Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

magdziam 12:48, 19 kwi 2013

Witaj Anito, często zaglądam cichutko do Twojego pięknego ogrodu. Teraz może już się oficjalnie z Tobą przywitam. Widzę, że plotkujecie o wiśniach z Limby. Właśnie byłam tam wczoraj, wiśni mnóstwo jak na moje oko bardzo ładne , cena 550 zł. Dalej jest szkółka conica, też mają wiśnie ale maleńkie, jak ktoś lubi takie egzemplarze to polecam, cena 55 zł. Mają też ładne (małe ) wiśnie hakuro ishiki płaczące cena też 55 zł. Jutro chyba też tam pojadę jakbyś chciała, to zrobię Ci zdjęcia tych wiśni. Pozdrawiam serdecznie
stychaz 21:13, 19 kwi 2013

Witaj Anito, w wątku Noemi obiecałm że sparwdzę umbry. No i niestety miały być i nie ma. Pan mi powiedział że w przyszły czwartek będzie miał 2,20 15 sztuk za 160 zł. W przyszły czwartek niestety nie mam szans sprawdzić ale prawdopodobnie wybiorę się tam w przyszłą sobotę. Jakby coś dam znać
baraga1904 13:58, 23 kwi 2013

...hej Anitko... wpadam i buziam...
...czekam na piątek...
Enya73 16:00, 23 kwi 2013

Witajcie kochani. Wróciłam stęskniona. Dziś pierwszy dzień w pracy po powrocie z Holandii.
Wczoraj dochodziłam do siebie po tych kilku intensywnie spędzonych dniach i męczącej nocnej podróży powrotnej .
Było warto, to były najfajniejsze dni w tym roku. Fantastyczne towarzystwo Ani i Sławka. Spotkanie z sympatyczną Irenką i jej mężem. Poznanie Agaty i jej rodziny. Agata okazała się naprawdę nietuzinkową osobą.

Dziękuję Wam bardzo za te chwile

Po tak długiej zimie w końcu zobaczyć coś kolorowego wokół siebie- bezcenne Ale do nas wiosna też już dotarła.
Wrażenia z wycieczki mam fantastyczne, zakochałam się w Holandii. Sporo udało nam się oprócz Keukenhof zobaczyć. i przede wszystkim poczuliśmy niezwykły klimat tego kraju. Te urokliwe domki, zadbane niebanalne ogródki, po prostu bajka
Będą zdjęcia, ale wierzcie mi, że zapchałam 2 4GB karty, więc najpierw trzeba coś z tej masy wybrać, żeby się nie powtarzać z tym,co już widzieliście w innych wątkach. Na to potrzebuję trochę czasu.
Najpierw praca, dom i rodzina w odwrotnej kolejności, potem przyjemności.

I czekam na kolejne miłe spotkanie w piątek

Pozdrawiam
Milka 16:17, 23 kwi 2013

mówię hallo
ja już na miejscu
gierczusia 21:01, 23 kwi 2013

Allloooo ... Widzę ,że wróciłaś .. Buziole zasyłam Podróżniczce
malkul 21:08, 23 kwi 2013

Anitko cześć to czekamy w cierpliwości
Enya73 21:51, 24 kwi 2013

Kochani, ponieważ czasu mam naprawdę niewiele, bardzo przepraszam, ale odpowiem ogólnie, że dziękuję za wszystkie odwiedziny i miłe wpisy w czasie mojej nieobecności.

Zdjęć mam tak wiele, że będę potrzebowała więcej czasu, aby je przejrzeć i uporządkować.

A teraz kilka zdjęć z naszej wycieczki m. innymi do Keukenhof.

Macham do Was na tym zdjęciu

Tu z moim kochanym M

Tu z Anią

sylllwia 21:57, 24 kwi 2013

Jak miło Was zobaczyć wszystkich uśmiechniętych
Enya73 22:04, 24 kwi 2013

Mimo, że pusta ta ławeczka, to absolutnie mnie zachwyciła

Ławeczki w Holandii stały się motywem wielu zdjęć, które zrobiłam

Tu nasze zgrane trio

No i ja tu odpływam Odurzona zapachami kwiatów

Tak nam się tam spodobało, że wychodziliśmy, jako jedni z ostatnich