Dziękuję Aniu. Owoce świdośliwy podobno lubią też ptaki. Sprawdzę jaką preferują glebę, bo ja mam bardzo twardą wodę do podlewania i kwaśnolubne rośliny nie czują się dobrze.
Widziałam na pogodowym radarze jak chmury śniegowe przesuwają się ode mnie w Twoim kierunku i domyślam się, że już dotarły. Strząsnęłam ciężki śnieg z tui, ale na szczęście gałązki się nie połamały, za to zmarzły dwa cyprysy Ywonne i będę musiała je czymś zastąpić, a szkoda, bo były już duże i zaczęły pełnić swoją rolę.
Aniu, zdjęcia dla córci wyślę od razu na maila, zgadzasz się? Nie potrafię sobie poradzić z przesyłaniem "obcych" zdjęć przez program do albumu online, żeby dołączyć je już do tego istniejącego, który już ma. Jutro jeszcze będę próbować, przygotuję się do tego lepiej technicznie, bo bardzo jestem ostatnio nie w temacie i nadrabiam zaległości.
Dziś mam przed sobą trochę pracy z papierami M. - pomagam w nadrobieniu zaległości, bo musi sporo czasu mnie czasem poświęcić w godzinach swojej pracy. Długo to trwa, bo ciągle zaglądam na forum

Dobrej nocy