Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Zeta 18:58, 28 sty 2013

No tak widzę że ty też zimą o wnętrzach dumasz fajny ten hotel klimatyczny ....moim faworytem jest Hotel poziom 511 to moje klimaty
http://www.archirama.pl/wnetrza/wnetrza-hotelu-poziom-511-wygoda-i-nowoczesnosc,69_1803.html
Enya73 19:02, 28 sty 2013

Znam, bo to dosyć blisko miejsca, gdzie mieszkam Bywam często w Ogrodzieńcu
Widziałam jeden z odcinków Hotelove z Szelągowską zrealizowany w tym hotelu. To właściwie hotel i spa Piękne wnętrza. Nie spałam tam, ale mają dobrą kuchnię I choruję na te krzesła z Vitry projektu Eamsów
Gabrysia_ 19:46, 28 sty 2013

Fajny hotel
Gosiniak 20:11, 28 sty 2013

To ja powtórzę Haniu jesteś wielka, wpis daje dużo do myślenia

A psince nie ma co się dziwić, takiego wielkiego chipsa dostał to i długo musi gryźć
Mi się takie wnętrza też bardzo podobają, ale na razie nie planuję u siebie zmian, nie przepadam za remontami, w ogóle wnętrza poszły w kąt od kiedy ogród się pojawił i teraz tam myślę tylko upiększać, przestały mnie uwierać nawet pewne niedociągnięcia w domu, brakuje jeszcze paru rzeczy, a co tam, ogród ma teraz pierwszeństwo
Enya73 20:16, 28 sty 2013

U nas też tak było, najpierw musieliśmy wprowadzić się do niewykończonego domu, potem coś tam zrobiliśmy kosztem ogrodu, ale jak dookoła powstały piękne ogrody, to się bardziej zmobilizowaliśmy i odpuściliśmy środek, a dokończyliśmy ogród. Przeprowadzałam się z meblami z poprzedniego mieszkania, są nadal ładne, ale mają już swoje lata i zwyczajnie się nie sprawdzają w dużym wnętrzu. Pora więc na zmiany. Pragnę też koloru. Ten beż z brązem mnie już mdli. Ostatnio siedziałam długo w domku, to widzę każdy mankament. Muszę wrócić do pracy, to mi przejdzie
Gabrysia_ 20:20, 28 sty 2013

Anitko...jak ja Cię doskonale rozumiem.
Też będę się pozbywała brązu ze ściany
Ja nie brałam,żadnych mebli z mieszkania,sprzadałam z wyposażeniem,ale ja nie lubię dużo mebli
Teraz siedzę i kombinuje co jeszcze zmienić
Madzenka 20:35, 28 sty 2013

Anitko odpowiadam nt Gardeni - nie nocujemy Wrocław Poznań to tylko 2,5 godziny jazdy

Bilety można przez internet zamówić, sprawdzę wszystko i dam znać

I wracam do czytania Ciebie
Madzenka 20:36, 28 sty 2013

Enya73 napisał(a)

Filozofia w kąt i na spacer z rodziną! Rosół niedzielny może poczekać,ale życie nie składa się tylko z rosołu.......Czasami trzeba pojeździć na sankach......

...sorki Anitko że u Ciebie, ale muszę to napisać...Uwielbiam Cię Haniu niby proste ale cholernie głębokie...zapominamy bardzo w codziennym życiu o tych "sankach".....

....życie nie składa się tylko z rosołu.......Czasami trzeba pojeździć na sankach...

Już ja na pewno na tych sankach pojeżdżę. Jestem wściekła na samą siebie, żeby tak się głupio załatwić. Teraz o urlopie na ferie mogę sobie pomarzyć

Może w marcu albo w kwietniu to sobie odbiję

Możemy smignąc razem w marcu i nie myśl już o rosole
Enya73 20:39, 28 sty 2013

No myślę, że się jeszcze na jakiś zimowy gangam style załapię

A widziałaś donice? Coś dla Ciebie
gierczusia 22:17, 30 sty 2013

Alllo kochana na setkę się spóżniłaś ... A tak na powaźnie donice fajowe... Ta wilkośc to jednak swoje robi a niektórzy twierdzą ,że to bez znaczenia ... Będziesz jechała na tą gardenię ?? Serio??

No ja się nie mogę doczekać na tą wnętrzarską rewolucję buziole