooo pokwitnie z tego co pamietam!! rok temu byl 1 kwiatek i malenki , niewysoki krzaczek...a po zimie oszalal, jest ogromny !!!!!!!
jak tak dalej pojdzie to co bedzie za rok hihih?????
pozniej postaram sie porobic zdjecia dla ciebie i ci wkleje w twoim watku !!!
poki co pozdrawiam goraco a raczej upalnie !!!!
u nas skwar nie do wytrzymania, wczoraj ok 36°C a dzis rano o 6 , 23°C !!!!
oj Lenko przy takiej pogodzie to nie wakacje ... pozamykani jestesmy na 4 spusty hihi... nie pamietam kiedy okiennice otwieralam !!!
ale w domku...cudnie tz chlodno, max 19 C a wiec bardzo przyjemnie ...dlatego szukalismy wlasnie domu z kamienia bo te domy "zwykle" sie nagrzewaja i wtedy nawet zamkniete okiennice duzo nie pomagaja... a u nas raj
milego dnia !!!!