Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Marzy mi się Siedlisko....

Marzy mi się Siedlisko....

beta 08:01, 18 mar 2013

AniaK napisał(a)

Yolka spróbuję po kolei od lewej
owies wieczniezielony, oregano cytrynowe, bukszpan, rozchodnik okazały, goździk siny(przed nimi, niski), rdest pokrewny(różowy) z którego wyrasta czosnek główkowaty, żurawka(bordowe liście), no i oczywiście długi rząd lawendy, chyba nic nie pominęłam
Pozdrawiam

Aniu ależ ty masz piekne te rabaty......rozmarzyłam się....

pozdrawiam i miłego dnia życzę

renatamama3 08:22, 18 mar 2013

beta napisał(a)

Aniu ależ ty masz piekne te rabaty......rozmarzyłam się....

pozdrawiam i miłego dnia życzę

Oj tak Ania ma cudne te rabaty ,wracam do nich co jakiś czas.
AniaK 09:28, 18 mar 2013

Anabell napisał(a)
Witaj Aniu!!!
Musiałam przerwać spacer po Twoich uroczych rabatach. Wracam jutro- dziś dalej podziwiać , cieszyć oczy zestawieniem kolorów, wielkością roślin. cudowne plamy.
Wiesz jak to nie można tu nadążyć oglądać. Do następnego spotkania .

Witam Cię Haniu bardzo serdecznie, dziękuję za miłe słowa i oczywiście zapraszam do oglądania.
Wiem, wiem na Ogrodowisku dzień za krótki i noc za krótka, żeby nawet większą część obejrzeć. Pamiętam, jak nie mogłam się oderwać wiele razy czasem nawet o 4 nad ranem
Pozdrawiam

AniaK 09:31, 18 mar 2013

Beatko, Renatko, ja też do nich wracam co jakiś czas.
Pozdrawiam
renatamama3 09:40, 18 mar 2013

W tą długą zimę Twoje rabaty to miód na serducho ,takie słoneczko pozdrawiam .
AniaK 09:51, 18 mar 2013

Renatko, to zapraszam na słodkie nasłonecznianie w każdej wolnej chwili
17:31, 18 mar 2013
Aniu, jak się masz, jesteś zdrowsza? U mnie dziś sąsiad zawiesił kolorowe jajka na swojej leszczynie, dziwnie wygląda to zestawienie z bielą śniegu, zastanawiam się, czy to rzeczywiście zbliża się Wielkanoc, czy może pomylił święta. Czy u Ciebie jest cieplej?
AniaK 19:45, 18 mar 2013

Iwa napisał(a)
Aniu, jak się masz, jesteś zdrowsza? U mnie dziś sąsiad zawiesił kolorowe jajka na swojej leszczynie, dziwnie wygląda to zestawienie z bielą śniegu, zastanawiam się, czy to rzeczywiście zbliża się Wielkanoc, czy może pomylił święta. Czy u Ciebie jest cieplej?

Witam Cię Iwonko wieczorową porą, trochę mi lepiej i kaszel jakby odrobinę mniej męczy, ale coś bardzo powoli ta poprawa następuje i pogoda nie sprzyja zdrowieniu. U nas dziś bardzo silny wiatr, na pewno coś zwiastuje, właśnie zapowiedzieli duże opady śniegu przez całą noc i jutro do popołudnia.

Kolorowe jajka u sąsiada, a wokół śnieg, no to ciekawy widok, ale do Wielkanocy ma być już bez śniegu i na plusie odrobinkę, więc może wpasują się w krajobraz.
Jako dziecko pamiętam jak przez mgłę, jedną Wielkanoc kiedy lepiliśmy bałwana, mam nadzieję że się nie powtórzy.

Pozdrawiam Cię cieplutko
yolka 19:49, 18 mar 2013

A u mnie już pada śnieg i wieje silny wiatr
21:12, 18 mar 2013
Aniu, ja jestem u Ciebie, ale jak się domyślasz, układam swoje rabaty. Jesteś w tym temacie moim Mentorem. Masz też u siebie ładne ujęcia roślin i podpisujesz pod nimi informacje, których często nie ma w opisach roślin, np. że przycięty bodziszek kolejny raz kwitnie. Myślałam, że wiem więcej, ale przekonałam się, że ważne jest doświadczenie, a Ty masz jeszcze umiejętność dzielenia się nim.
Też miłego wieczoru Ci życzę :
Czy córcia bardzo jest zawiedziona, że ragdolki bardzo puszczają sierść? bo to zapewne minus w Waszych pertraktacjach? Podesłać może dla niej jak wyglądają inne znaczenia i kolory tych kotów?

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies