Witam Cię Haniu bardzo serdecznie, dziękuję za miłe słowa i oczywiście zapraszam do oglądania.
Wiem, wiem na Ogrodowisku dzień za krótki i noc za krótka, żeby nawet większą część obejrzeć. Pamiętam, jak nie mogłam się oderwać wiele razy czasem nawet o 4 nad ranem
Pozdrawiam
Aniu, jak się masz, jesteś zdrowsza? U mnie dziś sąsiad zawiesił kolorowe jajka na swojej leszczynie, dziwnie wygląda to zestawienie z bielą śniegu, zastanawiam się, czy to rzeczywiście zbliża się Wielkanoc, czy może pomylił święta. Czy u Ciebie jest cieplej?
Witam Cię Iwonko wieczorową porą, trochę mi lepiej i kaszel jakby odrobinę mniej męczy, ale coś bardzo powoli ta poprawa następuje i pogoda nie sprzyja zdrowieniu. U nas dziś bardzo silny wiatr, na pewno coś zwiastuje, właśnie zapowiedzieli duże opady śniegu przez całą noc i jutro do popołudnia.
Kolorowe jajka u sąsiada, a wokół śnieg, no to ciekawy widok, ale do Wielkanocy ma być już bez śniegu i na plusie odrobinkę, więc może wpasują się w krajobraz.
Jako dziecko pamiętam jak przez mgłę, jedną Wielkanoc kiedy lepiliśmy bałwana, mam nadzieję że się nie powtórzy.
Aniu, ja jestem u Ciebie, ale jak się domyślasz, układam swoje rabaty. Jesteś w tym temacie moim Mentorem. Masz też u siebie ładne ujęcia roślin i podpisujesz pod nimi informacje, których często nie ma w opisach roślin, np. że przycięty bodziszek kolejny raz kwitnie. Myślałam, że wiem więcej, ale przekonałam się, że ważne jest doświadczenie, a Ty masz jeszcze umiejętność dzielenia się nim.
Też miłego wieczoru Ci życzę :
Czy córcia bardzo jest zawiedziona, że ragdolki bardzo puszczają sierść? bo to zapewne minus w Waszych pertraktacjach? Podesłać może dla niej jak wyglądają inne znaczenia i kolory tych kotów?